Bugün 10 Kasım!

Sayfa: (1/1)

TheCreatus:

Bir son değil 10 Kasım,bir başlangıç; yeni bir mücadelenin başlangıcı olmalı. Atatürk'ün emanetlerini koruma mücadelesinin başlangıcı...
     Kimileri için matem, kimileri için bayram...Dostlar da var hainler de...Ama bunları düşünmeyelim biz. Artık durmak zamanı değildir, çalışmak lazım hem de çok çalışmak.Her gün yatmadan önce sormalıyız " Bugün ülkem için ne yaptım?". "Boşa yanan lambaları kapattım.","Türkçe'yi doğru kullandım","Muslukların contalarını değiştirdim damlamasın diye.","Dersime çalıştım." ve daha nice cevap vardır bunun için. Cevaplar biraz basit gibi gelebilir; ama bunları 70 milyonun yaptığını düşünün. Herkesin kaytarmadan, işine özen göstererek çalıştığını bir düşünün ne demk istediğimi anlarsınız.
    Atatürk ölmedi. Neden mi?
    Bu dünyadan göçtüğünden çok sonra bile onun ardından gözyaşı dökülüyorsa, gittikten 69 yıl sonra bile onu hala öldürmek isteyenler varsa, devrimlerinin ardından gidebilecek insanlar bu ülkede yetişmeye devam ediyorsa söylesenize bana Atatürk nasıl ölmüş olabilir?
    Atatürk ölmez. Ben ölürüm bir azalır, sen doğarsın,onlar doğar 1000 çoğalır.
    Ben biliyorum ki deniz mavisi gözleri hala bizi izliyor. Senin içinden bana,benim içimden sana öğütler veriyor. Bir karatahtanın önünde çocuklara alfebe öğreten Atatürk değil de kim?
    Bugün Anıtkabir'e gittim ve bir yıldır ilk defa bu kadar duygulandım. "Atam emin ol bir gün bu ülke düzelecek." demek isterdim ama korkuyorum. Geçmişten,gelecekten korkuyorum. Bugün huzuruna çıkan devlet büyüklerimizin tamamı seni sevdiği için mi orada? Hiç sanmıyorum ve bu düşünce yüzünden her şeyden korkuyorum.
    İnşallah açtığın yolda göserdiğin hedefe yılmadan ilerleyecek bir gençlik yetişir,inşallah sana ve devrimlerine sahip çıkan bir kuşak bu ülkenin yönetimine gelir. yoksa işimiz çok zor Atam çok zor!

Volkan Kılıçaslan

MuratbanK:

(C)Alıntı:TheCreatus Bir Ara Demisti Ki:    
    İnşallah açtığın yolda göserdiğin hedefe yılmadan ilerleyecek bir gençlik yetişir,inşallah sana ve devrimlerine sahip çıkan bir kuşak bu ülkenin yönetimine gelir. yoksa işimiz çok zor Atam çok zor!

Volkan Kılıçaslan

yetişiyor. yetişiyor ki bu yazıyı yazıyor. bu yazıyı yazıyor ki bu yazıyı yazabilecek bir site buluyor. bu yazıyı yazabilecek bir site bulunuyor ki bu bulunan siteyi birileri kuruyor. bu siteyi birileri kuruyor ki vatanını seviyor. vatanını seviyor ki ATA nın izinden gidiyor. Atanın izinden gidiyor ki onun açtığı yolda göserdiği hedefe yılmadan ilerleyecek bir gençlik yetişiyor, ona ve inkılaplarına sahip çıkan bir kuşak yetişiyor. Yetişiyor...

onurthekiller:

öyle ya onun gibi bi adamı nasıl ansak bo$ gibi gelio bana  blow

TheCreatus:

--

--

--

--

--

--

--

--

O zaman sevgi böyle göstertiliyordu. Şimdi ise canla başla çalışarak göstermeliyiz ve her gün şu soruyu sormalıyız:
-Bugün ülkem için ne yaptım?

TheCreatus:

--

--

--

--

--

--

--

--

--

O zaman sevgi böyle göstertiliyordu. Şimdi ise canla başla çalışarak göstermeliyiz ve her gün şu soruyu sormalıyız:
-Bugün ülkem için ne yaptım?

Sayfa: (1/1)