indir, download, izle, Security, SupporT, SMF, peeh, MuratbanK, ScanX, program, guvenlik, forum, msn, Turkiye, bilim, teknoloji, haber, bilgisayar, windows, linux, xp, network, internet, html, web, antivirus, Ataturk, sinema, film, mp4, kitap, dergi, gazete, dizi, satran, islamiyet, PHP, MySQL, bulletin, board, free, open, source, smf, simple, machines, forum
indir, download, izle, Security, SupporT, SMF, peeh, MuratbanK, ScanX, program, guvenlik, forum, msn, Turkiye, bilim, teknoloji, haber, bilgisayar, windows, linux, xp, network, internet, html, web, antivirus, Ataturk, sinema, film, mp4, kitap, dergi, gazete, dizi, satran, islamiyet, PHP, MySQL, bulletin, board, free, open, source, smf, simple, machines, forum
HoşGeldin Ziyretçi, Lütfen Giriş Yap ya da Üye Ol
Ip Adresiniz: 38.107.179.242
Username:
Password:

Sayfa: [1]   Aşağı git
Bu Konuyu Gönder Yazdır
Gönderen Konu: FLAŞ FLAŞ FLAŞ!!! Sniper a.ka. İllegaLRapper RÖPORTAJI  (Okunma Sayısı 488 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
M3rTBanK'in HacKbanK Bilgileri
M3rTBanK
TKURTGOZLU
ѕüρєя мσ∂єяαтöя
ωιρ özєℓ üує
*

HacKbanK lıya Ozgu Mesajı TKURTGOZLU

Cinsiyeti Bay
Uye Numarası (ID) 5
HacKbanK a Kayıt Tarihi Temmuz 13, 2007, 09:27:06 ÖS
Nerden Bulaştın Bana ???
HacKbanKlının Yası: 20
HacKbanK taki Mesaj Sayısı 1044
HacKbanK Rep Puanı
Rep Puanı: 445
Uyeyi Sikayet Et Moderatöre Bildir
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
HıyarlıK
HacKbanK Tecrubeleri

Paylasım

Guc/Power
Ukalalık
Tehlike Duzeyi
Iletisim Bilgileri
Üyelik Bilgileri Çevrimdışı Ruh Halim:
« : Ekim 26, 2007, 11:14:31 ÖS »

Adınız / D.Tarihi / Burç ???
Öner Kaya / 24 Ekim 1988 / Akrep
Saç ve Göz Renginiz ???
Siyah / Çakır
Tuttuğunuz Takım ???
Futboldan Nefret Ederim
Hobileriniz neler ???
Var Otomobil Kullanan Arkadaslarımın Sağ Koltugunda Oturmak, Her Gittiğim Heryerde Kendime Bir Ghetto Mekan Yapmak v.s
Fobileriniz neler ????
ALLAH'tan Başka Korkum ve Çekindiğim Hiç Birşey Yok
Okul - iş hangisi ???
Rap
En büyük Yaptığınız Çılgınlık nedir ???
ooo Benim Hayatım Başlıca Çılgınlık
Şu an Ben burada ne yapıyorum? Kim getirdi beni buraya?
gibi sorulara maruz kalmaksızın ruhunuzun olmak istediği yer?
Havai Adalarında Olsam Süper Olurdu Walla. Yanımdada Sevgilim Ohh:D
Aşk herşeyi affedermi sizce ???
Kesinlikle Hayır
ProfesyoneL Rap kariyeriniz Kaç yılında başladı ???
2004
Rap dinlemeye Kaç yılında başLadınız ???
1995 - 1996
Rap ile tanışmanız NasıL oldu ???
Abimin Arkadaşından Cartelin Kasetini Almıştım Öle:D
Sniper adı nereden gelmekte ???
Böle 1998 Yılında Falan Geldi Counter-Strike Oynarken Kullanıyordum. Daha Sonra Webmasterlık Zamanlarımda Falan Raptete Öle Devam Etti.
Rap'te dinlediğiniz Kişiler kimlerdir ???
Tupac En Başta. İlham Perimdir Tupac Olmasa Rap Yapmazdım. Gunit, Shady, Lil John. Türkçe Rap İse Sagopa Kajmer ve Tayfam Falan Diğer Kaliteli Olan Herşeyi Dinlerim
Rap dışında dinledikleriniz ve Rap dışında sevdiğiniz müzik türleri neler ???
Arabesk Dinlerim Rap'ten Çok Hakan Gürses Hayranıyım. Rock Dinlerim Ama Pop Kesinlikle!
Giyim Tarzınız Nasıl ??
Urban
Şarkılarınız arasında  En Çok Sewdiğiniz Hangisi ???
Eski Bi Şarkı Çok mu Zor'u Çok Seviyorum Neden Bilmiyorum Ama Ayrı Bi Anlamı Var O Şarkının.Tüm Parcaları Seviorum Hepsi Benim
Rap'in Günümüzdeki Durumunu nasıl değerlendiriyorsunuz ???
Walla Rap Dersek Dünyada Giriyor. Rap Dünyada Süper Gidiyor. Ama Türkiyede Öyle Diil Tabi. Ama Zamanla Herşey Güzel Olur Sanırm.
Eklemek istedikleriniz varmı ???
Walla Yeni Albümüm Çıktı Kurt Kapanı Dinlemenizi Tavsiye Ederim. Büyük Emekler Harcanarak Yapılan Bir Proje Bana Destek Olan Herkese Teşekkür Ederim.
Başta Abim ve Tüm Dostlarıma Sevgiler Saygılar. Respect and Peace! Sniper Shottas a.k.a İllegalRapper!
Moderatöre Bildir   Kayıtlı
< -- Seo4SMF Social Bookmark -->
™нттρ://ωωω.нα¢квαηк.gєη.тя ﻞun¡٥r λďmiиiکi ©
Robot Moderator
HacKer HacK HacKeD HacKing
*
Offlinehacker

View Profile
Re: FLAŞ FLAŞ FLAŞ!!! Sniper a.ka. İllegaLRapper RÖPORTAJI
Posted on: Mayıs 26, 2012, 06:32:46 ÖS

uyari
Hos Geldin Ziyaretci Arkadas. Ben Robot Moderator. HacKbanK tan Tam Anlamıyla Faydalanmak Icin Uye Olman Gerekmektedir.

giris  kayit
indir FLAŞ FLAŞ FLAŞ!!! Sniper a.ka. İllegaLRapper RÖPORTAJI indir, FLAŞ FLAŞ FLAŞ!!! Sniper a.ka. İllegaLRapper RÖPORTAJI download, FLAŞ FLAŞ FLAŞ!!! Sniper a.ka. İllegaLRapper RÖPORTAJI izle, FLAŞ FLAŞ FLAŞ!!! Sniper a.ka. İllegaLRapper RÖPORTAJI bul, FLAŞ FLAŞ FLAŞ!!! Sniper a.ka. İllegaLRapper RÖPORTAJI hack FLAŞ FLAŞ FLAŞ!!! Sniper a.ka. İllegaLRapper RÖPORTAJI hacked FLAŞ FLAŞ FLAŞ!!! Sniper a.ka. İllegaLRapper RÖPORTAJI hacking FLAŞ FLAŞ FLAŞ!!! Sniper a.ka. İllegaLRapper RÖPORTAJI hacker FLAŞ FLAŞ FLAŞ!!! Sniper a.ka. İllegaLRapper RÖPORTAJI programı FLAŞ FLAŞ FLAŞ!!! Sniper a.ka. İllegaLRapper RÖPORTAJI indir, FLAŞ FLAŞ FLAŞ!!! Sniper a.ka. İllegaLRapper RÖPORTAJI download, FLAŞ FLAŞ FLAŞ!!! Sniper a.ka. İllegaLRapper RÖPORTAJI izle, FLAŞ FLAŞ FLAŞ!!! Sniper a.ka. İllegaLRapper RÖPORTAJI smf, FLAŞ FLAŞ FLAŞ!!! Sniper a.ka. İllegaLRapper RÖPORTAJI kurulumu, FLAŞ FLAŞ FLAŞ!!! Sniper a.ka. İllegaLRapper RÖPORTAJI bul
M3rTBanK'in HacKbanK Bilgileri
M3rTBanK
TKURTGOZLU
ѕüρєя мσ∂єяαтöя
ωιρ özєℓ üує
*

HacKbanK lıya Ozgu Mesajı TKURTGOZLU

Cinsiyeti Bay
Uye Numarası (ID) 5
HacKbanK a Kayıt Tarihi Temmuz 13, 2007, 09:27:06 ÖS
Nerden Bulaştın Bana ???
HacKbanKlının Yası: 20
HacKbanK taki Mesaj Sayısı 1044
HacKbanK Rep Puanı
Rep Puanı: 445
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
HıyarlıK
HacKbanK Tecrubeleri

Paylasım

Guc/Power
Ukalalık
Tehlike Duzeyi
Iletisim Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ekim 26, 2007, 11:15:20 ÖS »

Bu arada Sniper a.k.a İllegalrapper "KURT KAPANI" Albümü çıktı vede albüm tüm müzik marketlerde imzalı albüm sipariş etmek için lütfen benimle irtibata geçiniz.Albüm fiyatı 5 YTL'dir.

™нттρ://ωωω.нα¢квαηк.gєη.тя ﻞun¡٥r λďmiиiکi ©
cey_cex'in HacKbanK Bilgileri
cey_cex
уєηι üує
*

Cinsiyeti Bay
Uye Numarası (ID) 226
HacKbanK a Kayıt Tarihi Ekim 27, 2007, 12:27:54 ÖÖ
HacKbanK Rep Puanı
Rep Puanı: 0
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
HıyarlıK
HacKbanK Tecrubeleri

Paylasım

Guc/Power
Ukalalık
Tehlike Duzeyi
Iletisim Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ekim 27, 2007, 12:29:35 ÖÖ »

pek duymadım ama internette sörf yaparken snippetına rastladım. dinledim gercekten cok güzel bi albüm olmus. hard core rap işte budur. cok sağlam parcalar var. prravvo prravvo

Google Words: FLAŞ FLAŞ FLAŞ!!! Sniper a.ka. İllegaLRapper RÖPORTAJI indir, FLAŞ FLAŞ FLAŞ!!! Sniper a.ka. İllegaLRapper RÖPORTAJI download, FLAŞ FLAŞ FLAŞ!!! Sniper a.ka. İllegaLRapper RÖPORTAJI izle, FLAŞ FLAŞ FLAŞ!!! Sniper a.ka. İllegaLRapper RÖPORTAJI bul, FLAŞ FLAŞ FLAŞ!!! Sniper a.ka. İllegaLRapper RÖPORTAJI programı, FLAŞ FLAŞ FLAŞ!!! Sniper a.ka. İllegaLRapper RÖPORTAJI hack, FLAŞ FLAŞ FLAŞ!!! Sniper a.ka. İllegaLRapper RÖPORTAJI hacker, FLAŞ FLAŞ FLAŞ!!! Sniper a.ka. İllegaLRapper RÖPORTAJI hacked, FLAŞ FLAŞ FLAŞ!!! Sniper a.ka. İllegaLRapper RÖPORTAJI hacking, FLAŞ FLAŞ FLAŞ!!! Sniper a.ka. İllegaLRapper RÖPORTAJI resimleri, FLAŞ FLAŞ FLAŞ!!! Sniper a.ka. İllegaLRapper RÖPORTAJI videosu, FLAŞ FLAŞ FLAŞ!!! Sniper a.ka. İllegaLRapper RÖPORTAJI smf, FLAŞ FLAŞ FLAŞ!!! Sniper a.ka. İllegaLRapper RÖPORTAJI peeh,
Sayfa: [1]   Yukarı git
Bu Konuyu Gönder Yazdır
Otomatik Tag
FLAŞ FLAŞ FLAŞ!!! Sniper a.ka. İllegaLRapper RÖPORTAJI, indir , download , izle , bul , FLAŞ FLAŞ FLAŞ!!! Sniper a.ka. İllegaLRapper RÖPORTAJI, programı , resimleri , smf , FLAŞ FLAŞ FLAŞ!!! Sniper a.ka. İllegaLRapper RÖPORTAJI, hack , hacker , hacked , hacker , security , support , FLAŞ FLAŞ FLAŞ!!! Sniper a.ka. İllegaLRapper RÖPORTAJI

Gitmek istediğiniz yer:  

|Site Map | Arsiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
HacKbanK PowereD & DesigneD by MuratbanK
& to SupporTs iKeZioS & kroki2032 & MileF
Special Secret Security Scanner Server
Super Saccharine Silent Safety System by ScanX
Bu Sayfa 0.073 Saniyede 16 Sorgu ile Oluşturuldu