| Format Sonrası GerekLi ProgramLar !... |
| (1/1) |
|
єѕηту: Windows XP SP2 için Windows Internet Explorer 7 Dosya Adı: IE7-WindowsXP-x86-trk.exe Sürüm: 7.0 Yayınlandığı Tarih: 18.01.2007 Dil: Türkçe Yükleme Boyutu: 14.1 MB --------------------------------------------------------------------------------------- Windows Live Messenger 8.0.0812.00 Türkçe Sürüm : 8.1.0178 Boyut : 15.9 Mb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Kısıtlama : Dil : Türkçe İşletim Sistemi : Windows XP Üretici Firma : Microsoft Corporation --------------------------------------------------------------------------------------- Windows® Defender File Name: WindowsDefender.msi Version: 1593 Date Published: 11/8/2006 Language: English Download Size: 4.9 MB --------------------------------------------------------------------------------------- Microsoft .NET Framework 3.0 Yeniden Dağıtılabilir Paketi Dosya Adı: dotnetfx3setup.exe Sürüm: 3.0 Yayınlandığı Tarih: 21.11.2006 Dil: Türkçe Yükleme Boyutu: 2.8 MB Windows XP için Windows Media Player 11 Sürüm : 11 Türkçe Boyut : 24.5 Mb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Türkçe İşletim Sistemi : Windows XP Üretici Firma : Microsoft Corp. --------------------------------------------------------------------------------------- DirectX End-User Runtime Web Installer File Name: dxwebsetup.exe Version: DX Language: English Download Size: 45 KB - 31.7 MB --------------------------------------------------------------------------------------- Adobe Flash Player v9Shockwave Flash PlayerAuthorware Player --------------------------------------------------------------------------------------- Windows Installer 3.1 Redistributable v2 - Türkçe Sürüm: 3.1.4000.2435 Bilgi Bankası (KB) Makaleleri: KB893803 Dil: Türkçe Yükleme Boyutu: 2 KB - 2.5 MB ---------------------------------------------------------------------------------------http://www.download.windowsupdate.com/msdownload/update/v3-19990518/cabpool/MSJavWU_8073687b82d41db93f4c2a04af2b34d.exe Java Sanal Makinesi Microsoft Virtual Machine Güvenlik PaketibrHızlı AçıklamabrBu güncelleştirme Microsoft sanal makinesindeki Microsoft VM eksiklikleri giderir --------------------------------------------------------------------------------------- Java SE Runtime Environment 1.6.0 b105 Sürüm : 1.6.0 (b105) Boyut : 12.5 Mb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma : Sun Microsystems --------------------------------------------------------------------------------------- Adobe Reader Sürüm : 8.0.0 Boyut : 20.8 Mb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows 2000/2003/XP/Vista Üretici Firma : Adobe Systems Inc. Microsoft Reader 2.1.1 İngilizce --------------------------------------------------------------------------------------- Winamp Surround Edition Türkçe Yama Sürüm : 5.33 Boyut : 6.4 Mb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma : Nullsoft --------------------------------------------------------------------------------------- WinRAR Türkçe Sürüm : 3.70 Beta 4 Boyut : 1.18 Mb Kullanım İzni : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware) Kısıtlama : 40 gün Dil : Türkçe İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma : Alexander Roshal --------------------------------------------------------------------------------------- Turing Translator Sürüm : 7.01 Boyut : 1.85 Mb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Türkçe İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma : ingtur --------------------------------------------------------------------------------------- Nero Burning Rom Premium Türkçe Sürüm : 7.5.9.0 Boyut : 196 Mb Kullanım İzni : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware) Kısıtlama : 30 gün Dil : Türkçe İşletim Sistemi : Windows 2000/2003/XP/Vista Üretici Firma : Ahead --------------------------------------------------------------------------------------- FlashGet Sürüm : 1.81.1002 Boyut : 3.37 Mb Kullanım İzni : Reklamlı (Adware) Dil : Türkçe İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma : Amaze Software --------------------------------------------------------------------------------------- Winzip 11 --------------------------------------------------------------------------------------- System Mechanic Professional v6.0s --------------------------------------------------------------------------------------- Quick Time 7.0.3.25 PRO --------------------------------------------------------------------------------------- TV Matik --------------------------------------------------------------------------------------- Mozilla 1.7.12 Türkçe --------------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------------------- Microsoft Office Enterprise 2007 Deneme Sürümü Dosya Adı: Enterprise.exe Sürüm: 1 Dil: Türkçe Yükleme Boyutu: 499.9 MB |
|
MuratbanK: eyw... saol peeh güzel paylaşım ama (C)Alıntı:єѕηту Bir Ara Demisti Ki: Microsoft Office Enterprise 2007 Deneme Sürümü la ne deneme sürümü peeh office 2007 enterprise nin full sürümleri var yakında sinemalarda pardon :Pp forumda yayınlayacağım peeh |
|
BaLıM: Teşekkürler Esnty cok yararlı bi paylaşım olmuş |
|
soguk kuvvet: ewt güzel bi paylaşım ya bence xp devri bitmez vistadan memnun olanını görmedim zaten vista linux'un kopyası sayılır |
|
MuratbanK: (C)Alıntı:soguk kuvvet Bir Ara Demisti Ki:ewt güzel bi paylaşım ya bence xp devri bitmez vistadan memnun olanını görmedim zaten vista linux'un kopyası sayılır vista, linux un tırnağının kiri olamaz peeh windows ta ise XP nin üstüne işletim sistemini yapmaları imkansız gibi bir şey peeh |
| Navigasyon |
| Mesajlar |