HoşGeldin Ziyretçi, Lütfen Giriş Yap ya da Üye Ol
Ip Adresiniz: 38.107.179.242
Username:
Password:

Sayfa: [1]   Aşağı git
Bu Konuyu Gönder Yazdır
Gönderen Konu: xp çalışırken fdisk atma  (Okunma Sayısı 612 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
єѕηту'in HacKbanK Bilgileri
єѕηту
єѕηту
özєℓ üує
*

HacKbanK lıya Ozgu Mesajı [e][s][n][t][y]

Uye Numarası (ID) 73
HacKbanK a Kayıt Tarihi Ağustos 12, 2007, 01:14:39 ÖS
Nerden geldim bilmiyorum
HacKbanKlının Yası: 22
HacKbanK taki Mesaj Sayısı 796
HacKbanK Rep Puanı
Rep Puanı: 396
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
HıyarlıK
HacKbanK Tecrubeleri

Paylasım

Guc/Power
Ukalalık
Tehlike Duzeyi
Iletisim Bilgileri
Üyelik Bilgileri Site Çevrimdışı Ruh Halim:
« : Eylül 24, 2007, 03:09:21 ÖS »

xp çalışırken diskimizi bölümlere ayıra bilecegimizi biliyorsunuz zaten ama bunu nasıl yapıyoruz . her hangi bir programa gerek olmadan disk bölümleri ile oyuncak gibi oynuyoruz tabi........
linux un partition menageri gibi xp ninde hdd ile oynıya bilen bir programı mevcut oda "compmgmt" komutu
başlat>çalıştır> ve aşağıdaki gibi komutu yazıyoruz
C:\WINDOWS\system32\compmgmt.msc

disk yönetimi bölümünden

daha sonra önümüze bilgisayar yönetimi penceresi çıkıyor...

bu pencerede işaretli bölümde disk bilgileri yer alıyor bende 80 gb bir hdd var ve görüldüğü gibi xp 9,77 gb sini kullanıyor ve diğer kısım ham olarak duruyor

resimdeki gibi ayrılmamış alana sağ tıklıyoruz ve "yeni bölüm" seçeneğini işaretliyoruz

işte karşınızda yeni bölüm sihirbazı

ileri butonuna tıkladıktan sonra bölüm türünü seçmemiz lazım biz birincil bölüm olarak seçtik (daha sonra xp ile beraber başka bir microsoft os kullanmak istersek bu şekilde daha kolay olur hiçbir ayar istemez.bir diskte ms tabanlı 4 taneden fazla os kullanılamaz.)

şimdi bölümün boyutunu secelim ben 2 adet 20 gb 1 adet 26 gb olarak 4 e böldüm hdd yi

sıra geldi sürücü harfini değiştirmeye xp kendisi otomatik olarak bu harfleri atıyor ama isterseniz siz değiştirebilirsiniz

sona yaklaşırken diskimizi kullanabilmemiz için biçimlendiriyoruz ben bu diskte linux ve xp yi bir arada kullanacağım için fat32 sisteminde biçimlendiriyorum

sona geldik...... bu işlemleri diğer parçalar içinde uyguladıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatmaya gerek yok disklerimizi hemen kullanabiliriz.

bilgisayar yönetimindede bu görülüyor..

işte bitti şimdi artık sistem kurulu (c:\ ) partitiona dokunmadan diğer disklerimize fdisk yapabiliriz kolay gelsin....

< -- Seo4SMF Social Bookmark -->

�
Robot Moderator
HacKer HacK HacKeD HacKing
*
Offlinehacker

View Profile
Re: xp çalışırken fdisk atma
Posted on: Mayıs 26, 2012, 03:53:29 ÖS

uyari
Hos Geldin Ziyaretci Arkadas. Ben Robot Moderator. HacKbanK tan Tam Anlamıyla Faydalanmak Icin Uye Olman Gerekmektedir.

giris  kayit
indir xp çalışırken fdisk atma indir, xp çalışırken fdisk atma download, xp çalışırken fdisk atma izle, xp çalışırken fdisk atma bul, xp çalışırken fdisk atma hack xp çalışırken fdisk atma hacked xp çalışırken fdisk atma hacking xp çalışırken fdisk atma hacker xp çalışırken fdisk atma programı xp çalışırken fdisk atma indir, xp çalışırken fdisk atma download, xp çalışırken fdisk atma izle, xp çalışırken fdisk atma smf, xp çalışırken fdisk atma kurulumu, xp çalışırken fdisk atma bul
MuratbanK'in HacKbanK Bilgileri
MuratbanK
кαяαηℓιктαкi göякєmℓi ιşιğιηιz
¼ ™ ѕιтє кυяυ©υѕυ © ¾
ωєвмαѕтєя üує
*

HacKbanK lıya Ozgu Mesajı ™ кαяαmuяαтвαηк © тєкєℓуєηιяαкı=нαуαт ρєєн

Cinsiyeti Bay
Uye Numarası (ID) 1
HacKbanK a Kayıt Tarihi Temmuz 13, 2007, 04:26:51 ÖS
Nerden тєкєℓуєηιяαкıηıη σℓ∂υgυ нєянαηgι вιя çιℓιηgιя ѕσƒяαѕıη∂αη
HacKbanKlının Yası: 30
HacKbanK taki Mesaj Sayısı 22317
HacKbanK Rep Puanı
Rep Puanı: 19748
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
HıyarlıK
HacKbanK Tecrubeleri

Paylasım

Guc/Power
Ukalalık
Tehlike Duzeyi
Iletisim Bilgileri
Üyelik Bilgileri Çevrimiçi Ruh Halim:
« Yanıtla #1 : Mart 21, 2008, 11:06:00 ÖS »

(C)Alıntı:prosh_! Bir Ara Demisti Ki:
harkia okuldaki pclere atmam lazım idi:)

bilgileri kötü amaçla kullanmanı tasvip etmiyorum.

кαяαηℓιктαкi göякєmℓi ιşιğιηιz:
™ нттρ://ωωω.нα¢квαηк.gєη.тя ©

Google Words: xp çalışırken fdisk atma indir, xp çalışırken fdisk atma download, xp çalışırken fdisk atma izle, xp çalışırken fdisk atma bul, xp çalışırken fdisk atma programı, xp çalışırken fdisk atma hack, xp çalışırken fdisk atma hacker, xp çalışırken fdisk atma hacked, xp çalışırken fdisk atma hacking, xp çalışırken fdisk atma resimleri, xp çalışırken fdisk atma videosu, xp çalışırken fdisk atma smf, xp çalışırken fdisk atma peeh,
Sayfa: [1]   Yukarı git
Bu Konuyu Gönder Yazdır
Otomatik Tag
xp çalışırken fdisk atma , indir , download , izle , bul , xp çalışırken fdisk atma , programı , resimleri , smf , xp çalışırken fdisk atma , hack , hacker , hacked , hacker , security , support , xp çalışırken fdisk atma

Gitmek istediğiniz yer:  

|Site Map | Arsiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
HacKbanK PowereD & DesigneD by MuratbanK
& to SupporTs iKeZioS & kroki2032 & MileF
Special Secret Security Scanner Server
Super Saccharine Silent Safety System by ScanX
Bu Sayfa 0.1 Saniyede 17 Sorgu ile Oluşturuldu