| Bunları Biliyor musunuz? |
| (1/2) > >> |
|
MuratbanK: Bunları Biliyor musunuz? >>* kendi dirsegini yalamanin imkansiz oldugunu ? >> >* ordegin vakvaklamasinin yanki yaratmadigini ve >> >bunu kimsenin aciklayamadigini? >> >* dunyadaki fotokopi makinelerinde meydana gelen >> >arizalarin %23 unun, makinenin ustune oturup kendi popolarinin >> >fotokopisini cekmek isteyen insanlar sayesinde meydana geldigini? >> >* yasamin boyunca uyku sirasinda yaklasik 70 bocek ve 10 orumcek >> >yiyecegini?( Mmmmh!!:) >> >* idrarin zifiri karanlikta parladigini? >> >* eger cok siddetli hapsirirsan, kaburgalarindan birini >kirabilecegini? >> >* hapsirmayi engellemeye calisirsan,basindaki veya boynundaki >damarlardan >> >birinin yirtilabilecegini ve olebilecegini? >> >* hapsirdigin sirada gozlerini acik tutmaya >> >calisirsan, yerlerinden firlayabileceklerini? >> >* domuzlarin vucut yapilarindan dolayi hicbir zaman baslarini >>yukari >> >kaldirip gokyuzune bakamadiklarini? >> >* dunya nufusunun %50 sinin hic telefonla konusmadigini? >> >* farelerin ve atlarin kusamadiklarini? >> >* 1 saat sureyle kulaklikla birsey dinlemenin kulaktaki bakteri >sayisini >> >%700 arttirdigini? >> >* cakmagin kibritten once bulundugunu? >> >* parmak izleri gibi dil izlerinin de her insan icin benzersiz >oldugunu? >> >* bu yaziyi okuyan insanlarin %75 inden fazlasinin, dirseklerini >yalamaya >> >calisacaklarini:) >> >gercekten olmuyor di mi:) |
|
Orhan: Çok süper yaa. İlk dirsek olayını okudum hakketen denedim olmuyo :P Sonradan en alt kısmı okuyunca koptum :D |
|
BaLıM: bende saf gıbı okudugum gıbı dırsegımı yalamaya caslıstım sonucmu tabıkı yalayamadım :S |
|
sevim: valla aklımdan geçti ama nasıl olsa yapamayacağım diye denemedim.çok enteresan bilgiler. |
|
CorumLu: Ben YaLadım Ama. Doktor Demişti zaten Diline Halim Olmayı Ogren Diye. tongue Cok Hareketliymiş. :Pp |
| Navigasyon |
| Mesajlar |
| Sonraki Sayfa |