Bana Bilgisayar oyunu demeyin
sevim:
bir oyun yüzünden esim butun sosyal hayatını bitirmiş durumda. aile hayatıda nerdeyse öyle. oyunun adı klansavaşları. kaç kez bil. camdan atmayı düşündüm ama, bir yandanda gelir kaynağı. kaldım çıkmazda herif elden gidiyo. :( :( :( :(
bolubeyi:
vah vah.
MuratbanK:
sevim eşin abartmış gerçekten. normalde ben de oyun oynarım ama aklıma esecek de haftada 2-3 saat oynayacağım. eşin muhtemelen online yani internet üzerinden oynanan bir oyuna dadanmıştır. arkadaşlarımdan bilirim tam bir hastalıktır. en kısa zamanda bu huyundan vazgeçmesi dileklerimle.
sevim:
evet bu oyun imternet üzerinden oynanıyo. abartmak ne kelime gece yarılarından sabahın köründe kalkıp işe gidene kadar. tabi arasıra yemek çay molası veriyor. yada bi yere gidelim desem gidiyoruz ama gittiğimiz. yerde net varsa hemen pc başına. asker yetiştirip köylere saldırıyorlar. savaşçı ruhu doğuştan var bunlarda zaten.
iKeZioS:
yaw bazıları hakkatten çok abartıo benimde knight hastası arklar war kalkmıolar başından tmm oyun hoş bişey mantığı geliştirir klavye hakşmiyetini artırır vs ama bu kadar abartmaya ne gerek war bilmiorum ne diim Allah kurtarsın!!!!
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa