Hackbank.gen.tr üyeleri yaşlılık halleri!!!!
(1/31) > >>
iKeZioS:
bu ben daha bi kilo vermişim zayıfım ama  hala formumdayım......

bu muratbank ee o kadar biraya göbek napsın bünye ne desin artık....

Balim ve melikem uzun yıllar geçti ama hala çok ii dostlar

nerdeee o gençliğim peeh beaa

Forumumuzun kokoşu Bibilcik nasıl :Pp

Şimdide Iynxtr yi göreceksiniz
sana senin için cok gusel bi resım düşündüğümü sölemiştim deil mi ??
Yaşlılık hali ne yaparsın işte

Modlarımızdan Sevimin bir kaç yıl sonraki halini görüyorsunuz
gercı sımdıkı halıde farklı deil :Pp

Buda Neslihan Arkideşler
kendisi zaten şimdide bizim kadar yaşlı olmadığı için anca bu resmini bulabildim idare edersiniz artık
Blue Sen daha yakınsın neslihana bulursan bi ara koyarsın o resmide olarmı geyikmatörüm :Pp

Özel istek üzerine zaman makinesiyle yıllar sonrasına gittik ve  modlarımızdan TheCreatusun resmini çekip sizlerle
paylaşmak istedik  cok yakısıklı demi :Pp

Şimdide üyelerimizden Pisipisiyı goruyorsunuz arkadaslar

bu arada resmini koymamızı isteyen arkadaşlar buraya yazsın  bi ara ilgilenririz biz :Pp
Bide anketmı acsak ne yapsak en cok hangısını begendınız dıe  :Pp

MuratbanK:
ne diyeyim hakkaten geleceği görüyorsun sen. süper olmuş. emeğine sağlık. melike ile balım a bittim. tıpkı onlar.
MeliKeBanK:
(C)Alıntı:Muratbank Bir Ara Demisti Ki:ne diyeyim hakkaten geleceği görüyorsun sen. süper olmuş. emeğine sağlık. melike ile balım a bittim. tıpkı onlar.

murat sadece sana  :D diyorum :)
MuratbanK:
(C)Alıntı:melikem Bir Ara Demisti Ki:murat sadece sana  :D diyorum :)

anlaşıldı. açıklamamı istiyorsun. bence öyle fazla uzağa bakmaya gerek yok sizin bu resimlerdeki halinizi görmek için. 3-5 yıl sonrasındaki haliniz bunlar. yaşlandınız kızım ikiniz de. evde kalacaksınız. evlenin artık :D
BaLıM:
2 gun yoktuk hemen karıstırmıssınız ortalıgı Alla alla yaww sız kendı halınıze bakın bız daha cok gencız demı melıkem sole evlenmek ıcın 15-20 yıl falan gecmesı lazım he he he
Navigasyon