indir, download, izle, Security, SupporT, SMF, peeh, MuratbanK, ScanX, program, guvenlik, forum, msn, Turkiye, bilim, teknoloji, haber, bilgisayar, windows, linux, xp, network, internet, html, web, antivirus, Ataturk, sinema, film, mp4, kitap, dergi, gazete, dizi, satran, islamiyet, PHP, MySQL, bulletin, board, free, open, source, smf, simple, machines, forum
indir, download, izle, Security, SupporT, SMF, peeh, MuratbanK, ScanX, program, guvenlik, forum, msn, Turkiye, bilim, teknoloji, haber, bilgisayar, windows, linux, xp, network, internet, html, web, antivirus, Ataturk, sinema, film, mp4, kitap, dergi, gazete, dizi, satran, islamiyet, PHP, MySQL, bulletin, board, free, open, source, smf, simple, machines, forum
HoşGeldin Ziyretçi, Lütfen Giriş Yap ya da Üye Ol
Ip Adresiniz: 38.107.179.243
Username:
Password:

Sayfa: [1]   Aşağı git
Bu Konuyu Gönder Yazdır
Gönderen Konu: Giderim Bu Diyardan-Oya Bora  (Okunma Sayısı 520 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
TheCreatus'in HacKbanK Bilgileri
TheCreatus
KILIÇ@5L@N I
ωιρ özєℓ üує
*

HacKbanK lıya Ozgu Mesajı SENDE GÖRÜNDÜĞÜNDEN DAHA FAZLASI VAR

Cinsiyeti Bay
Uye Numarası (ID) 74
HacKbanK a Kayıt Tarihi Ağustos 12, 2007, 08:57:45 ÖS
HacKbanK taki Mesaj Sayısı 1268
HacKbanK Rep Puanı
Rep Puanı: 2119
Uyeyi Sikayet Et Moderatöre Bildir
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
HıyarlıK
HacKbanK Tecrubeleri

Paylasım

Guc/Power
Ukalalık
Tehlike Duzeyi
Iletisim Bilgileri
Üyelik Bilgileri Çevrimdışı Ruh Halim:
« : Eylül 16, 2007, 01:21:00 ÖS »

Giderim Bu Diyardan

Bm
Giderim bu diyardan
F#m            G
Yüreğim bana kalmışsa
Em            G
Gözlerin kaçıyorsa
             Bm
Artık gözlerimden

Bm
Karanlık bu yollarda
F#m            G
Yıldızlar bile küsmüşse
Em            G
Gölgeni arıyorken
             Bm
Yitip gidiyorsan

Bm
Ayrılığın acısını
D             A
Bendeki kalp ağrısını
F#m                Em
Tendeki ten yangısını
Em            D
Hepsini hak ettim
A               Bm
Herşeyi ben mahvettim

Bm
Hasretin acısını
D             A
Bendeki kalp ağrısını
F#m                Em
Tendeki ten yangısını
Em            D
Hepsini hak ettim
A               Bm
Herşeyi ben mahvettim
« Son Düzenleme: Ocak 26, 2009, 02:38:55 ÖÖ Gönderen: TheCreatus » Moderatöre Bildir   Kayıtlı
< -- Seo4SMF Social Bookmark -->

1*2**8*321
18*2**123*

UYAN TÜRK GENCİ UYAN!!!
ÜLKEN İÇİN, BURSA NUTKU NEYMİŞ BİR BAK!
Robot Moderator
HacKer HacK HacKeD HacKing
*
Offlinehacker

View Profile
Re: Giderim Bu Diyardan-Oya Bora
Posted on: Mayıs 26, 2012, 03:27:38 ÖS

uyari
Hos Geldin Ziyaretci Arkadas. Ben Robot Moderator. HacKbanK tan Tam Anlamıyla Faydalanmak Icin Uye Olman Gerekmektedir.

giris  kayit
indir Giderim Bu Diyardan-Oya Bora indir, Giderim Bu Diyardan-Oya Bora download, Giderim Bu Diyardan-Oya Bora izle, Giderim Bu Diyardan-Oya Bora bul, Giderim Bu Diyardan-Oya Bora hack Giderim Bu Diyardan-Oya Bora hacked Giderim Bu Diyardan-Oya Bora hacking Giderim Bu Diyardan-Oya Bora hacker Giderim Bu Diyardan-Oya Bora programı Giderim Bu Diyardan-Oya Bora indir, Giderim Bu Diyardan-Oya Bora download, Giderim Bu Diyardan-Oya Bora izle, Giderim Bu Diyardan-Oya Bora smf, Giderim Bu Diyardan-Oya Bora kurulumu, Giderim Bu Diyardan-Oya Bora bul

Google Words: Giderim Bu Diyardan-Oya Bora indir, Giderim Bu Diyardan-Oya Bora download, Giderim Bu Diyardan-Oya Bora izle, Giderim Bu Diyardan-Oya Bora bul, Giderim Bu Diyardan-Oya Bora programı, Giderim Bu Diyardan-Oya Bora hack, Giderim Bu Diyardan-Oya Bora hacker, Giderim Bu Diyardan-Oya Bora hacked, Giderim Bu Diyardan-Oya Bora hacking, Giderim Bu Diyardan-Oya Bora resimleri, Giderim Bu Diyardan-Oya Bora videosu, Giderim Bu Diyardan-Oya Bora smf, Giderim Bu Diyardan-Oya Bora peeh,
Sayfa: [1]   Yukarı git
Bu Konuyu Gönder Yazdır
Otomatik Tag
Giderim Bu Diyardan-Oya Bora, indir , download , izle , bul , Giderim Bu Diyardan-Oya Bora, programı , resimleri , smf , Giderim Bu Diyardan-Oya Bora, hack , hacker , hacked , hacker , security , support , Giderim Bu Diyardan-Oya Bora

Gitmek istediğiniz yer:  

|Site Map | Arsiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
HacKbanK PowereD & DesigneD by MuratbanK
& to SupporTs iKeZioS & kroki2032 & MileF
Special Secret Security Scanner Server
Super Saccharine Silent Safety System by ScanX
Bu Sayfa 0.069 Saniyede 19 Sorgu ile Oluşturuldu