| hackbank.gen.tr ye Nasıl Üye Oldunuz? |
| (1/15) > >> |
|
MuratbanK: hackbank.gen.tr ye Nasıl Üye Oldunuz? Sorumuz bu: ye neden ve nasıl üye oldunuz arkadaşlar. nerden veya kimden duydunuz veya gördünüz de üye oldunuz. Kısaca hikayelerinizi alalım. İlk ben başlayayım bari: Siteyi kurarken aklıma üye olmak geldi (ne kadar ukalayım) |
|
BaLıM: banada murat yalvardı sıte acıom gel uye ol senı administrator yapıcam dıe bu arada teklıf ettıgı parayı solemım ıstesenız dudagınız ucuklar :P |
|
şєутαη: Evet Siteye Nasıl Uye Oldum güzel bi soru... İnternet Explorer'ime hackbank.gen.tr yazdım site açıldı, kayıt ol diye bişiy var ona tıkladım sonra benden istenen kullanıcı bilgilerini yazdım ve uye oldum. Nasıldır bilirsiniz öle işte :P |
|
sevim: Balım yanıma geldi,sevim site kuruyoruz. sonraki gün geldi nerdeyse bitmek üzere.sonraki gün geldi site tamamdır. hadi senide üye yapalım. ben dur yamaaaaaaa demeye kalmadı üye olmuş bulundum. biraz cebren ve hile ile oldu ama degdi dogrusu. yarı şaka yarı ciddi kendim üye oldum. tabi balım'ın sayesinde haberim oldu. |
|
Orhan: Balım bi akşam msn de patron forum sitesi açacaz ilgilenir misin dedi. Bende olur dedim. Ertesi gün domaini aldık , site yakında bitecek dedi. En son patron aşkolsun hala siteye üye olmamıssın ,küstüm konusmuyom falan dedi. Bende aceleyle üye oldum :D İyiki de olmusum... |
| Navigasyon |
| Mesajlar |
| Sonraki Sayfa |