| Roccat Kova [+] Oyun Faresi |
| (1/1) |
|
iKeZioS: ROCCAT™ Kova[+]: Başarılı Kova Oyun Faresinin yenilenmiş versiyonu olan Kova[+] yeni tanımıyla geldi: “Max Performans Oyun Faresi”. Yeni özelliklerin başında genişletilmiş sürücü paketi yer alıyor. Ödüllü Makro Yöneticisi şimdi oyunlar, multimedya ve ofis uygulamaları için hazır makrolar içeriyor. Kova[+] ayrıca yenilikçi EasyShift[+]™ işlevine de sahip ve bu şekilde faredeki ayarlanabilir düğme sayısı da iki katına çıkmış oluyor. 3200 DPI OPTİK SENSÖR Optik sensör gecikmeleri önleyerek olağanüstü bir çözünürlük desteği sunuyor. dpi ayarını 130ips maksimum hızda 400, 800, 1600 veya 3200 olarak ayarlayabilirsiniz. EASYSHIFT[+]™ DÜĞMESİ EasyShift[+]™ sayesinde tüm fare düğmeleri ve tekerine iki işlev veya makro atayabilir, böylece normaldeki 8 yerine 16 işleve sahip olabilirsiniz. ÇOK RENKLİ IŞIK SİSTEMİ Sürücüyü kullanarak fare ışıklarının 7 farklı renkte yanmasını sağlayabilir, masaüstünüzde atmosferik bir etki yaratmak üzere renk geçişleri veya nefes efekti kullanabilirsiniz. ÖZELLİKLER 3200dpi optik sensör teknolojisi EasyShift[+]™ Düğme Çoklayıcı 8 adet 2. işlev ekler Hem sağ, hem de sol elini kullananlar için ergonomik V-şekli Makro Yöneticisi + Makro Ayarları ile ROCCAT™ Sürücü ROCCAT™ Sesli Geri Bildirim: profil, dpi veya hassasiyet değiştirirken optik ses Favori renkleriniz için ayarlanabilir ışık sistemi Görev konfigürasyonlu 7 (+2) fare düğmesi TEKNİK ÖZELLİKLER 3200dpi optik sensör 130ips maksimum hız 30G hızlanma 1000Hz polling oranı 16-bit veri kanalı 2m USB kablosu SİSTEM GEREKSİNİMLERİ Windows® XP, Windows Vista® 32/64 bit, Windows® 7 32/64 bit USB 2.0 Yuvası İnternet bağlantısı (sürücü kurulumu için) Türkiye Satış Fiyatı: 120 TL Not: Bu fareden bendede var tasarımı gayet ergonomik ele tam oturuyor sağ veya sol el farketmiyor özellikle fps oyuncuları için ideal. peeh |
|
MuratbanK: FPS oyuncusu değilim peeh Delikanlı adamın öyle 7 renk filan derken rengarenk cafcaflı alet edevatla işi olmaz peeh Bu meret çok fazla elektrik yakar peeh Adını da beğenmedim zaten peeh Bu fareyle tek ortak noktamız KOVA kısmı; onda da farenin adı Rocca KOVA, benim burcum KOVA peeh |
|
iKeZioS: (C)Alıntı:MuratbanK Bir Ara Demisti Ki:FPS oyuncusu değilim peeh Delikanlı adamın öyle 7 renk filan derken rengarenk cafcaflı alet edevatla işi olmaz peeh Bu meret çok fazla elektrik yakar peeh Adını da beğenmedim zaten peeh Bu fareyle tek ortak noktamız KOVA kısmı; onda da farenin adı Rocca KOVA, benim burcum KOVA peeh Fps, Tps, Rpg alayını oynarım peeh Işığı sadece mavi renkte kullanıyorum Adını bende beğenmedim Çorumlu adamız kova yerine ileğen neyim olsa iyiymiş Boğa burcuyum peeh |
|
Arda: (C)Alıntı:__BLUE__ Bir Ara Demisti Ki:kova yerine ileğen Hakkaten haa! Hatta Göbel İleğen veya Çağa İleğen olsaymış iyiymiş. Bıldır bende de vardı bundan ama heşlendi fazla oynamaktan |
| Navigasyon |
| Mesajlar |