| Need For Speed: The Run (Reloaded Zamunda Torrent)[Tek Link] |
| (1/1) |
|
iKeZioS: Need for Speed: The Run [RELOADED] | Torrent indir + HIZLI + Tek Link Minimum Sistem Gereksinimleri- •İşletim sistemi: Windows Vista SP2 32-bit •CPU: 2.4 GHz Intel Core 2 Duo veya eşdeğer AMD işlemci •RAM: 3 GB •Ekran kartı: 512 MB RAM ATI Radeon 4870 veya NVIDIA GeForce 9800 GT •Sabit disk: 18 GB boş alan -Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri- •İşletim sistemi: Windows 7 SP1 64-bit •İşlemci: 3.0 GHz Intel Core 2 Quad veya eşdeğer AMD işlemci •RAM: 4GB •Ekran kartı: 1024 MB RAM ATI Radeon 6950 veya NVIDIA GeForce GTX 560 •Sabit disk: 18 GB boş alan İndirme Linkleri Dosya Tc Turbobit Rar Şifresi: hackbank.gen.tr |
|
MuratbanK: Oyun iyi, hoş, güzel de bu oyunu sınırsız kota sayesinde indirmek de sorun değil de bir de bu oyunu oynamak için sağlam ötesi bir ekran kartı şart ki o da bizde yok demek ki boşuna indirmenin de bir anlamı yok. Yoksa grafikler acayip derecede gerçekçi duruyor ve NSF oyunları birkaç istisnasını saymazsak her zaman efsaneler arasında yer almayı hak etmiştir peeh |
|
iKeZioS: (C)Alıntı:MuratbanK Bir Ara Demisti Ki:Oyun iyi, hoş, güzel de bu oyunu sınırsız kota sayesinde indirmek de sorun değil de bir de bu oyunu oynamak için sağlam ötesi bir ekran kartı şart ki o da bizde yok demek ki boşuna indirmenin de bir anlamı yok. Yoksa grafikler acayip derecede gerçekçi duruyor ve NSF oyunları birkaç istisnasını saymazsak her zaman efsaneler arasında yer almayı hak etmiştir peeh Nfs serisinin pek çoğu efsane oyunlardı bu da öyle ki özellikle benim gibi pist değilde sokaklarda yarışmayı seven oyuncular için fazlasıyla tatmin edici. Şu askerlik olmazsa sırf multiplayer ve online yarışlar için lisans satın alıcam peeh Bende diyorum bi eksik var burda.. Sen ekran kartı deyince aklıma geldi abi konuya sistem gereksinimlerini ekledim peeh |
| Navigasyon |
| Mesajlar |