Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Öttürürüm Adamiii  (Okunma Sayısı 165 defa)
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bolubeyi'in HacKbanK Bilgileri
bolubeyi
ѕüρєя αктιƒ üує
*

HacKbanK lıya Ozgu Mesajı bilgi, paylaştıkça çoğalır.

Cinsiyeti Bay
Uye Numarası (ID) 12
HacKbanK a Kayıt Tarihi Temmuz 14, 2007, 12:06:37 ÖS
Nerden of
HacKbanKlının Yası: 42
HacKbanK taki Mesaj Sayısı 184
HacKbanK Rep Puanı
Rep Puanı: 108
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
HıyarlıK
HacKbanK Tecrubeleri

Paylasım

Guc/Power
Ukalalık
Tehlike Duzeyi
Iletisim Bilgileri
Üyelik Bilgileri Site Çevrimdışı Ruh Halim:
« : Ocak 28, 2012, 03:20:45 ÖS »

Sene 1990. Daha 20 li yaşların başında sakalı bile doğru dürüst bitmemiş yeni üniversite mezunu bir gencim. Anadolunun ücra bir köyüne öğretmen olarak tayin edildim. Neyse memleketten bindik otobüse ozamanlar travegolar yok. 303 V8 mercedes bindik mi sanki uçağa binmiş gibi oluyoruz. Neyse gelelim sadede. Garajlarda otobüsten indim. Bindim köyün dolmuşuna. Neyse köye vardık. Muhtarı sordum nerededir diye. Tarif ettiler buldum.  Baktım yanında 2 kişi daha var. Biri köyün imamı diğeri de köyün bekçisi imiş. Ben köyünüzün yeni öğretmeniyim. Göreve başlamaya geldim dedim. Bunun üzerine bana lojmanımı gösterdiler ve lojmana yerleştim. Bu arada parlak uşağız ya köyün bekçisi ile imamı beni gözüne kestirmiş. Bu yeni gelen öğretmen çok parlak uşak. Tam şey edilmeklik. Tabi durumdan benim haberim yok. Neyse ertesi gün derslere başladım. Aradan 1 hafta geçti bekçi imama demiş ki ben daha fazla bekleyemeceğim öğretmeni bugün becerecem.

İmam der ki bu akşam gitme iyi olmaz.

Neyse bekçi imamın lafını dinlemez, ben de okulu yeni paydos etmişim çocuklar okulun önünde top oynarken geçmişim lojmana. tak tak tak kapı çalar. Baktım ki köyün bekçisi. Açık açık konuşur öğretmenim çok parlak uşaksın dayanamadım seni becermeye geldim der.

Ben de bunun üzerine içeri buyur ederim. Derim ki ben çok bağırırım kimse sesimi duymasın okulu yeni paydos ettim şu çocukları kovala da rahat iş görelim.

Eski yapı evleri bilirsiniz. Sürgülü pencereleri vardır. Bekçi, pencereyi yukarı doğru sürer ağzında düdüğü kafasını dışarı uzatır çocukları kovalayacak. Bne de tam o sıra pencereyi aşağıya indirir, geçerim arkasına. Her vuruşumda ağzındaki düdük düt düt düüüüt diye malum zavallı bekçinin sonu sabaha kadar öter.

Eeee ağzında düdük olunca köyün öbür ucundan imam düdüğün sesini duyar ve kendi kendine der ki

Ben sana demedim mi bu akşam gitme iyi olmaz. Dün akşam ben gittim bana da sabaha kadar ezan okutturdu.

Dokunmayın bana öttürürüm adamiii.
< -- Seo4SMF Social Bookmark -->
Robot Moderator
HacKer HacK HacKeD HacKing
*
Offlinehacker

View Profile
Re: Öttürürüm Adamiii
Posted on: Mayıs 26, 2012, 04:37:14 ÖS

uyari
Hos Geldin Ziyaretci Arkadas. Ben Robot Moderator. HacKbanK tan Tam Anlamıyla Faydalanmak Icin Uye Olman Gerekmektedir.

giris  kayit
indir Öttürürüm Adamiii indir, Öttürürüm Adamiii download, Öttürürüm Adamiii izle, Öttürürüm Adamiii bul, Öttürürüm Adamiii hack Öttürürüm Adamiii hacked Öttürürüm Adamiii hacking Öttürürüm Adamiii hacker Öttürürüm Adamiii programı Öttürürüm Adamiii indir, Öttürürüm Adamiii download, Öttürürüm Adamiii izle, Öttürürüm Adamiii smf, Öttürürüm Adamiii kurulumu, Öttürürüm Adamiii bul
MuratbanK'in HacKbanK Bilgileri
MuratbanK
кαяαηℓιктαкi göякєmℓi ιşιğιηιz
¼ ™ ѕιтє кυяυ©υѕυ © ¾
ωєвмαѕтєя üує
*

HacKbanK lıya Ozgu Mesajı ™ кαяαmuяαтвαηк © тєкєℓуєηιяαкı=нαуαт ρєєн

Cinsiyeti Bay
Uye Numarası (ID) 1
HacKbanK a Kayıt Tarihi Temmuz 13, 2007, 04:26:51 ÖS
Nerden тєкєℓуєηιяαкıηıη σℓ∂υgυ нєянαηgι вιя çιℓιηgιя ѕσƒяαѕıη∂αη
HacKbanKlının Yası: 30
HacKbanK taki Mesaj Sayısı 22317
HacKbanK Rep Puanı
Rep Puanı: 19748
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
HıyarlıK
HacKbanK Tecrubeleri

Paylasım

Guc/Power
Ukalalık
Tehlike Duzeyi
Iletisim Bilgileri
Üyelik Bilgileri Çevrimiçi Ruh Halim:
« Yanıtla #1 : Ocak 28, 2012, 03:34:11 ÖS »

eeee öğretmenlik mesleği kutsaldır ne nöbetinde tüm gece uyuklayan bekçiyi dinler ne de ağzında Allah eksik olmamasına rağmen üçkağıtçılıktan başka hiçbir işe yaramayan karga kart sesiyle ezan okuyan imamı dinler işte böyle sabaha kadar öttürür

NOT: görevini layıkıyla yapan bekçileri ve imamları hariç tutuyorum...

кαяαηℓιктαкi göякєmℓi ιşιğιηιz:
™ нттρ://ωωω.нα¢квαηк.gєη.тя ©

Google Words: Öttürürüm Adamiii indir, Öttürürüm Adamiii download, Öttürürüm Adamiii izle, Öttürürüm Adamiii bul, Öttürürüm Adamiii programı, Öttürürüm Adamiii hack, Öttürürüm Adamiii hacker, Öttürürüm Adamiii hacked, Öttürürüm Adamiii hacking, Öttürürüm Adamiii resimleri, Öttürürüm Adamiii videosu, Öttürürüm Adamiii smf, Öttürürüm Adamiii peeh,
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Otomatik Tag
Öttürürüm Adamiii, indir , download , izle , bul , Öttürürüm Adamiii, programı , resimleri , smf , Öttürürüm Adamiii, hack , hacker , hacked , hacker , security , support , Öttürürüm Adamiii

Gitmek istediğiniz yer:  

|Site Map | Arsiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
HacKbanK PowereD & DesigneD by MuratbanK
& to SupporTs iKeZioS & kroki2032 & MileF
Special Secret Security Scanner Server
Super Saccharine Silent Safety System by ScanX

Bu Sayfa 0.084 Saniyede 17 Sorgu ile Oluşturuldu