| Point Blank Online |
| (1/1) |
|
iKeZioS: Point Blank Point Blank 1 Yaşındada mükemmel Grafikleriyle Ve Sesleriyle Sizi Büyülemeye Devam Ediyor! Başına Oturanın bir Daha Kalkamayacağı bir FPS Peki Nedir Bu FPS'yi diğerlerinden Ayıran 1-Oynadıkça Gelişen Rütbe Sistemi İle Emekleriniz Güvence Altında 2-Karaktere Özellikler Veren Ünvanlar İle Farklı Ve Eşit Sınıflarda Bir Dolu Silahlar 3-Clan Sistemi İle Sımsıkı Dostluklar Ve Takım Oyunu 4-Team Death Mac,Bomba Görevi,Bot Görevi,Defans Modu Gibi Modlara Her Zevke Uygun Çatışmalar 5-Toplanarak Belirli İllerde Yapılan Takım Turnuvaları Ve İnternet Kafe Toplantıları İle Yeteneğiniz Gün Yüzüne Çıkacak 6-Önceden Belirlenmiş Oyun İçi Etkinlikler Kazancınız Artacak 7-Ticket Sistemi İle Çözülmeyen Sorun Kalmayacak! Yeni Senede Yeni Modlar Yeni İtemler Ve Bir Dolu Yenilik Burda Olucak Ya sen? Site: pointblank.com.tr (Kayıt V.b Her Şey İçindedir) İletişim:HayraYor |
|
MuratbanK: hacı artık bilgisayar oyunlarına bile seksi hatunları yerleştiriyorlar ya uyuz oluyorum peeh hayatta oynamam ben bu oyunu peeh |
|
iKeZioS: (C)Alıntı:MuratbanK Bir Ara Demisti Ki:hacı artık bilgisayar oyunlarına bile seksi hatunları yerleştiriyorlar ya uyuz oluyorum peeh hayatta oynamam ben bu oyunu peeh Oynama abi zaten her tarafı hileci bebelerle doldu bende oynamıyorum artık peeh |
| Navigasyon |
| Mesajlar |