Dünyayı Değiştiren 16 Site

Sayfa: (1/6) > >>

MuratbanK:

Dünyayı Değiştiren 16 Site
--

1-eBay.com- 168 milyon kullanıcısı var.

2-Wikipedia.com- Sanal ansiklopediyi günde bir milyon kullanıcı ziyaret ediyor.

3-Napster.com- 500 bin para ödeyen abonesi var bu dosya paylaşım sitesinin

4-YouTube.com- Günde 100 milyon video klip izleniyor bu sitede!

5-blogger.com- 19 milyon iştirakçinin ahkâm kestiği bir dünya.

6-Friendsreunited.com- Cennet vatanda işe yaramasa da eski okul arkadaşını bulmak isteyen gâvura büyük hizmet veriyor.

7-Drudgereport.com- Bu haber sitesi flaş haber patlatmasıyla tanınıyor ve günlük 400 bin haber meraklısı bu siteye dadanıyor.

8-Myspace.com- 100 milyon dünyalının kullandığı sosyalleşme sitesini sanırım artık herkes biliyor.

9-Amazon.com-250 ülkeden 35 milyon müşteri ciddi bir pazar değil mi?

10-Slashdot.com- Aylık 6 milyon ziyaretçinin takıldığı teknoloji ve internet forum sitesi. Dijital Einstien’ların sitesi dersek yanlış olmaz.

11-Salon.com- Gazetelerin dijitalize olma yolundaki en iyi örneği. On yıl sonra gazete ve dergilerin geleceği nokta olarak nitelendiriliyor.

12-Craiglist.org- Her ay 4 milyar ziyaretçi! Bi’tür global sarı sayfalar veya seri ilan sitesi.

13-Google.com-Artık hava, su ve google... O olmadan hayat durur! Günlük 1 milyar iştirakçi!

14- Yahoo.com-440 milyon kullanıcısı olan portal

15-easyjet.com-Ucuz uçak bileti sağlayan siteden 30 milyon gezgin faydalanıyor.

veeeeeee

16-HacKbanK.Gen.TR- En Ukala Forum Sitesi... Şu andaki TRT saati itibariyle Silinmiş 112378 üyesine rağmen Aktif 3142 Üyesi, 32439 Konusu ve 64830 Mesajı Bulunuyor.

BaLıM:

:D :D :D  süpercanım benım yaaa ılk 10 ıcıne  de gırecegız bız demı ??

MuratbanK:

(C)Alıntı:BaLiM Bir Ara Demisti Ki::D :D :D  süpercanım benım yaaa ılk 10 ıcıne  de gırecegız bız demı ??

aybettin. bak üye sayımızı da güncelledim. 30 yaptım.

ayrıca ilk 10 ne kelime biz bir efsane olacağız en yakın rakibimiz ise dünyadaki tüm siteleri toplasak bizim yarımız kadar olacak şekilde olacak peeh

iKeZioS:

(C)Alıntı:BaLiM Bir Ara Demisti Ki::D :D :D  süpercanım benım yaaa ılk 10 ıcıne  de gırecegız bız demı ??

peeh bu ne şimdi ilk 10a girecekmişiz biz zaten ilk sıradayız ben ööle şelerin polemiğine girmem arkadaşş

MuratbanK:

(C)Alıntı:__BLUE__ Bir Ara Demisti Ki:peeh bu ne şimdi ilk 10a girecekmişiz biz zaten ilk sıradayız ben ööle şelerin polemiğine girmem arkadaşş

eywallah helal geyikmatörüm benim +1 karizma verdim sana ;D

Sayfa: (1/6) > >>