Hayat Şişeden Oluşur Yanılgısı....

Sayfa: (1/1)

DaNTe:

Süper zeki über akıllı bir şahsın yayınladığı resimle hayatı  şişe ile özetlemiş ya da kendisi öyle zannetmiş..

İşte bahsi geçen resim peeh

Bu nasıl bir saçmalıktır anlaşılmaz ama DaNTe ve __BLUE__ iş birliği ile bu konuya açıklık getirdik işte bizim için hayatın şişelerle özeti peeh

MuratbanK:

(C)Alıntı:DaNTe Bir Ara Demisti Ki:DaNTe ve __BLUE__ iş birliği ile

ben niye yokum la orda şişelerle yaşamayı bir yaşam felsefesi haline getirmiş birisi olarak peeh ağzını burnunu kırdırtma bana DaNTe misin nesin röhüngen

DaNTe:

(C)Alıntı:MuratbanK Bir Ara Demisti Ki:ben niye yokum la orda şişelerle yaşamayı bir yaşam felsefesi haline getirmiş birisi olarak peeh ağzını burnunu kırdırtma bana DaNTe misin nesin röhüngen

Abi işbirliği resim için senin bu felsefeyi ortaya çıkaran filozof olduğunu herkes biliyor peeh

iKeZioS:

(C)Alıntı:MuratbanK Bir Ara Demisti Ki:ben niye yokum la orda şişelerle yaşamayı bir yaşam felsefesi haline getirmiş birisi olarak peeh ağzını burnunu kırdırtma bana DaNTe misin nesin röhüngen

Dante açıklamış abi peeh Ben resmi buluyorum o forumda yayınlıyor. İşyerinde olduğum için kendi bilgisayarım dışında bi bilgisayarda foruma giriş yapmıyorum peeh 

Sayfa: (1/1)