İsrailin Mavi Marmara Gemisinde Bulduğu Büyük Mühimmat!!
(1/3) > >>
iKeZioS:
31 mayıs 2010 gazze'ye yardım konvoyu saldırısı'na hedef olan mavi marmara isimli gemiden çıkan akıllara zarar mühimmat yığınıdır. israil gibi elinde başta nükleerler olmak üzere yığınlarca silah ve savaş aracı olan bir terör örgütünü yerle bir etmeye yetecek sayıdaki o cephanelik için buyurunuz:

ilgili fotoğrafta görünen en tehlikeli ve bir milletin kökünü kazıyacak silah, en solda duran solingen marka meyve bıçağıdır. meyve deyip geçmeyin lütfen, adamı napar biliyo musunuz? şeytan kulağına kurşun!

tam teçihizat ile çıkartma yaptıkları gemide üzerlerine ekmek bıçağı, tornovida ile saldırılmış!

vahşete maruz kalmışlar, yazık lan!

ayrıca tornavida var! bu cephaneliğin içinde tornavida var diyorum size! kesin bu geminin ardında uluslararası sermaye var! yoksa bu kadarına sahip olamazlardı!

Ve son olarak eklemek isterimki fotoğrafını görünce gerçekten üç buçuk atmaya başladığım mühimmat. bi babamın takım çantasına baktım, bi de anamın mutfaktaki züccaciyesine. gerçekten bunca yıl nasıl hayatta kalabilmişim hayret ettim.   peeh
MileF:
vay be malzemelere bak :) isteselerdi cımbızımı ve törpümü de verebilirdim vallahi gülmeyin onlar benim en büyük silahım :)
MuratbanK:
(C)Alıntı:__BLUE__ Bir Ara Demisti Ki:bi babamın takım çantasına baktım, bi de anamın mutfaktaki züccaciyesine. gerçekten bunca yıl nasıl hayatta kalabilmişim hayret ettim

hakikaten haaaa nasıl hayatta kalmışız bunca sene biz böyle yaf :S gerçi esas tehlike bundan sonra başlıyor: düşünsene Sena'nın mutfak alet ve edevat takımları benim için çok büyük bir tehdit oluşturuyor; can güvenliğim yok bundan sonra peeh

şimdi şaka bir yana da sırf 3-5 tane daha oy kapmak için oraya buraya gemi yolluyorlar anladık da şu makarnacı kömürcü kısımdan gerizekalı adamlar ne demeye geberip gideceğini bile bile o gemiye biner de güya yardım götürürler ki peeh zaten yukarıdaki büyükbaş kodamanlar azıcık adam olsalar iş Filistin'e gelince böyle yardıma yurduma gitmez; Afganistan'dan Azerbaycan'a kadar tüm ülkelere yardıma giderdi peeh kaldı ki şu anki o büyükbaş kodamanlar yüzünden yardıma muhtaç durumda olan ülke biziz :( bu iş öyle One Minute (VAN MİNUYT) deyip şov yapıp ardından ülkenin topraklarının %23 ünü 48 yıllığına İsrail'e peşkeş çekmekle olmaz sahtekar herifler...

Arda:
Gazze'ye yardım gönderip utanmadan üstüne bir de şehit verdik diyenler her ne hikmetse dünkü Hakkari'deki 6 şehidimize ve bugünkü 1 şehidimize hiçbir tepki göstermiyorlar! ama doğru ya şehitlerimiz "KELLE" idi peeh
MuratbanK:
(C)Alıntı:MuratbanK Bir Ara Demisti Ki:hakikaten haaaa nasıl hayatta kalmışız bunca sene biz böyle yaf :S gerçi esas tehlike bundan sonra başlıyor: düşünsene Sena'nın mutfak alet ve edevat takımları benim için çok büyük bir tehdit oluşturuyor; can güvenliğim yok bundan sonra peeh

ben biliyordum arkadaş:

(C)Alıntı:MileF Bir Ara Demisti Ki:vay be malzemelere bak :) isteselerdi cımbızımı ve törpümü de verebilirdim vallahi gülmeyin onlar benim en büyük silahım :)

bundan sonra evde çelik yelek ve kaskla dolaşacağım peeh
Navigasyon