HoşGeldin Ziyretçi, Lütfen Giriş Yap ya da Üye Ol
Ip Adresiniz: 38.107.179.241
Username:
Password:

Sayfa: [1]   Aşağı git
Bu Konuyu Gönder Yazdır
Gönderen Konu: Elm Sokağında Kabus Yeniden Başlıyor!  (Okunma Sayısı 965 defa)
0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
iKeZioS'in HacKbanK Bilgileri
iKeZioS
iKeZioSTR
ℓσя∂ σƒ тнє gєуιкмαтöя
ωιρ özєℓ üує
*

HacKbanK lıya Ozgu Mesajı Baktın Olmuyor.. Bakmayacaksın (-.-)

Cinsiyeti Bay
Uye Numarası (ID) 3
HacKbanK a Kayıt Tarihi Temmuz 13, 2007, 07:50:54 ÖS
Nerden ÇoRuM\GaRgU
HacKbanKlının Yası: 23
HacKbanK taki Mesaj Sayısı 1828
HacKbanK Rep Puanı
Rep Puanı: 10671
Uyeyi Sikayet Et Moderatöre Bildir
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
HıyarlıK
HacKbanK Tecrubeleri

Paylasım

Guc/Power
Ukalalık
Tehlike Duzeyi
Iletisim Bilgileri
Üyelik Bilgileri Site Çevrimdışı Ruh Halim:
« : Mayıs 16, 2010, 11:58:16 ÖS »

Bir zamanların efsanevi korku filmi yeniden başlıyor. Freddy Krueger rüyaları kabusa çevirmek için tekrar  geliyor!!!

Tür :   Gerilim / Korku / Fantastik
Gösterim Tarihi : 21 Mayıs 2010
Yönetmen : Samuel Bayer
Senaryo : Wesley Strick , Eric Heisserer
Yapım : 2010, ABD , 95 dk.

Oyuncular

Jackie Earle Haley (Freddy Krueger) , Kyle Gallner (Quentin OGrady) , Rooney Mara (Nancy Holbrook) , Katie Cassidy (Kris Fowles) , Thomas Dekker (Jesse Braun) , Kellan Lutz (Dean Russell)

Freddy Krueger karakterini Watchmen’de Rorshach karakterini oynayan Jackie Earle Haley oynarken, filmin yönetmenliğini Samuel Bayer yapacak. Filmin prodüktörlüğünü Michael Bay, Brad Filler ve Andrew Form yapacaklar ve filmin senaristi Wesley Strick. Filmin başrol oyuncuları arasında Rooney Mara, Katie Cassidy, Thomas Dekker ve Kellan Lutz da bulunuyor.

Los Angeles’taki bir mahallede gençler anlaşılmaz bir şekilde ölmeye başlarlar. Parmaklarında jilet keskinliğinde bıçakları olan korkunç bir adamın bulunduğu kabuslar uyurken canlarını almaktadır. Rüyalardaki bu sapık katil, yıllar önce çocuklarını öldürdüğü aileler tarafından linç edilerek öldürülen sapık Fred Krueger’dan başkası değildir. Freddy her nasılsa şimdi geri dönmüş, yeni yetmeleri bir bir rüyalarında öldürerek intikam peşindedir.
Moderatöre Bildir   Kayıtlı
< -- Seo4SMF Social Bookmark -->

Yatakta Çok İyiyimdir. Hiç Unutmam 18 Saat Uyumuşluğum Var (-.-)
Robot Moderator
HacKer HacK HacKeD HacKing
*
Offlinehacker

View Profile
Re: Elm Sokağında Kabus Yeniden Başlıyor!
Posted on: Mayıs 26, 2012, 02:02:58 ÖS

uyari
Hos Geldin Ziyaretci Arkadas. Ben Robot Moderator. HacKbanK tan Tam Anlamıyla Faydalanmak Icin Uye Olman Gerekmektedir.

giris  kayit
indir Elm Sokağında Kabus Yeniden Başlıyor! indir, Elm Sokağında Kabus Yeniden Başlıyor! download, Elm Sokağında Kabus Yeniden Başlıyor! izle, Elm Sokağında Kabus Yeniden Başlıyor! bul, Elm Sokağında Kabus Yeniden Başlıyor! hack Elm Sokağında Kabus Yeniden Başlıyor! hacked Elm Sokağında Kabus Yeniden Başlıyor! hacking Elm Sokağında Kabus Yeniden Başlıyor! hacker Elm Sokağında Kabus Yeniden Başlıyor! programı Elm Sokağında Kabus Yeniden Başlıyor! indir, Elm Sokağında Kabus Yeniden Başlıyor! download, Elm Sokağında Kabus Yeniden Başlıyor! izle, Elm Sokağında Kabus Yeniden Başlıyor! smf, Elm Sokağında Kabus Yeniden Başlıyor! kurulumu, Elm Sokağında Kabus Yeniden Başlıyor! bul
MuratbanK'in HacKbanK Bilgileri
MuratbanK
кαяαηℓιктαкi göякєmℓi ιşιğιηιz
¼ ™ ѕιтє кυяυ©υѕυ © ¾
ωєвмαѕтєя üує
*

HacKbanK lıya Ozgu Mesajı ™ кαяαmuяαтвαηк © тєкєℓуєηιяαкı=нαуαт ρєєн

Cinsiyeti Bay
Uye Numarası (ID) 1
HacKbanK a Kayıt Tarihi Temmuz 13, 2007, 04:26:51 ÖS
Nerden тєкєℓуєηιяαкıηıη σℓ∂υgυ нєянαηgι вιя çιℓιηgιя ѕσƒяαѕıη∂αη
HacKbanKlının Yası: 30
HacKbanK taki Mesaj Sayısı 22317
HacKbanK Rep Puanı
Rep Puanı: 19748
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
HıyarlıK
HacKbanK Tecrubeleri

Paylasım

Guc/Power
Ukalalık
Tehlike Duzeyi
Iletisim Bilgileri
Üyelik Bilgileri Çevrimiçi Ruh Halim:
« Yanıtla #1 : Mayıs 17, 2010, 01:46:34 ÖÖ »

(C)Alıntı:__BLUE__ Bir Ara Demisti Ki:
Jackie Earle Haley (Freddy Krueger)

Freddy Krueger ile özdeşleşmiş olan Robert Englund'dan başka bu role gidecek bir adam olduğunu sanmam gerek hareketleriyle gerekse mimikleri ve esprileriyle oyuncu kalitesini konuşturmuş olan Robert hacısından başka eleman tanımam Freddy rolüne

bu arada şunu da belirtmeden geçmek istemiyorum: bazen rüyalarımda Freddy Krueger gelir ve beni o bıçaklı eldivenleriyle kesmeye çalışır ve ben ilk önce korkmuş numarası yapar pusarım bir kenara ve Freddy dibime kadar geldi miydi yediğim kuru fasulyenin de etkisiyle salarım metan gazını pustuğum yerden duvara doğru ve saatte 640 km lik bir hızla Freddy'nin üstüne uçarım ve tuttuğum gibi Freddy'yi yemeye başlarım eeee ne de olsa eleman zaten pişmiş kızarmış hazır kavurma bir de pişirme zahmetine katlanmıyorum kısacası Freddy Krueger bir türlü akıllanmadı ve halen rüyalarıma giriyor ama her seferinde bir but bir kol bir kanat derken geriye pek bir şey kalmadı elemanda ne olacak sonu bilmiyorum yaf ne akılsız bir kavurmadır bu Froş tam da adamının rüyasına giriyor

кαяαηℓιктαкi göякєmℓi ιşιğιηιz:
™ нттρ://ωωω.нα¢квαηк.gєη.тя ©

MileF'in HacKbanK Bilgileri
MileF
BirTanesiN
ѕιтє ℓα∂у
ωιρ özєℓ üує
*

HacKbanK lıya Ozgu Mesajı BirTanesiM

Cinsiyeti Bayan
Uye Numarası (ID) 2883
HacKbanK a Kayıt Tarihi Kasım 15, 2008, 10:22:46 ÖÖ
Nerden istanbul
HacKbanKlının Yası: 28
HacKbanK taki Mesaj Sayısı 1230
HacKbanK Rep Puanı
Rep Puanı: 7129
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
HıyarlıK
HacKbanK Tecrubeleri

Paylasım

Guc/Power
Ukalalık
Tehlike Duzeyi
Iletisim Bilgileri
Üyelik Bilgileri Site Çevrimiçi Ruh Halim:
« Yanıtla #2 : Mayıs 17, 2010, 02:01:03 ÖÖ »

(C)Alıntı:MuratbanK Bir Ara Demisti Ki:
Freddy Krueger ile özdeşleşmiş olan Robert Englund'dan başka bu role gidecek bir adam olduğunu sanmam gerek hareketleriyle gerekse mimikleri ve esprileriyle oyuncu kalitesini konuşturmuş olan Robert hacısından başka eleman tanımam Freddy rolüne

bu arada şunu da belirtmeden geçmek istemiyorum: bazen rüyalarımda Freddy Krueger gelir ve beni o bıçaklı eldivenleriyle kesmeye çalışır ve ben ilk önce korkmuş numarası yapar pusarım bir kenara ve Freddy dibime kadar geldi miydi yediğim kuru fasulyenin de etkisiyle salarım metan gazını pustuğum yerden duvara doğru ve saatte 640 km lik bir hızla Freddy'nin üstüne uçarım ve tuttuğum gibi Freddy'yi yemeye başlarım eeee ne de olsa eleman zaten pişmiş kızarmış hazır kavurma bir de pişirme zahmetine katlanmıyorum kısacası Freddy Krueger bir türlü akıllanmadı ve halen rüyalarıma giriyor ama her seferinde bir but bir kol bir kanat derken geriye pek bir şey kalmadı elemanda ne olacak sonu bilmiyorum yaf ne akılsız bir kavurmadır bu Froş tam da adamının rüyasına giriyor

aman aman aşkitom böyle iyi senin rüyalarına girsin nasıl olsa sen onu kol baçak şeklinde yiyip parmaklaruından kürdan yapıyorsun tam senin istediğin gibi hazır pişmiş kavurma freddy serisinin 1. sini izledim Murat'la ve bir daha da izlemem en korktuğum filmlerden biridir. hiç unutmam ilk lisede izlemiştim çok yakın bir kız arkadaşım bizde kalmıştı freddy 3 tü hiç unutmuyorum ben ruyalara girdiğini bilmiyordum film bittiğinde ölüyorum sandım Asya horrul horul uyuyor ben de başında ddikilmiş onu izliyorum gözlerim kapanmıyor ki korkudan nasıl uykum var en sonunda Asya bir uyandı Sena ne yapıyorsun diye ben öyle komik ve masumca demişim ki Asya yıldızları iizliyorum ne kadar güzeller değil mi diye biz bir koptuk gülmekten sabaha kadar oturtmuştum kızı ) olur da bir gün cesaretimi toplayıp yine seyredersem aşkitom bak söyleyim seni uyutmam sabaha kadar yıldızları sayarız

ÇorumLu KraL JoJuc Gencay'in HacKbanK Bilgileri
ÇorumLu KraL JoJuc Gencay
тєкєℓуєηιяαкı=нαуαт ρєєн
тєcяüвєℓι üує
*

HacKbanK lıya Ozgu Mesajı ™ кαяαqencayвαηк © peeh

Cinsiyeti Bay
Uye Numarası (ID) 71774
HacKbanK a Kayıt Tarihi Kasım 18, 2010, 10:59:46 ÖÖ
Nerden Her Zaman Her Yerde (Çorum)
HacKbanKlının Yası: 14
HacKbanK taki Mesaj Sayısı 491
HacKbanK Rep Puanı
Rep Puanı: 18152
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
HıyarlıK
HacKbanK Tecrubeleri

Paylasım

Guc/Power
Ukalalık
Tehlike Duzeyi
Iletisim Bilgileri
Üyelik Bilgileri Çevrimdışı Ruh Halim:
« Yanıtla #3 : Aralık 03, 2010, 03:36:36 ÖS »

ßu Fredy de ölmedi qitti laaa kavurma yaptım ben onu yine ölmedi

eLimde bi JiLet . ~ önümde bi biLek ! akLımda bi soru '* öLürsem kim üzüLücek .!.

Hrant Dink öldü ermeni olduk, barış akarsu öldü rockci olduk diyen insanlar ; niye bir sürü ASKER öldüğünde adam olmadınız ?

кah Çıкaяız qöкγüzüηє Sєγяєdєяiz aLємi
  кah iηєяiz γєяγüzüηє Sєγяєdєя aLєм вizi...

Google Words: Elm Sokağında Kabus Yeniden Başlıyor! indir, Elm Sokağında Kabus Yeniden Başlıyor! download, Elm Sokağında Kabus Yeniden Başlıyor! izle, Elm Sokağında Kabus Yeniden Başlıyor! bul, Elm Sokağında Kabus Yeniden Başlıyor! programı, Elm Sokağında Kabus Yeniden Başlıyor! hack, Elm Sokağında Kabus Yeniden Başlıyor! hacker, Elm Sokağında Kabus Yeniden Başlıyor! hacked, Elm Sokağında Kabus Yeniden Başlıyor! hacking, Elm Sokağında Kabus Yeniden Başlıyor! resimleri, Elm Sokağında Kabus Yeniden Başlıyor! videosu, Elm Sokağında Kabus Yeniden Başlıyor! smf, Elm Sokağında Kabus Yeniden Başlıyor! peeh,
Sayfa: [1]   Yukarı git
Bu Konuyu Gönder Yazdır
Otomatik Tag
Elm Sokağında Kabus Yeniden Başlıyor!, indir , download , izle , bul , Elm Sokağında Kabus Yeniden Başlıyor!, programı , resimleri , smf , Elm Sokağında Kabus Yeniden Başlıyor!, hack , hacker , hacked , hacker , security , support , Elm Sokağında Kabus Yeniden Başlıyor!

Gitmek istediğiniz yer:  

|Site Map | Arsiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
HacKbanK PowereD & DesigneD by MuratbanK
& to SupporTs iKeZioS & kroki2032 & MileF
Special Secret Security Scanner Server
Super Saccharine Silent Safety System by ScanX
Bu Sayfa 0.12 Saniyede 19 Sorgu ile Oluşturuldu