Onemli Format DVD sı
(1/1)
aspirant33:
Arkadaslar sizden bir şey acıklamanızı istiycem
Bende bir tane Win 7 Ultimate full driver DVD var ben bunu önce İMG olarak pc ye Kopyasını atıyorum sonra bos bır DVDye Pc icine attıgım ımg dosyasını yazdırıyorum ama dvd on yukleme yapmıyor bana resımlı anlatım gıbı bı seyle bu olayı bıraz daha acıklıyıcı sekılde anlatr mısınız lutfen ??? ılgılenenler ıcın tesekkurler =)))
MuratbanK:
iso dosyasından winrar ile çıkar ve aynı dosyaları arşive ekle diye bas ondan sonra bir ad ver örneğin windows7.rar yazar sen .rar ı .iso yap ve sonra da dvd ye yazdır işte bu kadar peeh
bunu dvd den iso yaparken ön yüklemeli iso yapmakta zorlanırsan veya bir eksiklik var gibi hissedersen de: bunun için bundan ön yüklemeli dvd olmaz ancak internetten windows 7 için boot.img dosyasını indirip ön yüklemeli dvd yapılabilir peeh
ben Windowsta XP den başka işletim sistemi tanımadığım ve XP den sonra XP dışında Windows Vistaymış Yediymiş 8 miş Kediymiş cartmış curtmuş kullanmadığım için XP dışındakilerde pek de uzman sayılmam ama bu söylediklerim çözüm olmamışsa Google Babada "Win 7 Ultimate img dosyası yazdırılmıyor" gibi bir cümleyle aratırsan karşına yeterli seçenek çıkacaktır diye tahmin ediyorum peeh
aspirant33:
Abi rica etsem isin yoksa resımlı anlatım yapar mısn :S pek anlamıyorum da x(
zgrkrkmz:
thankyou thankyou thankyou thankyou thankyou
MuratbanK:
zgrkrkmz
Son Aktif Olma Zamanı: Mart 09, 2012, 18:49:24
Siteye ara sıra uğruyor gibi durduğun için bu konuyu gözden kaçırmışım daha önce diyor ve resimli paylaşımın için sana +50 rep yüklüyorum peeh
Navigasyon
[0] Mesajlar