| İZLEMEYE DEĞER FİLMLER |
| (1/2) > >> |
|
MileF: Akadaşlar izlemekten çok büğük keyif alacağınız filmler :) Evdeki Düşman Orphan Doğmamış çocuklarının trajik ölümü Kate ve John’u perişan etmiş, hem evliliklerini hem de Kate’in kırılgan ruh halini olumsuz yönde etkilemiştir çünkü Kate kabusların ve geçmişinden gelen iblislerin pençesindedir. Hayatlarını bir nebze de olsa normale döndürmeye çalışan çift bir çocuk daha evlat edinmeye karar verir. Gerek John gerek Kate yöredeki bir yetimhanede Esther adındaki küçük bir kıza adeta çekildiklerini hissederler… Ama Esther göründüğü gibi değildir. Ailesinin güvenliğinden endişe eden Kate, John’a ve diğerlerine Esther’ın sevimli maskesinin ardındaki yüzünü göstermeye çalışır. Ama uyarılarına kulak asılmaz ve belki de herkes için çok geç olana dek bu durum devam eder. Mutlaka izleyin bayılacaksınız :) Shallow Hal Alçak Adam Hal Larsen, herhangi bir alçak adamdan çok da fazla biri değildir. O güzelliğin sadece süper modellerde olduğuna inanan binlerce erkekten sadece biridir. Kadınlarda ilk baktığı ve dikkat ettiği şey görüntüsüdür... Mükemmel bir vücuda sahip olmayan bir kadınla randevulaşmamaktadır... Ama bir guru olan Tony Robbins, Hal'e kadınlara 180 derece farklı bir açıdan bakmasını sağlamak ve onlara asıl güzelliği veren duygularının ve kalplerinin güzelliğini görmesini sağlayan bir hipnoz yapar. Ve bunun üzerine Hal, olağanüstü şişman Rosemary (Gwyneth Paltrow)'ye aşık olur. Rosemary'nin kibarlığı ve espri yeteneğini fiziksel bir güzellik olarak algılamaktadır. Ve aralarında inanılmaz romantizmde bir aşk başlar. Büyü bozulduğunda ise Hal hayatının en büyük dersini alacaktır. Stardust Yıldız Tozu Tristran, aşkının kalbini kazanabilmek için onun için kayan bir yıldızı yakalayacağına söz verir. Ama sevgilisi Yvaine ile çıktıkları bu yolda, korsanlar ve cadılarla dolu büyük tehlikeler onları beklemektedir. 27. Dresses Benimle Evlenir misin ? Jane hayatı boyunca tam 27 kez nedime olmuş, bu evlilik seremonilerine eşlik etmiştir. Kız kardeşinin evleneceği haberi üzerine,zaten artık işi gibi olan nedimelik görevini seve seve kabul eder. Ancak damadı gördüğünde fikri değişecektir: Çünkü müstakbel damat, Jane'in önceden gizlice aşık olduğu Kevin'den başkası değildir. The Ugly Truth Kadın Aklı Erkek Aklı Uslanmaz bir romantik olan Abby Richter, bir sabah şovunun prodüktörlüğünü yapıyordur. Programı şovenist bir karakteri olan Mike sunmaya başlayınca ikisi ilişkilere dair bir anlaşma yaparlar. Abby yeni tanıştığı bir adamla ilişkisinin düzgün gitmesi için Mike'tan yardım alacaktır, eğer sonuç istenildiği gibi olmazsa Mike işi bırakacaktır. Bu süreçte Mike Abby'e ilişkilere dair 'çirkin gerçekleri' ispatlayacaktır. Ama onun zekice taktikleri beklenilmeyen bir sonuç doğurur; Abby'i aşkını bulurken o da Abby'a aşık olmuştur. Bu filmlerin hepsi de çok güzel ve patlamış mısır çay eşliğinde izlemeye değer film koleksiyonumun en sevdiğim parçalarından bir kaçı İYİ SEĞİRLER :) |
|
pisiko: YILDIZ TOZUNU İZLEDİM harbiden güzel film :D eline sağlık tatlım grilly |
|
MileF: (C)Alıntı:pisiko Bir Ara Demisti Ki:YILDIZ TOZUNU İZLEDİM harbiden güzel film :D eline sağlık tatlım grilly Ay Neslihan hepsini izle bulabilirsen çok memnun kalacaksın genelde romantik komedi ama ilki evdeki düşman soluğunu kesecek özellikle sonu sürprizlerle dolu bir gerilim:) |
|
MuratbanK: bu filmler de çok güzel amenna ve de sadakna ama ben her zaman börtü böcüklü vurdulu kırdılı kestili biçtili uzaylı yaratıklı ve bol kanlı kavurmalı filmleri tercih ederim peeh |
|
iKeZioS: Sherlock Holmes(kesinlikle tavsiye ederim) G.I Joe rising of the cobra War (Suikastci Jason Statham Ve Jet Li başrolde) Taşıyıcı serisi (Jason Statham) Riddick günlükler (Vin Diesel) Babylon A.D (Vin Diesel) Hitman (Oyununu oynadıktan sonra izlenmesi tavsiye edilir) X-Man Origins: Wolverine (Film izlendikten sonra pc oyunun oynanması tavsiye edilir) Ben Efsaneyim (I'm Legend - Will Smith) Hepsini Vur (Shoot'm Up - Clive Owen ) Kır Zincirlerini(Danny The - Dog Jet Li) Benim beğendiğim aklıma gelenler bunlar.. Bu filmler dışında film zevkime pek uymasada izlediğim bir film varki bence mutlaka izlenmesi gerekir 1999 yapımı senaryosunu Stephen King'in yazdığı başrolleri Tom Hanks ve Michael Clarke Duncan'ın paylaştığı Green Mile(Yeşil Yol) Filmi peeh |
| Navigasyon |
| Mesajlar |
| Sonraki Sayfa |