Mp3 İstek Bölümü
DaNTe:
İndirmek istediğiniz yada bulamadığınız mp3 varsa "Yeni Konu Açmadan" Bu konuya mesaj olarak yazın....
iKeZioS:
"Ya hani bi şarkı vardı böyle dın dın hatırlamıyorum ama güzel bişeydi" Gibi şarkı isteklerinde bulunmaya teşebbüs edenler uyarısız banlanıp akabinde dövülecektir peeh
MuratbanK:
bence sitede 100 mesajı olup da bu bölümü görebilip de üstüne bir de 100 mesaja rağmen halen banlanmamışsa öyle dındırı dındırı bir parça vardı neydi onun adı gibi bir mesaj yazmayacak birisi demektir o yüzden banlanacak birini bu bölümde bulmak zor be __BLUE__ ewladım peeh yani kötü emellerine bu bölüm üzerinden kimseyi alet etmen mümkün gibi durmuyor peeh
pisiko:
mp3 işinede girdinizya helal olsun daha ne dim zuhaha
iKeZioS:
(C)Alıntı:MuratbanK Bir Ara Demisti Ki:bence sitede 100 mesajı olup da bu bölümü görebilip de üstüne bir de 100 mesaja rağmen halen banlanmamışsa öyle dındırı dındırı bir parça vardı neydi onun adı gibi bir mesaj yazmayacak birisi demektir o yüzden banlanacak birini bu bölümde bulmak zor be __BLUE__ ewladım peeh yani kötü emellerine bu bölüm üzerinden kimseyi alet etmen mümkün gibi durmuyor peeh
O sadece basit bi denemeydi "O şarkıyı sevmiyorum lan ben" deyip yine banlarım bizde çare tükenmez.. Olay budur soda varsa içerik peeh
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa