Beni tanıyanlar bilir ki bu sitede siyaset denince akla ilk gelenlerdenim. Bu yapım hep vardı ancak geçen kasım ayında daha da arttı ve biraz daha sorumluluk ve fedakarlık isteyen işlere giriştim. Atatürkçü düşüncelerimi başkalarına da anlatmam gerektiği kannatine vardım. Size göre doğru veya yanlış ancak ben bu fikirlerimi paylaşmak zorunda olduğumu hissettim. O nedenle aldığım sorumlulukların ağırlığı da arttı ve beni siteden uzak tuttu.
Bu siteye geldiğimde amacım bilgisayar konusunda kendimi geliştirmek ve bir güvenlik uzmanı olmaktı. Bana çok yardımcı oldu zaten gerek Murat abi olsun gerek diğer kurucu üyelerimiz olsun... Ancak Okuduğum okul ve ilgi alanlarını göz önüne aldığımda bazı şeyleri biraz daha arka plana atmak zorunda kaldım. Siyaseti atamadım, kitap okumaktan vazgeçemedim, okulumu zaten boşlayamazdım ve en nihayetinde güvenlik uzmanı hayalim kaldı. Onu geri plana atmak zorundaydım.
Murat abim ve diğer üyelerimizin beni anlayışla karşılayacağını umuyorum daha doğrusu biliyorum. Bundan sonra elimden geleni yapmaya devam edeceğim hem site için hem de kendi fikrime göre yokolan Türkiye geleceği için.
Beni dinlediğiniz, okuduğunuz ve kafanızı şişirmeme izin verdiğiniz için teşekkür ediyorum

HackBank ailesi parçalanamaz bir bütün ve ben bu ailede olduğum için çok şanslıyım...