HoşGeldin Ziyretçi, Lütfen Giriş Yap ya da Üye Ol
Ip Adresiniz: 38.107.179.242
Username:
Password:

04.02.2012 tarihi itibariyle tüm yetkililerin yetkileri alınmış olup
Yeni Yönetim Ekibi oluşturulması ile ilgili konu için tıklayın :

Sayfa: [1]   AÅŸağı git
Bu Konuyu Gönder Yazdır
Gönderen Konu: Klasöre Arka Plan Resmi Koymak - Resimli Anlatım  (Okunma Sayısı 559 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
By Murat'in HacKbanK Bilgileri
By Murat
уєηι üує
*

Cinsiyeti Bay
Uye Numarası (ID) 23395
HacKbanK a Kayıt Tarihi Şubat 01, 2010, 11:43:59 ÖS
Nerden Adana
HacKbanKlının Yası: 19
HacKbanK taki Mesaj Sayısı 4
HacKbanK Rep Puanı
Rep Puanı: 0
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
HıyarlıK
HacKbanK Tecrubeleri

Paylasım

Guc/Power
Ukalalık
Tehlike Duzeyi
Iletisim Bilgileri
Üyelik Bilgileri Çevrimdışı Ruh Halim:
« : Åžubat 03, 2010, 01:58:26 ÖÖ »

İlk önce masaüstüne yeni bir metin belgesi açalım ve içine şunları yazalım...

[{BE098140-A513-11D0-A3A4-00C04FD706EC}]
iconarea_image="C:\yorumlanet.jpg"
iconarea_text=0x00000000

bu aşamayı 1. resime bakarak daha iyi kavrayacaksınız...

resim1;

Ardından Metin Belgesinde Dosya bölümünden - Farklı Kaydet sekmesine tıkladıktan sonra dosya adını desktop.ini olarak değiştiriyoruz ve Kayıt türünü tüm dosyalar olarak değiştiriyoruz ardından Kaydet diyoruz.

resim2;

Sonrada Masaüstündeki Desktop'u kopyalıyoruz

resim3;

Şimdi C'de denemek için açtığım "deneme" isimli klasöre yapıştır diyorum, ardından Başlat çalıştır dedikten sonra şu komutu yazıyorum Attrib +s "C:\deneme" tabi klasörümüzün konumuna göre yazıyoruz bu komutu benim açtığım klasör c'de olduğundan ve klasörümün ismi deneme olduğundan böyle yaptım.
resim4;

deneme isimli klasörümü şimdi Tekrar açıyorum:

resim5;

istersek klasördeki desktop dosyasına girer ve resim url'sini değiştirerek arka plan resmini değiştirebiliriz

resim6;

< -- Seo4SMF Social Bookmark -->
Robot Moderator
HacKer HacK HacKeD HacKing
*
Offlinehacker

View Profile
Re: Klasöre Arka Plan Resmi Koymak - Resimli Anlatım
« Posted on: Åžubat 09, 2012, 01:02:50 ÖS »

uyari
Hos Geldin Ziyaretci Arkadas. Ben Robot Moderator. HacKbanK tan Tam Anlamıyla Faydalanmak Icin Uye Olman Gerekmektedir.

giris  kayit
indir Klasöre Arka Plan Resmi Koymak - Resimli Anlatım indir, Klasöre Arka Plan Resmi Koymak - Resimli Anlatım download, Klasöre Arka Plan Resmi Koymak - Resimli Anlatım izle, Klasöre Arka Plan Resmi Koymak - Resimli Anlatım bul, Klasöre Arka Plan Resmi Koymak - Resimli Anlatım hack Klasöre Arka Plan Resmi Koymak - Resimli Anlatım hacked Klasöre Arka Plan Resmi Koymak - Resimli Anlatım hacking Klasöre Arka Plan Resmi Koymak - Resimli Anlatım hacker Klasöre Arka Plan Resmi Koymak - Resimli Anlatım programı Klasöre Arka Plan Resmi Koymak - Resimli Anlatım indir, Klasöre Arka Plan Resmi Koymak - Resimli Anlatım download, Klasöre Arka Plan Resmi Koymak - Resimli Anlatım izle, Klasöre Arka Plan Resmi Koymak - Resimli Anlatım smf, Klasöre Arka Plan Resmi Koymak - Resimli Anlatım kurulumu, Klasöre Arka Plan Resmi Koymak - Resimli Anlatım bul

Google Words: Klasöre Arka Plan Resmi Koymak - Resimli Anlatım indir, Klasöre Arka Plan Resmi Koymak - Resimli Anlatım download, Klasöre Arka Plan Resmi Koymak - Resimli Anlatım izle, Klasöre Arka Plan Resmi Koymak - Resimli Anlatım bul, Klasöre Arka Plan Resmi Koymak - Resimli Anlatım programı, Klasöre Arka Plan Resmi Koymak - Resimli Anlatım hack, Klasöre Arka Plan Resmi Koymak - Resimli Anlatım hacker, Klasöre Arka Plan Resmi Koymak - Resimli Anlatım hacked, Klasöre Arka Plan Resmi Koymak - Resimli Anlatım hacking, Klasöre Arka Plan Resmi Koymak - Resimli Anlatım resimleri, Klasöre Arka Plan Resmi Koymak - Resimli Anlatım videosu, Klasöre Arka Plan Resmi Koymak - Resimli Anlatım smf, Klasöre Arka Plan Resmi Koymak - Resimli Anlatım peeh,
Sayfa: [1]   Yukarı git
Bu Konuyu Gönder Yazdır
Otomatik Tag
Klasöre Arka Plan Resmi Koymak - Resimli Anlatım, indir , download , izle , bul , Klasöre Arka Plan Resmi Koymak - Resimli Anlatım, programı , resimleri , smf , Klasöre Arka Plan Resmi Koymak - Resimli Anlatım, hack , hacker , hacked , hacker , security , support , Klasöre Arka Plan Resmi Koymak - Resimli Anlatım

Gitmek istediÄŸiniz yer:  

|Site Map | Arsiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
HacKbanK PowereD & DesigneD by MuratbanK
Special Secret Security Scanner Server
Super Saccharine Silent Safety System
Bu Sayfa 0.07 Saniyede 19 Sorgu ile OluÅŸturuldu