HoşGeldin Ziyretçi, Lütfen Giriş Yap ya da Üye Ol
Ip Adresiniz: 38.107.179.241
Username:
Password:

Sayfa: [1]   Aşağı git
Bu Konuyu Gönder Yazdır
Gönderen Konu: fikirleriniz benim için önemli!  (Okunma Sayısı 458 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ragnarok'in HacKbanK Bilgileri
Ragnarok
üує
*

Cinsiyeti Bay
Uye Numarası (ID) 21941
HacKbanK a Kayıt Tarihi Ocak 05, 2010, 05:24:03 ÖÖ
Nerden islenderun
HacKbanKlının Yası: 22
HacKbanK taki Mesaj Sayısı 11
HacKbanK Rep Puanı
Rep Puanı: 0
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
HıyarlıK
HacKbanK Tecrubeleri

Paylasım

Guc/Power
Ukalalık
Tehlike Duzeyi
Iletisim Bilgileri
Üyelik Bilgileri Çevrimdışı Ruh Halim:
« : Ocak 06, 2010, 04:50:01 ÖS »

öncelikle konuyu nereye açıcağımı bilmiyorum ama murat abi sen doğru yere taşırsın bi zahmet. ben yeni bilgisayar parçaları alıyorum. paraçalarım şunlar;

parçalarım bunlar ve toplam maliyeti şu anda 540tl sorum şu olacak bu parçalar kalitesi nasıldır ve sizin önerilerinizi merak ediyorum  
parçalar arasında bi uyum sorunu olurmu ekran kartım nvidia.şimdiden saolun.saygılar
< -- Seo4SMF Social Bookmark -->
KargalaR Sürüyle KaRTaLLaR YalnıZ UçaR![]/img]
Robot Moderator
HacKer HacK HacKeD HacKing
*
Offlinehacker

View Profile
Re: fikirleriniz benim için önemli!
Posted on: Mayıs 26, 2012, 11:34:49 ÖÖ

uyari
Hos Geldin Ziyaretci Arkadas. Ben Robot Moderator. HacKbanK tan Tam Anlamıyla Faydalanmak Icin Uye Olman Gerekmektedir.

giris  kayit
indir fikirleriniz benim için önemli! indir, fikirleriniz benim için önemli! download, fikirleriniz benim için önemli! izle, fikirleriniz benim için önemli! bul, fikirleriniz benim için önemli! hack fikirleriniz benim için önemli! hacked fikirleriniz benim için önemli! hacking fikirleriniz benim için önemli! hacker fikirleriniz benim için önemli! programı fikirleriniz benim için önemli! indir, fikirleriniz benim için önemli! download, fikirleriniz benim için önemli! izle, fikirleriniz benim için önemli! smf, fikirleriniz benim için önemli! kurulumu, fikirleriniz benim için önemli! bul
MuratbanK'in HacKbanK Bilgileri
MuratbanK
кαяαηℓιктαкi göякєmℓi ιşιğιηιz
¼ ™ ѕιтє кυяυ©υѕυ © ¾
ωєвмαѕтєя üує
*

HacKbanK lıya Ozgu Mesajı ™ кαяαmuяαтвαηк © тєкєℓуєηιяαкı=нαуαт ρєєн

Cinsiyeti Bay
Uye Numarası (ID) 1
HacKbanK a Kayıt Tarihi Temmuz 13, 2007, 04:26:51 ÖS
Nerden тєкєℓуєηιяαкıηıη σℓ∂υgυ нєянαηgι вιя çιℓιηgιя ѕσƒяαѕıη∂αη
HacKbanKlının Yası: 30
HacKbanK taki Mesaj Sayısı 22317
HacKbanK Rep Puanı
Rep Puanı: 19748
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
HıyarlıK
HacKbanK Tecrubeleri

Paylasım

Guc/Power
Ukalalık
Tehlike Duzeyi
Iletisim Bilgileri
Üyelik Bilgileri Çevrimiçi Ruh Halim:
« Yanıtla #1 : Ocak 06, 2010, 05:17:04 ÖS »

işlemci ve anakart gayetle uyumlu burda bir sorun yok ancak piyasa fiyatlarını bilmediğim için fiyatına göre kalitesi iyi veya kötü diye bir yorum yapamam çünkü uzun süredir parça kalite ve fiyatları ile çalışma hızlarını incelemedim bir de ram konusunda şunu söylemek istiyorum: ram konusu belirsizliktir her zaman ve bazen ram uyumsuz çıkabilir ki bende böyle olmuştu bir kez ve ram uyum sağlamadığı için bir türlü açılmıyordu bilgisayarım ama bu gözünü korkutmasın çünkü bu uyumsuzluk nadiren rastlanır ve rastlandığında da ram i garantisi dahilinde defalarca kez uyumlu olanı bulana dek değiştirebilirsin ücretsiz olarak ki ben öyle yapmıştım ve uyumlusunu bulmuştum yani ram i denemeden göremezsin ama muhtemelen uyumlu çıkacaktır ve düşük bir ihtimal uyum sağlamasa bile sorunsuz bir şekilde uyumlu olanını bulana dek değiştirebilirsin

sonuç olarak: parçalar uyumlu hızlı ve güzel ama dediğim gibi: fiyatları konusunda yorum yapamam

konuyu açtığın yerde de bir hata yok bu tür konular her daim yardımlaşma bölümüne açılır

кαяαηℓιктαкi göякєmℓi ιşιğιηιz:
™ нттρ://ωωω.нα¢квαηк.gєη.тя ©

Ragnarok'in HacKbanK Bilgileri
Ragnarok
üує
*

Cinsiyeti Bay
Uye Numarası (ID) 21941
HacKbanK a Kayıt Tarihi Ocak 05, 2010, 05:24:03 ÖÖ
Nerden islenderun
HacKbanKlının Yası: 22
HacKbanK taki Mesaj Sayısı 11
HacKbanK Rep Puanı
Rep Puanı: 0
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
HıyarlıK
HacKbanK Tecrubeleri

Paylasım

Guc/Power
Ukalalık
Tehlike Duzeyi
Iletisim Bilgileri
Üyelik Bilgileri Çevrimdışı Ruh Halim:
« Yanıtla #2 : Ocak 06, 2010, 06:08:24 ÖS »

ilgilendiğin için sağol murat abi.ram konusunda haklısın benide çok düşündürdü bu konu.çünkü çevrem de en çok rastladığım sorundu.allahtan bende böyle bi sorun olmadı henüz ins. bundada olmaz.ram olarka önce ocz düşündüm daha performans bi rma çünkü(en azından ben öyle düşünüyorum) .amam en az sıkıntı çıkaran ram lerde tabiki kingston bu nedenle bunu tercih ettim.saygılar

KargalaR Sürüyle KaRTaLLaR YalnıZ UçaR![]/img]

Google Words: fikirleriniz benim için önemli! indir, fikirleriniz benim için önemli! download, fikirleriniz benim için önemli! izle, fikirleriniz benim için önemli! bul, fikirleriniz benim için önemli! programı, fikirleriniz benim için önemli! hack, fikirleriniz benim için önemli! hacker, fikirleriniz benim için önemli! hacked, fikirleriniz benim için önemli! hacking, fikirleriniz benim için önemli! resimleri, fikirleriniz benim için önemli! videosu, fikirleriniz benim için önemli! smf, fikirleriniz benim için önemli! peeh,
Sayfa: [1]   Yukarı git
Bu Konuyu Gönder Yazdır
Otomatik Tag
fikirleriniz benim için önemli!, indir , download , izle , bul , fikirleriniz benim için önemli!, programı , resimleri , smf , fikirleriniz benim için önemli!, hack , hacker , hacked , hacker , security , support , fikirleriniz benim için önemli!

Gitmek istediğiniz yer:  

|Site Map | Arsiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
HacKbanK PowereD & DesigneD by MuratbanK
& to SupporTs iKeZioS & kroki2032 & MileF
Special Secret Security Scanner Server
Super Saccharine Silent Safety System by ScanX
Bu Sayfa 0.074 Saniyede 19 Sorgu ile Oluşturuldu