| 4505 nolu üye banlanmıştır. |
| (1/4) > >> |
|
kroki2032: Sitede yetkili olan tüm arkadaşlar adminliğin falan önemli olmadığının farkındadır. Yani hackbank ; üyelerinin , yetki sahibi olduğu için girdiği bi site değildir. Vakit geçirirken hoşlandığı,muhabbet ettiği,arkadaşlarının doğum günlerini kutladığı,geyik yaptığı bi yerdir. Müdavimi olmayanlar ise işine yarayan bişeyler bulduğu için burda olur. Neyse sonuç olarak sahip olduğumuz yetkileri,siteyi sorunsuz devam ettirmek için kullanıyoruz. Durum böyle iken,verilen yetkinin sınırlarını aşan ve saygının gerekliliğini görmezden gelen 4505 no lu üyenin önce yetkisi alınmıştır. Ancak bu durumu gereğinden fazla abartan ve olayı çarpıtan üye tarafımdan banlanmıştır. Yazının başında da dediğim gibi bizim için adminliğin falan önemi yok. Huzurlu ve sorunsuz bi site için uğraşıyoruz. |
|
MuratbanK: yetki hiçbir şeydir saygı her şey peeh ben bu konuda ve üye hakkında yorum yapmak istemiyorum ama kroki2032 adını bile anmaksızın banladığına göre çok sinirlenmiş demektir ve bu sitede benimle birlikte kroki2032 ve __BLUE__ gelir o yüzden onların yaptığı hiçbir şeye de karışmam peeh |
|
iKeZioS: Saygı...... Biz birbirimize olan saygımız asla kaybetmedik, kaybetmedikki hala buradayız ve burada kalmak isteyen kişilerde saygı konusuna önem vermek zorundadır.... SAYGILARIMLA.............. |
|
ScanX: niye bannadin la adamim dedik bagrimiza bogrumuze bastik artsitlik yapiyon soyle bakayim niye bannadin elemani peeh |
|
kroki2032: (C)Alıntı:ScanX Bir Ara Demisti Ki:niye bannadin la adamim dedik bagrimiza bogrumuze bastik artsitlik yapiyon soyle bakayim niye bannadin elemani peeh Baktım sen banlamamışın ben banladım (H) |
| Navigasyon |
| Mesajlar |
| Sonraki Sayfa |