Intel'den 48 çekirdekli işlemci

Sayfa: (1/2) > >>

Gök Han:

İki bilgisayarda denenmekte olan 48 çekirdekli işlemci sadece bir pul büyüklüğünde.

İşlemci üreticisi Intel, bir pul büyüklüğündeki silikon tabana 48 mikroişlemci çekirdeği sığdırmayı başardı. ’48 çekirdekli’ çipte 1.3 milyar transistör bulunuyor.

Single-chip Cloud Computer (SCC) denilen çipteki her bir işlemci çekirdeğinin, teorik olarak, ayrı bir işletim sistemini çalıştırabildiği belirtildi.

Şu anda piyasada satılan en gelişmiş işlemcilerde 4 çekirdek bulunuyor. Intel ile en yakın rakibi AMD, 2010’da piyasaya 6 çekirdekli işlemciler sürmeyi planlıyor.

Intel, 2007 yılında 80 çekirdekli Polaris işlemcisini üretmişti. Sayısı daha az olsa da 48 çekirdekli SCC’nin getirdiği fark, Windows ve Linux tabanlı yazılımları da çalıştırabilmesi. Intel’in açıklamasına göre SCC işlemciler, 64GB’ye kadar DDR3 belleği destekleyebiliyor.

MuratbanK:

işte pentiumun amd ye olan üstün farkı peeh duy kroki2032 duy peeh

kroki2032:

(C)Alıntı:MuratbanK Bir Ara Demisti Ki:işte pentiumun amd ye olan üstün farkı peeh duy kroki2032 duy peeh

Böyle haberler çıkar arada. Başka konuda da olur. Misal diyebilirlerki işte abd öyle bi silah icat etmişki insanların beynini ele geçiriyomuş gibisinden. Abdli gavurlar bunu çok yapar. Kendilerinde çok büyük güç olduğuna inandırmak için yayarlar böyle haberler. Neyse konuya gelelim. 48 çekirdekli işlemciymiş  röhüngen. Kim görmüş etmiş sallasın sallayabildiği kadar.Zaten yazıda da sonra şu anda piyasada 4 çekirdeklisi var denmiş. İntel böyle işte,abartı haberler çıkarıp sallarda sallar.
 Amd çıkaracağını söyler. Söylediğinide zamanı gelince yapar (H)
Üstelik o 48 çekirdekli işlemci hangi işletim sisteminde tam verimlilikte çalışabilecek haha
 Sonuç olarak İntel palavracıdır ve kazıkçıdır, amd ise kandırmaz ve kazıklamaz.
Zaten amd olmasa intel daha pahalıya satardı. Yani amd nin varlığı intel kullananlar içinde gereklidir  girpiq

Gök Han:

Kroki2032 Bu rekabet o ucuza satar diğeri de pahalı ya serbest rekabet sistemi peeh
Benim bildiğim
Amd : Performansda iyi olduğunu.
İntel : Güvenlikde iyi olduğunu biliyorum.
Sanırım doğrudur.

Gök Han:

flood yapmış gibi oluyorum ama sizlere 48 çekirdek yetmez diyenlere
SıpSınırsız Çekirdek Hepsini işlemciye Atın Maximum Performance Sağlasın. :D :D  :Pp  haha  zıhıhı
İşlemcim nasıl (berbat) : Amd Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 3800+, MMX, 3DNow (2 CPUs),
budur.

Sayfa: (1/2) > >>