Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Çorumdan Kayseriye!  (Okunma Sayısı 902 defa)
0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
fr0g'in HacKbanK Bilgileri
fr0g
özєℓ üує
*

Cinsiyeti Bayan
Uye Numarası (ID) 83
HacKbanK a Kayıt Tarihi Ağustos 23, 2007, 08:40:24 ÖS
Nerden geçenlerde kafama bir kiremit düştü ulan bicimcik boyum vardı kiremit düşünce iyicene bicimcik kaldım neyse konumuz o değil nerden olduğumdu sanırsam yaf o kiremitten sonra hafıza kaybı yaşadım hatırlamıyorum nerden olduğumu
HacKbanK taki Mesaj Sayısı 577
HacKbanK Rep Puanı
Rep Puanı: 1978
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
HıyarlıK
HacKbanK Tecrubeleri

Paylasım

Guc/Power
Ukalalık
Tehlike Duzeyi
Iletisim Bilgileri
Üyelik Bilgileri Çevrimdışı Ruh Halim:
« : Kasım 24, 2009, 02:59:10 ÖS »

Alıntı
Çorum'un İskilip ilçesinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Kömür yüklü TIR, yayalar için yapılan asma köprüye girince devrilmekten son anda kurtuldu.Ortaya ise ilginç bir manzara çıktı.

Görenlerde şaşkınlık uyandıran olay, Çomu Çayı üzerindeki asma köprüde meydana geldi. İskilip'ten aldığı kömürü Kayseri'ye götürmek üzere yola çıkan TIR'ın şoförü, kestirme olsun diye asma köprüden geçmek istedi. Tonlarca yük taşıyan araç, köprünün ortasına geldiğinde bir anda çelik halatlar koptu. Devrilme tehlikesi geçiren TIR, köprünün beton ayakları üzerinde asılı kaldı. İsmi açıklanmayan sürücü, araçtan inerek yardım istedi. Olay yerine gelen ekipler, uzun uğraşlar sonunda TIR'ı asılı kaldığı yerden kurtardı. Bölgeye ilk defa geldiğini söyleyen TIR şoförü, "Uykusuz ve yorgundum. Kestirme olsun dedim. Halatların koptuğunu hissedince durdum." dedi.
< -- Seo4SMF Social Bookmark -->
Robot Moderator
HacKer HacK HacKeD HacKing
*
Offlinehacker

View Profile
Re: Çorumdan Kayseriye!
Posted on: Mayıs 26, 2012, 11:10:12 ÖÖ

uyari
Hos Geldin Ziyaretci Arkadas. Ben Robot Moderator. HacKbanK tan Tam Anlamıyla Faydalanmak Icin Uye Olman Gerekmektedir.

giris  kayit
indir Çorumdan Kayseriye! indir, Çorumdan Kayseriye! download, Çorumdan Kayseriye! izle, Çorumdan Kayseriye! bul, Çorumdan Kayseriye! hack Çorumdan Kayseriye! hacked Çorumdan Kayseriye! hacking Çorumdan Kayseriye! hacker Çorumdan Kayseriye! programı Çorumdan Kayseriye! indir, Çorumdan Kayseriye! download, Çorumdan Kayseriye! izle, Çorumdan Kayseriye! smf, Çorumdan Kayseriye! kurulumu, Çorumdan Kayseriye! bul
MuratbanK'in HacKbanK Bilgileri
MuratbanK
кαяαηℓιктαкi göякєmℓi ιşιğιηιz
¼ ™ ѕιтє кυяυ©υѕυ © ¾
ωєвмαѕтєя üує
*

HacKbanK lıya Ozgu Mesajı ™ кαяαmuяαтвαηк © тєкєℓуєηιяαкı=нαуαт ρєєн

Cinsiyeti Bay
Uye Numarası (ID) 1
HacKbanK a Kayıt Tarihi Temmuz 13, 2007, 04:26:51 ÖS
Nerden тєкєℓуєηιяαкıηıη σℓ∂υgυ нєянαηgι вιя çιℓιηgιя ѕσƒяαѕıη∂αη
HacKbanKlının Yası: 30
HacKbanK taki Mesaj Sayısı 22317
HacKbanK Rep Puanı
Rep Puanı: 19748
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
HıyarlıK
HacKbanK Tecrubeleri

Paylasım

Guc/Power
Ukalalık
Tehlike Duzeyi
Iletisim Bilgileri
Üyelik Bilgileri Çevrimiçi Ruh Halim:
« Yanıtla #1 : Kasım 24, 2009, 05:06:46 ÖS »

bu TIRcının yaptığını Çorumlu yapmaz be

кαяαηℓιктαкi göякєmℓi ιşιğιηιz:
™ нттρ://ωωω.нα¢квαηк.gєη.тя ©

Google Words: Çorumdan Kayseriye! indir, Çorumdan Kayseriye! download, Çorumdan Kayseriye! izle, Çorumdan Kayseriye! bul, Çorumdan Kayseriye! programı, Çorumdan Kayseriye! hack, Çorumdan Kayseriye! hacker, Çorumdan Kayseriye! hacked, Çorumdan Kayseriye! hacking, Çorumdan Kayseriye! resimleri, Çorumdan Kayseriye! videosu, Çorumdan Kayseriye! smf, Çorumdan Kayseriye! peeh,
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Otomatik Tag
Çorumdan Kayseriye!, indir , download , izle , bul , Çorumdan Kayseriye!, programı , resimleri , smf , Çorumdan Kayseriye!, hack , hacker , hacked , hacker , security , support , Çorumdan Kayseriye!

Gitmek istediğiniz yer:  

|Site Map | Arsiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
HacKbanK PowereD & DesigneD by MuratbanK
& to SupporTs iKeZioS & kroki2032 & MileF
Special Secret Security Scanner Server
Super Saccharine Silent Safety System by ScanX

Bu Sayfa 0.088 Saniyede 18 Sorgu ile Oluşturuldu