HoşGeldin Ziyretçi, Lütfen Giriş Yap ya da Üye Ol
Ip Adresiniz: 38.107.179.240
Username:
Password:

Sayfa: [1]   Aşağı git
Bu Konuyu Gönder Yazdır
Gönderen Konu: [Resimli Program Anlatım]Fraps Programı Kullanımı  (Okunma Sayısı 441 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Jason'in HacKbanK Bilgileri
Jason
уєηι üує
*

Cinsiyeti Bayan
Uye Numarası (ID) 19469
HacKbanK a Kayıt Tarihi Kasım 09, 2009, 11:30:42 ÖÖ
Nerden İstanbule
HacKbanKlının Yası: 32
HacKbanK taki Mesaj Sayısı 4
HacKbanK Rep Puanı
Rep Puanı: 0
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
HıyarlıK
HacKbanK Tecrubeleri

Paylasım

Guc/Power
Ukalalık
Tehlike Duzeyi
Iletisim Bilgileri
Üyelik Bilgileri Çevrimdışı Ruh Halim:
« : Kasım 21, 2009, 01:37:03 ÖS »

Fraps Ekrandan video kayıt etme aracı.

Fraps
DirectX veya OpenGL uyumlu

oyun
lar içerisinde de çalışabilen bir ekran

video
su kaydetme

arac
ıdır. Bilgisayarınızda bulunan tüm uygulama ve oyunlar için kullanılabilecek olan bu aracı

indir
erek ekranınızdaki görüntüleri video olarak kaydedebilirsiniz. Ekranınızdan kaç FPS (Frame Per Second) hız ile görüntü aldığınızı görebilirsiniz. Fraps ile görüntü kaydetme performansınız artacak ve çok daha başarılı videolar elde edebileceksiniz.

Sadece video kaydetme değil

ekran görüntüsü
 alma imkanı da sunan bu küçük program sayesinde artık ekranınızı kaydetmek için başka hiçbir programa ihtiyaç duymayacaksınız. Sadece tek bir tuşla ekran görüntüsü alabilir ve bunu Paint gibi bir

resim editörü
ne yapıştırmadan otomatik olarak belirleyeceğiniz bir isme göre kaydedebilirsiniz.

Gerçek zamanlı ekran videosu alma özelliği sayesinde oyun oynarken kazandığınız başarıları bir film gibi kaydedebilir ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Ses ve video kaydetme imkanı ile oyun videosu kaydetmek hiç bu kadar kolay olmamıştı. 2560x1600 çözünürlüklü ekranlara bile uyumlu olan ve

indir
ilebilen Fraps
saniyede 120 kare kaydedebiliyor (120 FPS).

Fraps indir

« Son Düzenleme: Kasım 21, 2009, 01:38:51 ÖS Gönderen: Jason » Kayıtlı
< -- Seo4SMF Social Bookmark -->
Robot Moderator
HacKer HacK HacKeD HacKing
*
Offlinehacker

View Profile
Re: [Resimli Program Anlatım]Fraps Programı Kullanımı
Posted on: Mayıs 26, 2012, 11:08:57 ÖÖ

uyari
Hos Geldin Ziyaretci Arkadas. Ben Robot Moderator. HacKbanK tan Tam Anlamıyla Faydalanmak Icin Uye Olman Gerekmektedir.

giris  kayit
indir [Resimli Program Anlatım]Fraps Programı Kullanımı indir, [Resimli Program Anlatım]Fraps Programı Kullanımı download, [Resimli Program Anlatım]Fraps Programı Kullanımı izle, [Resimli Program Anlatım]Fraps Programı Kullanımı bul, [Resimli Program Anlatım]Fraps Programı Kullanımı hack [Resimli Program Anlatım]Fraps Programı Kullanımı hacked [Resimli Program Anlatım]Fraps Programı Kullanımı hacking [Resimli Program Anlatım]Fraps Programı Kullanımı hacker [Resimli Program Anlatım]Fraps Programı Kullanımı programı [Resimli Program Anlatım]Fraps Programı Kullanımı indir, [Resimli Program Anlatım]Fraps Programı Kullanımı download, [Resimli Program Anlatım]Fraps Programı Kullanımı izle, [Resimli Program Anlatım]Fraps Programı Kullanımı smf, [Resimli Program Anlatım]Fraps Programı Kullanımı kurulumu, [Resimli Program Anlatım]Fraps Programı Kullanımı bul
MuratbanK'in HacKbanK Bilgileri
MuratbanK
кαяαηℓιктαкi göякєmℓi ιşιğιηιz
¼ ™ ѕιтє кυяυ©υѕυ © ¾
ωєвмαѕтєя üує
*

HacKbanK lıya Ozgu Mesajı ™ кαяαmuяαтвαηк © тєкєℓуєηιяαкı=нαуαт ρєєн

Cinsiyeti Bay
Uye Numarası (ID) 1
HacKbanK a Kayıt Tarihi Temmuz 13, 2007, 04:26:51 ÖS
Nerden тєкєℓуєηιяαкıηıη σℓ∂υgυ нєянαηgι вιя çιℓιηgιя ѕσƒяαѕıη∂αη
HacKbanKlının Yası: 30
HacKbanK taki Mesaj Sayısı 22317
HacKbanK Rep Puanı
Rep Puanı: 19748
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
HıyarlıK
HacKbanK Tecrubeleri

Paylasım

Guc/Power
Ukalalık
Tehlike Duzeyi
Iletisim Bilgileri
Üyelik Bilgileri Çevrimiçi Ruh Halim:
« Yanıtla #1 : Kasım 21, 2009, 01:59:06 ÖS »

(C)Alıntı:Jason Bir Ara Demisti Ki:

Fraps

oyun

video
su kaydetme

arac
ıdır. Bilgisayarınızda bulunan tüm uygulama ve oyunlar için kullanılabilecek olan bu aracı

indir
erek ekranınızdaki görüntüleri video olarak kaydedebilirsiniz. Ekranınızdan kaç FPS (Frame Per Second) hız ile görüntü aldığınızı görebilirsiniz. Fraps ile görüntü kaydetme performansınız artacak ve çok daha başarılı videolar elde edebileceksiniz.

Sadece video kaydetme değil

ekran görüntüsü
  alma imkanı da sunan bu küçük program sayesinde artık ekranınızı kaydetmek için başka hiçbir programa ihtiyaç duymayacaksınız. Sadece tek bir tuşla ekran görüntüsü alabilir ve bunu Paint gibi bir

resim editörü
ne yapıştırmadan otomatik olarak belirleyeceğiniz bir isme göre kaydedebilirsiniz.

Gerçek zamanlı ekran videosu alma özelliği sayesinde oyun oynarken kazandığınız başarıları bir film gibi kaydedebilir ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Ses ve video kaydetme imkanı ile oyun videosu kaydetmek hiç bu kadar kolay olmamıştı. 2560x1600 çözünürlüklü ekranlara bile uyumlu olan ve

indir
ilebilen Fraps

Fraps indir

bak bunlar senin linklerin bak bakalım çalışanı var mı

bunlar da benim senin linklerini düzenlediğimden sonraki, linklerim bak bakalım çalışmayanı var mı

Fraps

oyun

video
su kaydetme

arac

indir

Sadece video kaydetme değil [URLwww.tamindir.com/etiket-indir/ekran-goruntusu.html]ekran görüntüsü [/URL]  alma imkanı da sunan bu küçük program sayesinde artık ekranınızı kaydetmek için başka hiçbir programa ihtiyaç duymayacaksınız. Sadece tek bir tuşla ekran görüntüsü alabilir ve bunu Paint gibi bir

resim editörü

indir
ilebilen Fraps

Fraps indir

yine de programlar için eyw... saol

кαяαηℓιктαкi göякєmℓi ιşιğιηιz:
™ нттρ://ωωω.нα¢квαηк.gєη.тя ©

Jason'in HacKbanK Bilgileri
Jason
уєηι üує
*

Cinsiyeti Bayan
Uye Numarası (ID) 19469
HacKbanK a Kayıt Tarihi Kasım 09, 2009, 11:30:42 ÖÖ
Nerden İstanbule
HacKbanKlının Yası: 32
HacKbanK taki Mesaj Sayısı 4
HacKbanK Rep Puanı
Rep Puanı: 0
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
HıyarlıK
HacKbanK Tecrubeleri

Paylasım

Guc/Power
Ukalalık
Tehlike Duzeyi
Iletisim Bilgileri
Üyelik Bilgileri Çevrimdışı Ruh Halim:
« Yanıtla #2 : Aralık 15, 2009, 02:13:13 ÖS »

Harikasın adminim saygılar, iyi akşamlar..

Google Words: [Resimli Program Anlatım]Fraps Programı Kullanımı indir, [Resimli Program Anlatım]Fraps Programı Kullanımı download, [Resimli Program Anlatım]Fraps Programı Kullanımı izle, [Resimli Program Anlatım]Fraps Programı Kullanımı bul, [Resimli Program Anlatım]Fraps Programı Kullanımı programı, [Resimli Program Anlatım]Fraps Programı Kullanımı hack, [Resimli Program Anlatım]Fraps Programı Kullanımı hacker, [Resimli Program Anlatım]Fraps Programı Kullanımı hacked, [Resimli Program Anlatım]Fraps Programı Kullanımı hacking, [Resimli Program Anlatım]Fraps Programı Kullanımı resimleri, [Resimli Program Anlatım]Fraps Programı Kullanımı videosu, [Resimli Program Anlatım]Fraps Programı Kullanımı smf, [Resimli Program Anlatım]Fraps Programı Kullanımı peeh,
Sayfa: [1]   Yukarı git
Bu Konuyu Gönder Yazdır
Otomatik Tag
[Resimli Program Anlatım]Fraps Programı Kullanımı, indir , download , izle , bul , [Resimli Program Anlatım]Fraps Programı Kullanımı, programı , resimleri , smf , [Resimli Program Anlatım]Fraps Programı Kullanımı, hack , hacker , hacked , hacker , security , support , [Resimli Program Anlatım]Fraps Programı Kullanımı

Gitmek istediğiniz yer:  

|Site Map | Arsiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
HacKbanK PowereD & DesigneD by MuratbanK
& to SupporTs iKeZioS & kroki2032 & MileF
Special Secret Security Scanner Server
Super Saccharine Silent Safety System by ScanX
Bu Sayfa 0.107 Saniyede 19 Sorgu ile Oluşturuldu