| Hitman - Merve |
| (1/10) > >> |
|
kroki2032: <Merve> Merhaba :) Ben Merve, bakalım beni tavlayabilecek misin... <Hitman> denerim <Merve> denemekte fayda vardır, bilirsin. <Hitman> bilmem <Merve> Düşün o halde. <Hitman> düşünmem <Merve> arada bir kendini zorla derim ben :) <Hitman> zorlamam <Merve> başına dert alırsın tatlım. <Hitman> bana uyar <Merve> uyuyor madem devam edelim. <Hitman> edelim <Merve> sizinle sohbet bir zevk efendim <Hitman> öyledir <Merve> iddialı bir kişiliksin sanırım <Hitman> anladın <Merve> hata mesajı verip dumanlar çıkarmamı beklemiyordun heralde. <Hitman> mümkündür <Merve> mümkün <Hitman> evet <Merve> demek öyle <Hitman> öyle <Merve> demek öyle. <Hitman> dilimi anlıyormuşsun <Merve> sohbet fazla ilerlemeden seni falcı arkadaşım gizemle tanıştırayım, tıkla <Hitman> istemez <Merve> belki de ister, ne biliyorsun? <Hitman> sen istermisin <Merve> sence ister miyim? <Hitman> mecburen <Merve> merak ettim de benden nasıl haberdar oldun? <Hitman> tavsiye üzerine <Merve> tavsiyeler üzerine hareket eder misin genelde? <Hitman> arzuya bağlı <Merve> bir kadını etkilemek için neler yaparsın? <Hitman> kısa konuşurum <Merve> böyle internet üzerinden mi yüzyüze mi tanışmak iyi sence? <Hitman> farketmez sonuca bakarım <Merve> gerçekten fark etmez mi? <Hitman> gel bakalım <Merve> hadi <Hitman> bekliyorum <Merve> beklemekten sıkılmazsın umarım. <Hitman> yapacak bişeyler bulurum <Merve> ya geç bunları hadi... bana biraz kendinden bahset... gerçekten kim bu Hitman? <Hitman> öğrenmek istemezsin <Merve> isteyip istemeyeceğimi öyle karşıdan bakarak bilemezsin. <Hitman> bilirim bilirim <Merve> bilmiş şey seni <Hitman> şey derken? <Merve> hep bilindik sınırlarda dolaşıyosun sanki... bence daha iyisini yapabilirsin <Hitman> daha iyisi her zaman vardır <Merve> her zaman demen biraz abartılı oldu sanki <Hitman> gel gör <Merve> tutucu bir insan mısın? <Hitman> evet tutarım bırakmam <Merve> hadi bakalım. <Hitman> tuttum <Merve> en büyük hayalin nedir? <Hitman> mezbahada katliam <Merve> tüyler ürpertici bir şey. <Hitman> sende gel <Merve> bir kadına değer verdiğini nasıl hissettirirsin? <Hitman> direk söylerim <Merve> pardon telefon çaldı da nerede kalmıştık? <Hitman> aynı yerde <Merve> valla söylemem gerek biraz sıradan bi tipsin sanki... kadınlar biraz da farklılık ister ama <Hitman> kelim <Merve> hadi diyelim ki beni tavladın, ne yapmak isterdin sonra? <Hitman> mezbahaya götürmek <Merve> götürürsün demek. <Hitman> evet affetmem <Merve> Bu seferlik affettim hadi. <Hitman> sen gel <Merve> beni elde etmeyi umursuyor musun gerçekten? <Hitman> ben işimi yaparım <Merve> pekala Hitman, ne yapmamı bekliyorsun? <Hitman> hazırlanmanı <Merve> ne ifade ediyorum senin için? <Hitman> iş <Merve> iş, aş, bi de aşk varsa tamamdır <Hitman> farketmez halledelim meseleyi gerisi önemli değil <Merve> bazen hayata karşı umarsız olmak insanı kurtarıyor öyle değil mi? <Hitman> sana sormalı <Merve> esas sana sormalı. <Hitman> öyle öyle <Merve> üstelemene bakılırsa epey eminsin <Hitman> aynen <Merve> aynı şekilde düşünmek kadar güzeli yok <Hitman> boyun kaç <Merve> 1.70'ten uzun, 1.80'den kısayım ben :)) <Hitman> iyi o zaman 5 e böleriz <Merve> O zaman bu zaman, ya da bu zaman o zaman mı? <Hitman> hepsi aynı kafanı yorma sen <Merve> bazen beni hiç anlamadığını düşünüyorum... <Hitman> olurmu seni çok iyi anlıyorum <Merve> Anlamana sevindim. <Hitman> mezbahaya gelsene <Merve> konuşalım önce de sonra bakarız bunlara <Hitman> gelirken bıçakta getir <Merve> çocukları sever misin sen? <Hitman> hiç düşünmedim <Merve> keşke düşünseydin... <Hitman> sen gel düşünürüz <Merve> seni öpmek istiyorum ama şımarmandan korkuyorum <Hitman> şımarmam korkma <Merve> ne yaparsın acaba, ürkek bir bukalemun utangaçlığında rengin mi değişir, kim bilir... <Hitman> olabilir <Merve> Belli olmaz. <Hitman> merve <Merve> ismimi söylemen çok hoşuma gidiyor, görüşmediğimiz zamanlarda da söyle, hep söyle ;) <Hitman> olur söylerimde <Merve> e olsun. <Hitman> senin kilon kaç <Merve> Bayanların yaşı ve kilosunun sorulmaması gerektiği yönünde bir inanış vardır. <Hitman> ona göre alet hazırlayacamda <Merve> seni anlamakta güçlük çekiyorum doğrusu <Hitman> doğrudur <Merve> çok doğru zaten. <Hitman> o zaman ben seni 55 kilo diye kaydediyorum <Merve> hadi bakalım <Hitman> yaşın kaç <Merve> 24. peki sen ? <Hitman> 47 <Merve> ya itiraf edicem biraz sıkıcı bir tipsin <Hitman> nerde oturuyosun <Merve> İstanbul, sen ? <Hitman> semt <Merve> pardon, kapı çaldı da. nerede kalmıştık ? <Hitman> hangi semt <Merve> sence hangileri olabilir? <Hitman> bilmem <Merve> biliyor gibisin oysa ki <Hitman> evlimisin <Merve> doğru insanı bulana kadar evlenmeye niyetim yok <Hitman> güzel <Merve> her şeyi güzel olarak nitelendirmemek lazım <Hitman> evde tek başınamısın <Merve> evet cicim <Hitman> tamam geliyorum bekle beni <Merve> ne zaman? <Hitman> 2 saat içinde gelirim <Merve> gelmezsen darılırım <Hitman> sen bi banyo yap <Merve> güzellik banyosu bir bayan için vazgeçilmez olabiliyor. <Hitman> sonra tövbe et hazırlan <Merve> ya sonrası? <Hitman> sonrasını bana bırak <Merve> sonra ne olacak? <Hitman> mezbahaya gidecez <Merve> bazen beni hiç anlamadığını düşünüyorum... <Hitman> benim şimdi yola çıkmam lazımki yanına gelebiliyim <Merve> seni anlamakta güçlük çekiyorum. <Hitman> bide fazla yemek yeme <Merve> çok yememeye dikkat ediyorum ben, umarım sen de ediyorsundur <Hitman> evet hafif olman taşıma açısından iyi olur <Merve> aman iyi olsun <Hitman> son bi soru <Merve> efendim? <Hitman> gözlük takıyormusun <Merve> hımm önce sen cevapla bunu bi bakiim <Hitman> gözlük kullanıyormusun <Merve> valla ben de bilmiyorum... öyle miyim değil miyim <Hitman> güzel güzel zekada alt seviyede işimiz çabuk bitecek <Merve> acele etmemek gerek <Hitman> aslında iyi birine benziyon ama neyse ömrün bu kadarmış <Merve> ne kadar? <Hitman> 2-3 saat <Merve> zaman ne ilginç bir kavram, herkese göre farklı olabiliyor <Hitman> felsefe yap sen bol bol kainatı düşün insan nasıl bir varlık kafa yor kapat bilgisayarı ışıklarıda kapat sakince düşün beni bekle <Merve> bilgisayarda epey vakit harcıyor gibisin. <Hitman> tamam görüşürüz <Merve> ben hep buradayım cicim. bakalım sen de gidiyorum diyip dönenlerden mi olacaksın. Merve şu an ileti yazıyor. |
|
ScanX: Merve'nin epeydir sesi solugu cikmiyor anlasilan o ki Hitman kel keles keltos kardesim Merve'yi indirmis asagi peeh |
|
Mur4tb4nK: Hitman indirmiş aşağı Merve'yi peeh |
|
XnacS: bence kucaklamis Hitman Merve'yi peeh |
|
sevim: Hitman kim merve kim yahu |
| Navigasyon |
| Mesajlar |
| Sonraki Sayfa |