Olmuyosa Zorlama

(1/3) > >>

pisiko:

MuratbanK:
şimdi madem ki kızlar ve erkekler bir elmanın iki yarısını oluşrurup tekrar birleşecek o zaman ne demeye baştan yarıma ayrılıyor ki peeh sonra kız ya da erkek artık hangisi olursa olsun diğer yarım elmasını ararken bu resimdeki gibi iğne iplikle bile birbirine dikilirken komik manzaralar çıkabiliyor ortaya peeh neyse ben bu konuda şanslıyım çünkü hakiki yarımı buldum peeh

pisiko:
(C)Alıntı:MuratbanK Bir Ara Demisti Ki:şimdi madem ki kızlar ve erkekler bir elmanın iki yarısını oluşrurup tekrar birleşecek o zaman ne demeye baştan yarıma ayrılıyor ki peeh sonra kız ya da erkek artık hangisi olursa olsun diğer yarım elmasını ararken bu resimdeki gibi iğne iplikle bile birbirine dikilirken komik manzaralar çıkabiliyor ortaya peeh neyse ben bu konuda şanslıyım çünkü hakiki yarımı buldum peeh

senin adına çok seviniyorum zaten :)

Gök Han:
(C)Alıntı:pisiko Bir Ara Demisti Ki:senin adına çok seviniyorum zaten :)

Bende senin yerine çok seviniyorum evde kaldın diye haha  (Şaka) Abla  hobarey
Bi başkası da benim adıma  sevinsin :Pp

MileF:
olmuyorsa gerçekten zorlamanın bir anlamıyok cünkü o zorla elmeyı birbirine bağlayan ipler elbet zaman karşısında yıpranacaıktır. bir yerde kopup etrafa saçılacak ya da o elmayı içten içe çürütecektir. ama ben de şanslıyım ve ben de yarımı buldum. o iplere veya bağlamaya ihtiyacım yok. eşimle çünkü zaten görünmez bağlarla bağlıyız. Allah herkeze bizimki gibi güzelini versin...

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa