| yaşandığını iddia etmiom ggarantiliom |
| (1/1) |
|
Genç Hacker: ben bunlara inanmazdım taki o güne kadar !!bunu ben yaşadım inanmayan abime sorabilir o da bilio size kanıtlar(abim __BLUE__)annemin köyünden amcasinin kiz olan hatice teyze söylentiye göre külü üstüne dökmüş bu her yıl oluomuş ben sadece bir kere gördüm gözü dönmüştü söylentiye göre içine cin girmiş ve kimseyi tanimiodu beni babam geri itti biras köyden gelirken bunu arabaya bağlayip getirmişler resmen önüne geleni öldürmek istiodu.babamı kollarını felan ısırıp tırnakladı.1 kişinin rahat tutacağı teyzeyi 3 kişi tutamiyodu .en sonunda ilaçla bayıltılar ve yatağa bağladılar.sonra modern tıbbın her yolunu denediler ama geçmedi.en sonunda biri köydeki bi hocadan bahsetmiş dayıma.benim pc yarişmam vardi gidemedim köye.adamin yaninda bir kadin suya bakıp cinleri gördüğünü söylüyomuş hocada her cin başı daire çizmiş ve kağıdı yakmış o günden sora böyle bi olay yaşanmadi allaha şükür. SORUSU OLAN YORUM OLARAK YASABİLİR KONUYA HER GİRDİĞİMDE BAKCAM |
|
MuratbanK: onu bunu bilmem bir büyük bir ufak TeKeL YeNi RaKı içti miydi zaten cin çarpmışa dönüyor insan peeh bu cin min olaylarına da fazla girmemek lazım sonra akli dengenizi kaybedersiniz :S |
|
kroki2032: Sigara içirselerdi üstünede bi iki duble içse bişeyi kalmazdı haha Hocaya daha fazla para gitmiştir. |
| Navigasyon |
| Mesajlar |