| BİLGİSAYAR MAVİ EKRAN HATASI VE DONMASI PROBLEMİ!!! |
| (1/1) |
|
kadir_8: benim bilgisayar çok sık olmasada bazen mevi bi ekran çıkıyo ve kapanıyo bazende bilgisayar birden bire donuyor ve RRRRRRRRRRRRRR diye di ses çıkmaya başlıyo power düğmesine basılı tutup kapatıyorum sonra tekrardan açıyorum neden böyle oluyo ya lütfen yardım edin işlerimin yarıda kesilmesinden bıktım :$ :$ |
|
kadir_8: çok sağol cvb vermişsin ben kısaca bilgi veriyim sistem hakkında anakart msı 2gb(kingston tek parça) ram ...1 gb nvidia ekran kartı...320 gb samsung hdd bide bi resim ekledim bu arada resim eklerken dondu restart yaptım şimdi yeniiden yazıyorum ve dediğim ses çıkmaya başladı istediğin başka bilgi varsa yazmaya hazırım yterki şu beladan kurtulayım ya çok sağol.. |
|
MuratbanK: mavi ekran veya donma gibi durumlar normaldir ama özellikle mavi ekran çok fazla çıkıyorsa işletim sistemine gereğinden fazla modifiye kurmuşsun demektir. XP olduğunu farz ederek söylüyorum: örneğin XP-SP3 mavi ekran sapığıdır dakika başı verebilir bu hatayı peeh bunun yanında muhtemelen korsan yazılım kullanıyorsundur o halde kurduğun cd nin içeriği bozuk olabilir bir başka cd alıp başka bir cd den çekilmiş işletim sistemi kurup bilgisayarı da komple bir formattan geçirip onu denemelisin :) |
|
zgrkrkmz: :) Kardes Benm Yerimde Olsan Ne Yapardın Acaba. 238 mb ram 1.6 cpu 64 ekran 40 gb hdd. ve ne donma ne de mavi ekran sorunu var. Bu Sorunlar Bilgisayar Kullanıcısyla Alakalı. Hor kullanmazsan Temiz Kullanırsan Bilgisayarın Babooo olur. Temiz Bir Format At ve Internetteki Her Programa Güvenme Çözüm Bu. :) |
| Navigasyon |
| Mesajlar |