HoşGeldin Ziyretçi, Lütfen Giriş Yap ya da Üye Ol
Ip Adresiniz: 38.107.179.242
Username:
Password:

Sayfa: [1]   Aşağı git
Bu Konuyu Gönder Yazdır
Gönderen Konu: BİLGİSAYAR MAVİ EKRAN HATASI VE DONMASI PROBLEMİ!!!  (Okunma Sayısı 527 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kadir_8'in HacKbanK Bilgileri
kadir_8
üує
*

Cinsiyeti Bay
Uye Numarası (ID) 14526
HacKbanK a Kayıt Tarihi Temmuz 08, 2009, 09:31:23 ÖS
Nerden van
HacKbanKlının Yası: 21
HacKbanK taki Mesaj Sayısı 11
HacKbanK Rep Puanı
Rep Puanı: 0
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
HıyarlıK
HacKbanK Tecrubeleri

Paylasım

Guc/Power
Ukalalık
Tehlike Duzeyi
Iletisim Bilgileri
Üyelik Bilgileri Çevrimdışı Ruh Halim:
« : Temmuz 10, 2009, 01:17:02 ÖÖ »

benim bilgisayar çok sık olmasada bazen mevi bi ekran çıkıyo ve kapanıyo bazende bilgisayar birden bire donuyor ve RRRRRRRRRRRRRR  diye di ses çıkmaya başlıyo power düğmesine basılı tutup kapatıyorum sonra tekrardan açıyorum neden böyle oluyo ya lütfen yardım edin işlerimin yarıda kesilmesinden bıktım  
« Son Düzenleme: Temmuz 11, 2009, 10:13:54 ÖS Gönderen: TheCreatus » Kayıtlı
< -- Seo4SMF Social Bookmark -->
Robot Moderator
HacKer HacK HacKeD HacKing
*
Offlinehacker

View Profile
Re: BİLGİSAYAR MAVİ EKRAN HATASI VE DONMASI PROBLEMİ!!!
Posted on: Mayıs 26, 2012, 12:29:16 ÖS

uyari
Hos Geldin Ziyaretci Arkadas. Ben Robot Moderator. HacKbanK tan Tam Anlamıyla Faydalanmak Icin Uye Olman Gerekmektedir.

giris  kayit
indir BİLGİSAYAR MAVİ EKRAN HATASI VE DONMASI PROBLEMİ!!! indir, BİLGİSAYAR MAVİ EKRAN HATASI VE DONMASI PROBLEMİ!!! download, BİLGİSAYAR MAVİ EKRAN HATASI VE DONMASI PROBLEMİ!!! izle, BİLGİSAYAR MAVİ EKRAN HATASI VE DONMASI PROBLEMİ!!! bul, BİLGİSAYAR MAVİ EKRAN HATASI VE DONMASI PROBLEMİ!!! hack BİLGİSAYAR MAVİ EKRAN HATASI VE DONMASI PROBLEMİ!!! hacked BİLGİSAYAR MAVİ EKRAN HATASI VE DONMASI PROBLEMİ!!! hacking BİLGİSAYAR MAVİ EKRAN HATASI VE DONMASI PROBLEMİ!!! hacker BİLGİSAYAR MAVİ EKRAN HATASI VE DONMASI PROBLEMİ!!! programı BİLGİSAYAR MAVİ EKRAN HATASI VE DONMASI PROBLEMİ!!! indir, BİLGİSAYAR MAVİ EKRAN HATASI VE DONMASI PROBLEMİ!!! download, BİLGİSAYAR MAVİ EKRAN HATASI VE DONMASI PROBLEMİ!!! izle, BİLGİSAYAR MAVİ EKRAN HATASI VE DONMASI PROBLEMİ!!! smf, BİLGİSAYAR MAVİ EKRAN HATASI VE DONMASI PROBLEMİ!!! kurulumu, BİLGİSAYAR MAVİ EKRAN HATASI VE DONMASI PROBLEMİ!!! bul
kadir_8'in HacKbanK Bilgileri
kadir_8
üує
*

Cinsiyeti Bay
Uye Numarası (ID) 14526
HacKbanK a Kayıt Tarihi Temmuz 08, 2009, 09:31:23 ÖS
Nerden van
HacKbanKlının Yası: 21
HacKbanK taki Mesaj Sayısı 11
HacKbanK Rep Puanı
Rep Puanı: 0
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
HıyarlıK
HacKbanK Tecrubeleri

Paylasım

Guc/Power
Ukalalık
Tehlike Duzeyi
Iletisim Bilgileri
« Yanıtla #1 : Temmuz 11, 2009, 09:12:33 ÖS »

çok sağol cvb vermişsin ben kısaca bilgi veriyim sistem hakkında anakart msı

2gb(kingston tek parça) ram ...1 gb nvidia ekran kartı...320 gb samsung hdd  bide bi resim ekledim bu arada resim eklerken dondu restart yaptım şimdi yeniiden yazıyorum ve dediğim ses çıkmaya başladı  istediğin başka bilgi varsa  yazmaya hazırım yterki şu beladan kurtulayım ya çok sağol..

MuratbanK'in HacKbanK Bilgileri
MuratbanK
кαяαηℓιктαкi göякєmℓi ιşιğιηιz
¼ ™ ѕιтє кυяυ©υѕυ © ¾
ωєвмαѕтєя üує
*

HacKbanK lıya Ozgu Mesajı ™ кαяαmuяαтвαηк © тєкєℓуєηιяαкı=нαуαт ρєєн

Cinsiyeti Bay
Uye Numarası (ID) 1
HacKbanK a Kayıt Tarihi Temmuz 13, 2007, 04:26:51 ÖS
Nerden тєкєℓуєηιяαкıηıη σℓ∂υgυ нєянαηgι вιя çιℓιηgιя ѕσƒяαѕıη∂αη
HacKbanKlının Yası: 30
HacKbanK taki Mesaj Sayısı 22317
HacKbanK Rep Puanı
Rep Puanı: 19748
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
HıyarlıK
HacKbanK Tecrubeleri

Paylasım

Guc/Power
Ukalalık
Tehlike Duzeyi
Iletisim Bilgileri
Üyelik Bilgileri Çevrimiçi Ruh Halim:
« Yanıtla #2 : Ekim 23, 2009, 09:43:42 ÖÖ »

mavi ekran veya donma gibi durumlar normaldir ama özellikle mavi ekran çok fazla çıkıyorsa işletim sistemine gereğinden fazla modifiye kurmuşsun demektir. XP olduğunu farz ederek söylüyorum: örneğin XP-SP3 mavi ekran sapığıdır dakika başı verebilir bu hatayı bunun yanında muhtemelen korsan yazılım kullanıyorsundur o halde kurduğun cd nin içeriği bozuk olabilir bir başka cd alıp başka bir cd den çekilmiş işletim sistemi kurup bilgisayarı da komple bir formattan geçirip onu denemelisin

кαяαηℓιктαкi göякєmℓi ιşιğιηιz:
™ нттρ://ωωω.нα¢квαηк.gєη.тя ©

zgrkrkmz'in HacKbanK Bilgileri
zgrkrkmz
αктιƒ üує
*

Cinsiyeti Bay
Uye Numarası (ID) 30614
HacKbanK a Kayıt Tarihi Mayıs 13, 2010, 10:04:21 ÖS
Nerden Şanlıurfa
HacKbanKlının Yası: 20
HacKbanK taki Mesaj Sayısı 74
HacKbanK Rep Puanı
Rep Puanı: 50
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
HıyarlıK
HacKbanK Tecrubeleri

Paylasım

Guc/Power
Ukalalık
Tehlike Duzeyi
Iletisim Bilgileri
« Yanıtla #3 : Eylül 07, 2010, 10:34:23 ÖS »

Kardes Benm Yerimde Olsan Ne Yapardın Acaba. 238 mb ram 1.6 cpu 64 ekran 40 gb hdd. ve ne donma ne de mavi ekran sorunu var. Bu Sorunlar Bilgisayar Kullanıcısyla Alakalı. Hor kullanmazsan Temiz Kullanırsan Bilgisayarın Babooo olur. Temiz Bir Format At ve Internetteki Her Programa Güvenme Çözüm Bu.

Adamın Biri Gülmüş Bahçeye Dikmişler xD

Google Words: BİLGİSAYAR MAVİ EKRAN HATASI VE DONMASI PROBLEMİ!!! indir, BİLGİSAYAR MAVİ EKRAN HATASI VE DONMASI PROBLEMİ!!! download, BİLGİSAYAR MAVİ EKRAN HATASI VE DONMASI PROBLEMİ!!! izle, BİLGİSAYAR MAVİ EKRAN HATASI VE DONMASI PROBLEMİ!!! bul, BİLGİSAYAR MAVİ EKRAN HATASI VE DONMASI PROBLEMİ!!! programı, BİLGİSAYAR MAVİ EKRAN HATASI VE DONMASI PROBLEMİ!!! hack, BİLGİSAYAR MAVİ EKRAN HATASI VE DONMASI PROBLEMİ!!! hacker, BİLGİSAYAR MAVİ EKRAN HATASI VE DONMASI PROBLEMİ!!! hacked, BİLGİSAYAR MAVİ EKRAN HATASI VE DONMASI PROBLEMİ!!! hacking, BİLGİSAYAR MAVİ EKRAN HATASI VE DONMASI PROBLEMİ!!! resimleri, BİLGİSAYAR MAVİ EKRAN HATASI VE DONMASI PROBLEMİ!!! videosu, BİLGİSAYAR MAVİ EKRAN HATASI VE DONMASI PROBLEMİ!!! smf, BİLGİSAYAR MAVİ EKRAN HATASI VE DONMASI PROBLEMİ!!! peeh,
Sayfa: [1]   Yukarı git
Bu Konuyu Gönder Yazdır
Otomatik Tag
BİLGİSAYAR MAVİ EKRAN HATASI VE DONMASI PROBLEMİ!!!, indir , download , izle , bul , BİLGİSAYAR MAVİ EKRAN HATASI VE DONMASI PROBLEMİ!!!, programı , resimleri , smf , BİLGİSAYAR MAVİ EKRAN HATASI VE DONMASI PROBLEMİ!!!, hack , hacker , hacked , hacker , security , support , BİLGİSAYAR MAVİ EKRAN HATASI VE DONMASI PROBLEMİ!!!

Gitmek istediğiniz yer:  

|Site Map | Arsiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
HacKbanK PowereD & DesigneD by MuratbanK
& to SupporTs iKeZioS & kroki2032 & MileF
Special Secret Security Scanner Server
Super Saccharine Silent Safety System by ScanX
Bu Sayfa 0.083 Saniyede 19 Sorgu ile Oluşturuldu