GÖRÜNTÜ GELMİYOR YARDIM !!!!
(1/3) > >>
kadir_8:
BİLGİSAYAR KASASINI ÜZERİNDE OLAN MAVİ GİRİŞE KABLOYU TAKTIĞIM ZAMAN GÖRÜNTÜ GELMİYOR AMA EKRAN KARTININ ÇIKILINA TAKTIĞIM ZAMAN GÖRÜNTÜ GELİYOR O KASANIN ÜZERİNDEKİ Nİ NASIL DEVREYE SOKABİLİRİM YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TŞK  efkarrr
kroki2032:
 Monitör için çıkışı olan bi kasayla hiç karşılaşmamıştım. Neyse öyle bişeyse eğer ekran kartıyla kasadaki girişin ( öyle bişey varsa eğer) bağlı olması lazımki bi işe yarasın. Dediğim gibi hiç görmedim öyle kasa ama varsa büyük ihtimalle sendekinin bağlantısı yoktur.
kadir_8:
yok ya sen beni anlamadın bak şimdi normal de ekran kartı olmayan bilgisayarlarda monitörün kablosunun takıldığı yer verya direk anakart üzerinde işte ben kabloyu o na takınca görüntü gelmiyor ama ekran kartına takınca geliyor... ben o rayıda kullanmak istiyorum
kroki2032:
(C)Alıntı:kadir_8 Bir Ara Demisti Ki:yok ya sen beni anlamadın bak şimdi normal de ekran kartı olmayan bilgisayarlarda monitörün kablosunun takıldığı yer verya direk anakart üzerinde işte ben kabloyu o na takınca görüntü gelmiyor ama ekran kartına takınca geliyor... ben o rayıda kullanmak istiyorum

Tamam şimdi anladım. İkisini birden kullanamazsın zaten. Anakart üzerindekini kullanman için diğerini devredışı bırakman lazım.
kadir_8:
tmm beni anladığına sewindim diğerini nasıl dewre dışı bırakabilirim bu konuda bilgi verrirsen memnun olurum yada başka alternatif yollar nelerdir
Navigasyon