Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Eleşkirtli Mehmet İnanç 49 Yıldır Uyuyamıyor  (Okunma Sayısı 412 defa)
0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MuratbanK'in HacKbanK Bilgileri
MuratbanK
кαяαηℓιктαкi göякєmℓi ιşιğιηιz
¼ ™ ѕιтє кυяυ©υѕυ © ¾
ωєвмαѕтєя üує
*

HacKbanK lıya Ozgu Mesajı ™ кαяαmuяαтвαηк © тєкєℓуєηιяαкı=нαуαт ρєєн

Cinsiyeti Bay
Uye Numarası (ID) 1
HacKbanK a Kayıt Tarihi Temmuz 13, 2007, 04:26:51 ÖS
Nerden тєкєℓуєηιяαкıηıη σℓ∂υgυ нєянαηgι вιя çιℓιηgιя ѕσƒяαѕıη∂αη
HacKbanKlının Yası: 30
HacKbanK taki Mesaj Sayısı 22317
HacKbanK Rep Puanı
Rep Puanı: 19748
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
HıyarlıK
HacKbanK Tecrubeleri

Paylasım

Guc/Power
Ukalalık
Tehlike Duzeyi
Iletisim Bilgileri
Üyelik Bilgileri Çevrimiçi Ruh Halim:
« : Haziran 02, 2009, 10:11:15 ÖS »

Eskişehirli Mehmet İnanç (84), 49 yıldan beri hiç uyuyamadığını iddia etti.

Mehmet Dede 84 yaşında ama son elli senesinde hiç uyumadığı için iki kat daha fazla yaşamış sayılır. Başına gelenler çok ilginç; Eskişehirli 84 yaşındaki evli 12 çocuk babası Mehmet İnanç, 49 yıldan beri hiç uyuyamadığını iddia etti.

sonra emekliye ayrıldığını belirtti. 3 evlilik yaptığını bu evliliklerinden 12 çocuğunun olduğunu anlatan Mehmet İnanç 3’üncü eşi Lütfiye İnanç ile 30 yıldan bu yana birlikte yaşadıklarını söyledi.

1960'DAN BERİ HİÇ UYUMUYOR

Hürriyet'e göre; işçi olarak çalıştığı 1960 yılında uyumama sorunu ile karşılaştığını anlatan Mehmet İnanç, 1960 yılından bugüne kadar hiç uyumadığını öne sürdü. Doktorlara gittiğini ancak herhangi bir sonuç alamadığını belirten İnanç şunları söyledi:

"1960 yılının bahar aylarıydı. Geceleri uyuyamama sorunu ile karşılaştım. Birkaç gün kısa süreli uyudum. Ancak daha sonra hiç uyuyamadım. Doktorlar da benim durumuma şaşırdı. Eskişehir’in yanı sıra İstanbul’a da gittim. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tetkikler yapıldı, tedaviler uygulandı ancak bir sonuç elde edilemedi. Tetkikler sırasında uyuyamadığımı belirlemek isteyen doktor ve hemşirelerin kendileri uyudu.

BU HASTALIK DÜNYADA İKİ KİŞİDE VAR

Doktorlar bana dünyada bir benim, bir de Afrika kökenli İtalya’da yaşayan bir kişinin bu tür rahatsızlığının bulunduğunu söyledi. Bana önerilen her yolu denedim. Hipnozdan tıbbi tedavilere kadar her şey uygulandı, ancak uyuyamama sorunuma çözüm bulunamadı. Doktorlar beni Amerika Birleşik Devletleri’ne göndereceklerdi. Ancak çevremdeki bazı insanlar bana 'Gidersen kafatasını açarlar' deyince korkup gitmedim."

‘GECELERİ İNŞAATÇILIK YAPTIM’

İlk yıllarda uyuyamamasını sorun ettiğini ancak daha sonra alıştığını anlatan Mehmet İnanç, oturduğu semtte bulunan arkadaşlarının yıllar önce kendisine inanmayarak iddiaya girdiklerini ancak kaybettiklerini söyledi. İnanç, "Kendi arkadaşlarım bana inanmıyordu. Bir grup arkadaşım benimle 90 gün uyumama konusunda iddiaya girdi. Bu arkadaşlar sırayla yanımda kaldı. 39’uncu günde pes ettiler. Onlardan at arabası, tabanca ve iddiaya girdiğimiz çeşitli ödülleri kazandım. Ancak bunların hepsini onlara geri verdim.

Uykusuzluğumun başladığı dönemlerde fabrikada çalışıyordum. Akşamları eve geldiğimde eşim ve çocuklarım gece uyuyordu. Ben ise uyumuyordum. Bu duruma zor alıştım. Geceleri inşaat işlerinde çalışmaya başladım. 20- 30 kişilik ekip kurup 35’e yakın ev yaptık. Şuan oturduğum iki katlı evi de kendim yaptım."

Uykusuzluğu sorun etmediğini, aksine bunu 'Allah'ın bir lütfu' olarak değerlendirdiğini söyleyen Mehmet İnanç, "Çünkü uyumamama rağmen gayet sağlıklıyım. Zaman diye bir sıkıntım yok. Tüm işlerimi yapabiliyorum. Allah herkese böyle dert versin" dedi.

Evinde patik ve bereler ördüğünü, evinin yanında kurduğu küçük atölyede meşrubat şişesi kapaklarından duvar süslemeleri, mala ve keser sapları yaptığını belirten Mehmet İnanç, ayrıca sürekli olarak gazete ve kitap okuduğunu söyledi.
< -- Seo4SMF Social Bookmark -->
кαяαηℓιктαкi göякєmℓi ιşιğιηιz:
™ нттρ://ωωω.нα¢квαηк.gєη.тя ©

Robot Moderator
HacKer HacK HacKeD HacKing
*
Offlinehacker

View Profile
Re: Eleşkirtli Mehmet İnanç 49 Yıldır Uyuyamıyor
Posted on: Mayıs 26, 2012, 08:32:58 ÖÖ

uyari
Hos Geldin Ziyaretci Arkadas. Ben Robot Moderator. HacKbanK tan Tam Anlamıyla Faydalanmak Icin Uye Olman Gerekmektedir.

giris  kayit
indir Eleşkirtli Mehmet İnanç 49 Yıldır Uyuyamıyor indir, Eleşkirtli Mehmet İnanç 49 Yıldır Uyuyamıyor download, Eleşkirtli Mehmet İnanç 49 Yıldır Uyuyamıyor izle, Eleşkirtli Mehmet İnanç 49 Yıldır Uyuyamıyor bul, Eleşkirtli Mehmet İnanç 49 Yıldır Uyuyamıyor hack Eleşkirtli Mehmet İnanç 49 Yıldır Uyuyamıyor hacked Eleşkirtli Mehmet İnanç 49 Yıldır Uyuyamıyor hacking Eleşkirtli Mehmet İnanç 49 Yıldır Uyuyamıyor hacker Eleşkirtli Mehmet İnanç 49 Yıldır Uyuyamıyor programı Eleşkirtli Mehmet İnanç 49 Yıldır Uyuyamıyor indir, Eleşkirtli Mehmet İnanç 49 Yıldır Uyuyamıyor download, Eleşkirtli Mehmet İnanç 49 Yıldır Uyuyamıyor izle, Eleşkirtli Mehmet İnanç 49 Yıldır Uyuyamıyor smf, Eleşkirtli Mehmet İnanç 49 Yıldır Uyuyamıyor kurulumu, Eleşkirtli Mehmet İnanç 49 Yıldır Uyuyamıyor bul
pisiko'in HacKbanK Bilgileri
pisiko
PisikoOoOoOoOo
ємєкçι üує
*

HacKbanK lıya Ozgu Mesajı ¢єѕαяєтιиιи вιттιğι уєя∂є єѕαяєтιи вαşℓαя

Cinsiyeti Bayan
Uye Numarası (ID) 345
HacKbanK a Kayıt Tarihi Mart 31, 2008, 07:21:04 ÖS
Nerden bilinmiyorrrrrrr
HacKbanKlının Yası: 23
HacKbanK taki Mesaj Sayısı 3194
HacKbanK Rep Puanı
Rep Puanı: 5089
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
HıyarlıK
HacKbanK Tecrubeleri

Paylasım

Guc/Power
Ukalalık
Tehlike Duzeyi
Iletisim Bilgileri
Üyelik Bilgileri Çevrimdışı Ruh Halim:
« Yanıtla #1 : Haziran 03, 2009, 08:08:18 ÖÖ »

iyimiş bende hiç uyumasam keşke olup bitenden geri kalmamış olurum hem

iKeZioS'in HacKbanK Bilgileri
iKeZioS
iKeZioSTR
ℓσя∂ σƒ тнє gєуιкмαтöя
ωιρ özєℓ üує
*

HacKbanK lıya Ozgu Mesajı Baktın Olmuyor.. Bakmayacaksın (-.-)

Cinsiyeti Bay
Uye Numarası (ID) 3
HacKbanK a Kayıt Tarihi Temmuz 13, 2007, 07:50:54 ÖS
Nerden ÇoRuM\GaRgU
HacKbanKlının Yası: 23
HacKbanK taki Mesaj Sayısı 1828
HacKbanK Rep Puanı
Rep Puanı: 10671
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
HıyarlıK
HacKbanK Tecrubeleri

Paylasım

Guc/Power
Ukalalık
Tehlike Duzeyi
Iletisim Bilgileri
Üyelik Bilgileri Site Çevrimdışı Ruh Halim:
« Yanıtla #2 : Haziran 03, 2009, 10:29:44 ÖÖ »

Gece olsada uyusam

Yatakta Çok İyiyimdir. Hiç Unutmam 18 Saat Uyumuşluğum Var (-.-)
-PCkoloq-™'in HacKbanK Bilgileri
-PCkoloq-™
тєcяüвєℓι üує
*

HacKbanK lıya Ozgu Mesajı Hayata tövbeliyim.

Cinsiyeti Bay
Uye Numarası (ID) 6541
HacKbanK a Kayıt Tarihi Şubat 01, 2009, 07:23:41 ÖS
Nerden Çorum-qarqu
HacKbanKlının Yası: 18
HacKbanK taki Mesaj Sayısı 378
HacKbanK Rep Puanı
Rep Puanı: 691
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
HıyarlıK
HacKbanK Tecrubeleri

Paylasım

Guc/Power
Ukalalık
Tehlike Duzeyi
Iletisim Bilgileri
Üyelik Bilgileri Site Çevrimdışı Ruh Halim:
« Yanıtla #3 : Haziran 14, 2009, 04:47:05 ÖÖ »

uyku hayatır ama netten peq wakit kalmıyo

Eger "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez  kaçabiLirdin öLümden
BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebiLeceksin
Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü
Bu dünya "üç" günLük dünya AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe
ELbet "bir" gün öLeceksin
İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
รєรรเz çığlıк'in HacKbanK Bilgileri
รєรรเz çığlıк
тєcяüвєℓι üує
*

Cinsiyeti Bayan
Uye Numarası (ID) 5078
HacKbanK a Kayıt Tarihi Ocak 02, 2009, 06:42:25 ÖS
Nerden istanbul
HacKbanKlının Yası: 21
HacKbanK taki Mesaj Sayısı 479
HacKbanK Rep Puanı
Rep Puanı: 3446
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
HıyarlıK
HacKbanK Tecrubeleri

Paylasım

Guc/Power
Ukalalık
Tehlike Duzeyi
Iletisim Bilgileri
Üyelik Bilgileri Çevrimdışı Ruh Halim:
« Yanıtla #4 : Haziran 15, 2009, 10:20:58 ÖÖ »

Bazen iyidir uyumamak

Google Words: Eleşkirtli Mehmet İnanç 49 Yıldır Uyuyamıyor indir, Eleşkirtli Mehmet İnanç 49 Yıldır Uyuyamıyor download, Eleşkirtli Mehmet İnanç 49 Yıldır Uyuyamıyor izle, Eleşkirtli Mehmet İnanç 49 Yıldır Uyuyamıyor bul, Eleşkirtli Mehmet İnanç 49 Yıldır Uyuyamıyor programı, Eleşkirtli Mehmet İnanç 49 Yıldır Uyuyamıyor hack, Eleşkirtli Mehmet İnanç 49 Yıldır Uyuyamıyor hacker, Eleşkirtli Mehmet İnanç 49 Yıldır Uyuyamıyor hacked, Eleşkirtli Mehmet İnanç 49 Yıldır Uyuyamıyor hacking, Eleşkirtli Mehmet İnanç 49 Yıldır Uyuyamıyor resimleri, Eleşkirtli Mehmet İnanç 49 Yıldır Uyuyamıyor videosu, Eleşkirtli Mehmet İnanç 49 Yıldır Uyuyamıyor smf, Eleşkirtli Mehmet İnanç 49 Yıldır Uyuyamıyor peeh,
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Otomatik Tag
Eleşkirtli Mehmet İnanç 49 Yıldır Uyuyamıyor, indir , download , izle , bul , Eleşkirtli Mehmet İnanç 49 Yıldır Uyuyamıyor, programı , resimleri , smf , Eleşkirtli Mehmet İnanç 49 Yıldır Uyuyamıyor, hack , hacker , hacked , hacker , security , support , Eleşkirtli Mehmet İnanç 49 Yıldır Uyuyamıyor

Gitmek istediğiniz yer:  

|Site Map | Arsiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
HacKbanK PowereD & DesigneD by MuratbanK
& to SupporTs iKeZioS & kroki2032 & MileF
Special Secret Security Scanner Server
Super Saccharine Silent Safety System by ScanX

Bu Sayfa 0.092 Saniyede 18 Sorgu ile Oluşturuldu