Sena'nın film ile ilgili yorum yapanlar hakkında gönderdiği maildeki film hakkındaki yorumlar:
arroyo Bu kişiye Web Mesaj atmak için tıklayın!
(21 Nisan 2009 Salı, 21:18) Gözünüzü bir an bile kırpmadan izleyebileceğiniz müthiş sürükleyici bir film.Aynı zamanda son yıllarda artmaya başlayan Teknolojinin her geçen gün akıl almaz bir şekilde ilerleyişinin bizim faydamıza mı yoksa zararımıza mı olduğunu irdelememiz gerektiğini bana bir kez daha düşündürdü.
[Bu mesaj kurallara uyuyor mu?]
nurdis_82 Bu kişiye Web Mesaj atmak için tıklayın!
(21 Nisan 2009 Salı, 15:50) bu filmde önce bilmece oyunu gibi başlasada süprizlerle hareketlendirilmiş ve benim fazla yorum yaptırmıcak kadar kusursuz aksiyon ve macera filmmi olmuş süper ya bu film arşivimde ilk beşinci sırada sizde seyredin kacırmayın derim...
mesuttas42 Bu kişiye Web Mesaj atmak için tıklayın!
(10 Nisan 2009 Cuma, 18:57) Süper aşırı hareketli film sevenlere... meraklandıran, olanların arkasında kim var dedirten, M U H T E Ş E M B İ R F İ L M
sulh7298 Bu kişiye Web Mesaj atmak için tıklayın!
(15 Mart 2009 Pazar, 16:15) Kurgu gerçekden süperdi izleyin derim mutlaka ..
nobelitywolf Bu kişiye Web Mesaj atmak için tıklayın!
(8 Mart 2009 Pazar, 18:07)
Soluksuz izleyeceğiniz bir aksiyon filmi !! son yıllarda o kadar vasat aksiyon filmleri çıktı ki onlardan kurtulup şöyle adam akıllı izleyebileceğiniz güzel bir film.. 10/9
THEZALİM54 Bu kişiye Web Mesaj atmak için tıklayın!
(26 Şubat 2009 Perşembe, 22:12)
Yok böyle bir film ya .Süper bir kurgu .Film izlerken elektrik kesilecek diye korktum.Baştan sona gerilim heyacan aksiyon .Şiddetle izlenmesi gereken bir film.
sonuncusu süper yaf

ben de elektrikler gidecek diye hep tırsmışımdır buralarda

neyse nasipse bu son günlerimiz buralardaki