| Bir süreliğine yokum |
| (1/2) > >> |
|
รєรรเz çığlıк: Arkadaşlar bu sitede bulunmaktan gerçekten çok mutluyum samimiyetiniz arkadaşlığınız beni bağladı Ama malesef pc me el konuldu o yüzden eskisi kadar sık giremesemde fırsat buldukça burdayım Hiç bi siteyi bu kadar umursamamıştım HaCKBANK kadar bunun sebebi murat abi ve içindeki insanlar Tekrar aranıza dönmek için elimden geleni yapcam şimdilik hoşçakalın |
|
MuratbanK: hacKbanK Farkını fark ettirmeye devam ediyor peeh ben var oldukça bu sitede var olacak yani geçici bir süreliğine zaruri şartlardan dolayı ayrı kalacak olman geri döndüğünde bulamayacağın anlamına gelmiyor peeh zaten siteyi ilk kuruşumuzdaki ilk amaçlardan birisi de buydu: herkes abi-abla-kardeş gibi olsun; gidenin yokluğu aransın, giden de sitenin ve sitedekilerin yokluğunu arasın peeh fırsat bu fırsat işte biraz ders neyim çalışırsın; HacKbanK Dikkat Bağımlılık Yapar peeh |
|
iKeZioS: Arada bir ayrı kalmak iyidir ölzenir özletir peeh Senin üzerinde böyle bi etki bırakabildiysek ne mutlu bize amacımıza ulaştığımızdan bir kez daha emin olduk......... En kısa zamanda pcnin yönetimini devralıp aramıza dönersin inşallah.. Yine bi geyikmatöre göre çok ciddileştim ciddiyet bana zarar peeh |
|
รєรรเz çığlıк: (C)Alıntı:MuratbanK Bir Ara Demisti Ki:hacKbanK Farkını fark ettirmeye devam ediyor peeh ben var oldukça bu sitede var olacak yani geçici bir süreliğine zaruri şartlardan dolayı ayrı kalacak olman geri döndüğünde bulamayacağın anlamına gelmiyor peeh zaten siteyi ilk kuruşumuzdaki ilk amaçlardan birisi de buydu: herkes abi-abla-kardeş gibi olsun; gidenin yokluğu aransın, giden de sitenin ve sitedekilerin yokluğunu arasın peeh fırsat bu fırsat işte biraz ders neyim çalışırsın; HacKbanK Dikkat Bağımlılık Yapar peeh Okulun bitmesine az kaldı ders ne olmaz artık babamın iş yerinde çalışcam ordan girerim devamlı o bırakmam asla :) |
|
รєรรเz çığlıк: (C)Alıntı:__BLUE__ Bir Ara Demisti Ki:Arada bir ayrı kalmak iyidir ölzenir özletir peeh Senin üzerinde böyle bi etki bırakabildiysek ne mutlu bize amacımıza ulaştığımızdan bir kez daha emin olduk......... En kısa zamanda pcnin yönetimini devralıp aramıza dönersin inşallah.. Yine bi geyikmatöre göre çok ciddileştim ciddiyet bana zarar peeh Dönerim inş pc nin yönetimini devralamasamda aranızda olcam bi şekilde :) |
| Navigasyon |
| Mesajlar |
| Sonraki Sayfa |