HoşGeldin Ziyretçi, Lütfen Giriş Yap ya da Üye Ol
Ip Adresiniz: 38.107.179.241
Username:
Password:

Sayfa: [1]   Aşağı git
Bu Konuyu Gönder Yazdır
Gönderen Konu: Ram Nedİr GenİŞ Anlatim...  (Okunma Sayısı 1026 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
кαяα_кυℓє'in HacKbanK Bilgileri
кαяα_кυℓє
тєcяüвєℓι üує
*

HacKbanK lıya Ozgu Mesajı ™ TeKeLYeNiRaKı ®

Cinsiyeti Bay
Uye Numarası (ID) 10974
HacKbanK a Kayıt Tarihi Nisan 24, 2009, 07:04:20 ÖS
Nerden Çorum
HacKbanKlının Yası: 18
HacKbanK taki Mesaj Sayısı 341
HacKbanK Rep Puanı
Rep Puanı: 103
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
HıyarlıK
HacKbanK Tecrubeleri

Paylasım

Guc/Power
Ukalalık
Tehlike Duzeyi
Iletisim Bilgileri
Üyelik Bilgileri Site Çevrimdışı Ruh Halim:
« : Mayıs 01, 2009, 04:37:17 ÖS »

RAM nedir? RAM, "Random Access Memory" (Rasgele Erişimli Bellek) kelimelerinin baş harflerinden oluşan bir kısaltmadır. RAM bilgilerin geçici olarak depolandığı bir hafıza türüdür. Bilgisayarlar genellikle o an üzerinde çalıştıkları programlar ve işlemlerle ilgili bilgileri RAM denen bu hafıza parçasında tutarlar. RAM ve sabit sürücü temel olarak aynı bilgileri saklarlar, ancak işlemcinin RAM'deki bilgilere erişme ve onları işleme hızı, sabit sürücüdeki bilgilere erişme ve onları işleme hızından çok daha büyüktür.

Ne kadar RAM'e ihtiyacım var? RAM ne kadar çok olursa o kadar yüksek performans elde edersiniz. Ancak genel bir prensip olarak, çalıştırmayı planladığınız programların minimum gereksinimlerinin 2 katını satın almak yoluna gidebilirsiniz. Çünkü programlarda belirtilen minimum RAM gereksinimleri, programı en düşük ayarlarla ve en düşük performansla çalıştıracağınız durum için düşünülmüşlerdir. Eğer bilgisayarınızda hızlı çalışmak istiyorsanız, RAM'e yatırım yapmalısınız.

RAM neden bu kadar önemli? Daha önce de belirttiğimiz üzere, bilgisayarın herhangi bir anda meşgul olduğu programlarla ilgili bilgilere hızlı bir şekilde ulaşması önemlidir. RAM miktarı ne kadar çok olursa, işlemci kullandığı bilgilerin o kadar fazla bir miktarını RAM'e yazabilir ve oradan okuyabilir, bu da bilgisayarınızın performansını arttırır.
< -- Seo4SMF Social Bookmark -->
Robot Moderator
HacKer HacK HacKeD HacKing
*
Offlinehacker

View Profile
Re: Ram Nedİr GenİŞ Anlatim...
Posted on: Mayıs 26, 2012, 10:27:02 ÖÖ

uyari
Hos Geldin Ziyaretci Arkadas. Ben Robot Moderator. HacKbanK tan Tam Anlamıyla Faydalanmak Icin Uye Olman Gerekmektedir.

giris  kayit
indir Ram Nedİr GenİŞ Anlatim... indir, Ram Nedİr GenİŞ Anlatim... download, Ram Nedİr GenİŞ Anlatim... izle, Ram Nedİr GenİŞ Anlatim... bul, Ram Nedİr GenİŞ Anlatim... hack Ram Nedİr GenİŞ Anlatim... hacked Ram Nedİr GenİŞ Anlatim... hacking Ram Nedİr GenİŞ Anlatim... hacker Ram Nedİr GenİŞ Anlatim... programı Ram Nedİr GenİŞ Anlatim... indir, Ram Nedİr GenİŞ Anlatim... download, Ram Nedİr GenİŞ Anlatim... izle, Ram Nedİr GenİŞ Anlatim... smf, Ram Nedİr GenİŞ Anlatim... kurulumu, Ram Nedİr GenİŞ Anlatim... bul
Gök Han'in HacKbanK Bilgileri
Gök Han
ManiiFesTo
α∂мιηιѕтяαтöя
özєℓ üує
*

HacKbanK lıya Ozgu Mesajı Ben Giderim Adım Kalır.Dostlar Beni Hatırlasın.

Cinsiyeti Bay
Uye Numarası (ID) 4505
HacKbanK a Kayıt Tarihi Aralık 23, 2008, 09:15:45 ÖS
Nerden istanbul
HacKbanKlının Yası: 18
HacKbanK taki Mesaj Sayısı 729
HacKbanK Rep Puanı
Rep Puanı: 0
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
HıyarlıK
HacKbanK Tecrubeleri

Paylasım

Guc/Power
Ukalalık
Tehlike Duzeyi
Iletisim Bilgileri
Üyelik Bilgileri Site Çevrimiçi Ruh Halim:
« Yanıtla #1 : Ağustos 11, 2009, 09:15:06 ÖS »

(C)Alıntı:кαяα_кυℓє Bir Ara Demisti Ki:
RAM nedir? RAM, "Random Access Memory" (Rasgele Erişimli Bellek) kelimelerinin baş harflerinden oluşan bir kısaltmadır. RAM bilgilerin geçici olarak depolandığı bir hafıza türüdür. Bilgisayarlar genellikle o an üzerinde çalıştıkları programlar ve işlemlerle ilgili bilgileri RAM denen bu hafıza parçasında tutarlar. RAM ve sabit sürücü temel olarak aynı bilgileri saklarlar, ancak işlemcinin RAM'deki bilgilere erişme ve onları işleme hızı, sabit sürücüdeki bilgilere erişme ve onları işleme hızından çok daha büyüktür.

Ne kadar RAM'e ihtiyacım var? RAM ne kadar çok olursa o kadar yüksek performans elde edersiniz. Ancak genel bir prensip olarak, çalıştırmayı planladığınız programların minimum gereksinimlerinin 2 katını satın almak yoluna gidebilirsiniz. Çünkü programlarda belirtilen minimum RAM gereksinimleri, programı en düşük ayarlarla ve en düşük performansla çalıştıracağınız durum için düşünülmüşlerdir. Eğer bilgisayarınızda hızlı çalışmak istiyorsanız, RAM'e yatırım yapmalısınız.

RAM neden bu kadar önemli? Daha önce de belirttiğimiz üzere, bilgisayarın herhangi bir anda meşgul olduğu programlarla ilgili bilgilere hızlı bir şekilde ulaşması önemlidir. RAM miktarı ne kadar çok olursa, işlemci kullandığı bilgilerin o kadar fazla bir miktarını RAM'e yazabilir ve oradan okuyabilir, bu da bilgisayarınızın performansını arttırır.

Böyle bir konu murat abi tarafından verilmiştir. (?)
Emeğ saygı

Dostumun Dostu Düşmanımın ECEL'iyim...
MuratbanK'in HacKbanK Bilgileri
MuratbanK
кαяαηℓιктαкi göякєmℓi ιşιğιηιz
¼ ™ ѕιтє кυяυ©υѕυ © ¾
ωєвмαѕтєя üує
*

HacKbanK lıya Ozgu Mesajı ™ кαяαmuяαтвαηк © тєкєℓуєηιяαкı=нαуαт ρєєн

Cinsiyeti Bay
Uye Numarası (ID) 1
HacKbanK a Kayıt Tarihi Temmuz 13, 2007, 04:26:51 ÖS
Nerden тєкєℓуєηιяαкıηıη σℓ∂υgυ нєянαηgι вιя çιℓιηgιя ѕσƒяαѕıη∂αη
HacKbanKlının Yası: 30
HacKbanK taki Mesaj Sayısı 22317
HacKbanK Rep Puanı
Rep Puanı: 19748
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
HıyarlıK
HacKbanK Tecrubeleri

Paylasım

Guc/Power
Ukalalık
Tehlike Duzeyi
Iletisim Bilgileri
Üyelik Bilgileri Çevrimiçi Ruh Halim:
« Yanıtla #2 : Ekim 23, 2009, 01:36:53 ÖS »

RAM = Rehberlik Araştırma Merkezi

кαяαηℓιктαкi göякєmℓi ιşιğιηιz:
™ нттρ://ωωω.нα¢квαηк.gєη.тя ©

Google Words: Ram Nedİr GenİŞ Anlatim... indir, Ram Nedİr GenİŞ Anlatim... download, Ram Nedİr GenİŞ Anlatim... izle, Ram Nedİr GenİŞ Anlatim... bul, Ram Nedİr GenİŞ Anlatim... programı, Ram Nedİr GenİŞ Anlatim... hack, Ram Nedİr GenİŞ Anlatim... hacker, Ram Nedİr GenİŞ Anlatim... hacked, Ram Nedİr GenİŞ Anlatim... hacking, Ram Nedİr GenİŞ Anlatim... resimleri, Ram Nedİr GenİŞ Anlatim... videosu, Ram Nedİr GenİŞ Anlatim... smf, Ram Nedİr GenİŞ Anlatim... peeh,
Sayfa: [1]   Yukarı git
Bu Konuyu Gönder Yazdır
Otomatik Tag
Ram Nedİr GenİŞ Anlatim... , indir , download , izle , bul , Ram Nedİr GenİŞ Anlatim... , programı , resimleri , smf , Ram Nedİr GenİŞ Anlatim... , hack , hacker , hacked , hacker , security , support , Ram Nedİr GenİŞ Anlatim...

Gitmek istediğiniz yer:  

|Site Map | Arsiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
HacKbanK PowereD & DesigneD by MuratbanK
& to SupporTs iKeZioS & kroki2032 & MileF
Special Secret Security Scanner Server
Super Saccharine Silent Safety System by ScanX
Bu Sayfa 0.087 Saniyede 20 Sorgu ile Oluşturuldu