Aklınıza gelen tüm online oyunlara bu siteden bedavaya pre alabilirsiniz! içeri!
(1/2) > >>
hakanos96:
siteyi baştan verim
site :
         www.playspan.com

bu site öyle playpall gibi değildir.Yabancı b, sitedir ve oyunlarda sadece ben ve arklar kullanıyoruz.Resimli anlatım yapamayacağım fakat en iyi şekilde anlatacağım.Eğer sorunla karşılaşırsanız soru sorabilirsiniz.Artık başlayabiliriz he bu arada kendi anlatımım bu isteyi tek ben biliyom saten :D ve arklar.

Evet şimdi gelelim anlatıma.Önce sitemize giriyoruz.Sağda reklamlar gibi yazılar var resimli.Onlardan Crate your account and 100 learn basıyoruz ve bilgileri dolduruyoruz.(Tavsiyem:mynetle üye olun) evet üye olduk.Şimdi mynete girip bekliyoruz.1-2 saat sonra msne üyelik onayı gelcek.Onay veriyoruz.Sitemize tekrar giriyoruz.Login/Registere basıyoruz ve üyeliğimizi giriyoruz.Burdan sonrasında soldan oyunları seçiyoruz ve alcağımızı alıyoruz.Ben warrock seçtim.Warrocka bastım soldan.Warrockdan sadece 24 hours base pass alabiliyoruz.24 hour base passa add to basıyoruz.Sağa sepetimize geliyor.Ordan Procced to check out basıyoruz.Açılan sayfada kredi kartı ile satın al falan var en altta 100 ultimate points ile al var ona basıyoruz ve alıyoruz.Msnemize giriyoruz ve kod gelmiş.Bu kadar basit.

Bu anlatım karşılığında bir şey istemiyorum sadece rep :D .Lütfen başka kimseyle paylaşmayınız ! Site kapanır falan.

Murat abi bu siteyi hackleme :D

EMEĞE SAYGI!!
MuratbanK:
(C)Alıntı:hakanos96 Bir Ara Demisti Ki:Bu anlatım karşılığında bir şey istemiyorum sadece rep
Murat abi bu siteyi hackleme :D

rep istenmez almayı hak edersin ve verilir peeh
ayrıca inceledim siteyi de açıkçası hacklemeye tenezzül edeceğim düzeyde bir site değil peeh
hakanos96:
:D sitede çoğu oyun var ve doğrudur yanlış yere konu açmıyorum ben oyun oynayanlarla paylaştım sitede süs yerine dursun :) repde istemiyom :D veren verir
hakanos96:
murat abi site hackleme konusunda bana yardımcı olurmusun? msni ö.m den sana atimmi?Acilen site hacklemem lasım bana yardım ewdersen memnun olurum
MuratbanK:
(C)Alıntı:hakanos96 Bir Ara Demisti Ki:murat abi site hackleme konusunda bana yardımcı olurmusun? msni ö.m den sana atimmi?Acilen site hacklemem lasım bana yardım ewdersen memnun olurum

bu mesajı ne sen yazdın ne de ben okudum peeh HacK öğretilmez zamanla (5 yıl gibi bir süreçte) araştırılarak deneme yanılma yoluyla öğrenilir :)
Navigasyon