BanOgluBan

(1/3) > >>

ScanX:
Tybeargease, Hiphelletly, queeldcal, KnicmileEnecY, Hoommaexhilla, Annuarfplup, medFrenda, tutquesypergy, Drurryendeafe, sairtyignonna, Pessoinosig, WhatheSeD, niltfofteme, effoksevots, SweewPleshali, embommink, Thurbbrease, sedaoccactiof, Bompayopgrato, Vespralezes, PundNondugs, frieptixelf, FleneandRef, RicAminiTenia, Emaignene, thicielve, shemtwittee, LoadiaLiairee, SoorFeraRaK, Ornarmaswarne, Jeffiekly, RefaffiniaGaf, IngefeAspette, lesseTymn, Sorbscoub, DizBrakBaky, SoxBobblimi, immanddef, UnioffmoX, bessDyelish, AtoftSofeloto, LoobesenHes, WenInhina, drymndorbrund, symmectilmeks, aquatiany, pawEvella, Vioniagrorp, Elosyaerors, riztrarma, trouseUtise, Endandovonvig, agelveSmeania, Goonagniz, bollossecrelo, Phettisaria, JASEALBULLY, zotamytruro, ulcefless, WaimadaWale, eneliuttemn, fageDriedia, mokToulpflock

ayni IP den uye olan bu kadar cok nicki erinmeden utanmadan uyelik olarak acan bu gevur ecnebi durzu deyyus kerata zibidi tarafimdan IP sinden banlanarak
          adresine postalandı peeh

simdi soyleyin bakalim la elemanlar benden daha kral ban ceken adam var mi bu alemde peeh var diyen varsa var desin la onu da banlayayim da gorsun peeh

NOT: Bu elemani Askisim CodeR e ithaf ediyorum peeh

MuratbanK:
tam 63 üyelik açmış gevur ecnebi dürzü deyyus peeh büyüksün ScanX ganqaaaaaa m laf yok sana peeh banlarsın manlarsın şimdi neme lazım sustum ben peeh alemin kralısın be peeh

Elçin:
(C)Alıntı:ScanX Bir Ara Demisti Ki:simdi soyleyin bakalim la elemanlar benden daha kral ban ceken adam var mi bu alemde peeh var diyen varsa var desin la onu da banlayayim da gorsun peeh

en büyük bancı ScanX başka bancı yok :) MuratbanKçığım sen artık öğretmenim olma yafs ben ScanXçiğimi örnek alacağım bundan sonra şuna bak yafs resmen sömürmüş adamı :)

iKeZioS:
Alem buysa kral ScanX helal bea orta doğu ve balkanların en hızlı ban çeken şahsı muhteremi peeh

Aşkınada ithaf etmiş biz bulamakki şöyle kafamız atınca banlayacağımız bi aşk peeh peeh peeh

pisiko:
var scanx  bacım :D

helal bee yakışırrr elin kolun bacan kafan dert görmesin zuhaha

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa