BanneD Öğreniyoruz Uygulamalı Ders 1 Konu 1 PeeH

(1/3) > >>

MuratbanK:

exighIllipupe

Drydaydychori

absonoRof

IniffdretenrY

QualaAledrire

nobbedani

Smeamegioma

RoorsRamBoaky

SnumeEmumeNib

Crinneceneelo

vietawats

adonnaJex

flodaCeld

Myncblele

omiliadrelo

moireegogep

NafLienia

papeuplinia

aynı ip den aynı kişi olarak üyelik açma rekoru bu deyyusta(ydı) peeh herifçioğlu utanmasa Guinness Rekorlar Kitabına girecek yaf peeh
ama artıkın tarafımdan ip sinden banlanarak müstehak olduğu yere yani:
          adresine postalandı ve artıkın ban sayfamızla haşır neşir olup muhattap olacak peeh

aslında bu bandaki amacım eleman banlayıp duran ban ekibime birazcık ban nasıl çekilirmiş öğretmekti peeh bu nedenle ban sebebimi de paylaşmak istiyorum:

Yasaklama ismi       Notlar       Sebep       Eklendi        Zaman Aşımı       Tetikleyiciler       İşlemler     
194.*.**.***       Adam/Eleman Öyle Banlanmaz Ban Ekibi Görün Öğrenin Nasıl Banlanıyormuş PeeH... İmza: ™ кαяαmuяαтвαηк ©    
La Benden Çok Üyelik Açmışsın Rekoru Sana Bırakamam IP BanneD... İmza: ™ кαяαmuяαтвαηк ©    Nisan 17, 2009    Asla    3     Değiştir

Şimdi söyle bakayım BuseciK: öğrendin mi eleman nasıl banlanıyormuş peeh

Elçin:
(C)Alıntı:MuratbanK Bir Ara Demisti Ki:Şimdi söyle bakayım BuseciK: öğrendin mi eleman nasıl banlanıyormuş peeh

yavaş yavaş öğreneceğim MuratbanKçığım :) daha çok yol kat etmem gerekiyor görebildiğim kadarıyla :) ne yapmak lazım işin sırrı nedir özünde?

ScanX:
(C)Alıntı:Buse Bir Ara Demisti Ki:yavaş yavaş öğreneceğim MuratbanKçığım :) daha çok yol kat etmem gerekiyor görebildiğim kadarıyla :) ne yapmak lazım işin sırrı nedir özünde?

bu soruyu ben cevaplayayim: cok fazla bir sey yapmaya gerek yok aslinda: bolcana adamim kroki2032 gibi kim nerede yi takip edeceksin benim gibi canin SIKILMADIGINDA niye SIKILMIYOR lan benim canim deyip bani basacaksin ama en onemlisi de TeKeL YeNi RaKi iceceksin peeh

MileF:
aslında pek birşey yapmalarına gerek yok Murat'ın ve ban ekibinin kanında var banlamak :)

kroki2032:
(C)Alıntı:ScanX Bir Ara Demisti Ki:bu soruyu ben cevaplayayim: cok fazla bir sey yapmaya gerek yok aslinda: bolcana adamim kroki2032 gibi kim nerede yi takip edeceksin benim gibi canin SIKILMADIGINDA niye SIKILMIYOR lan benim canim deyip bani basacaksin ama en onemlisi de TeKeL YeNi RaKi iceceksin peeh

Kim nerede önemli, Scanx in dediği gibi naklen izleyince her an elin tetikte oluyo (H)
(C)Alıntı:MileF Bir Ara Demisti Ki:aslında pek birşey yapmalarına gerek yok Murat'ın ve ban ekibinin kanında var banlamak :)

Tabii ban ekibi olarak her daim banlama vazifemizi severek yapmaktayız :) Ancak ne kadar çok olursak o kadar hızlı oluruzki banlamada hız önemlidir  seytos

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa