| Aynı IP den Epey Bir Ecnebi Gevur BanneD |
| (1/1) |
|
Elçin: Maxxupers Seomanjiis Marinassii Ivannesisns Voniissio Rimasoks Richardoss Nattalushik Wikimasissio Battodialut aynı ip den açmış da açmış yafs bu :) ben de dayanamadım bastım ip den banı :) bu herif açtığı üyelikleri de şifrelerini de unutup unutup yeni üyelik açmış herhal :) görüyor musun MuratbanK senin 59 saniyenden daha beterleri de varmış :) sonuç olarak: ip den banlanarak adresine postaladım :) |
|
MuratbanK: (C)Alıntı:Buse Bir Ara Demisti Ki:görüyor musun MuratbanK senin 59 saniyenden daha beterleri de varmış :) hakkaten yaf benim 59 saniye hafızam çok iyiymiş peeh bu elemanın toplasan balık gibi 3 saniye hafızası varmış peeh ama artık hafızasının balık veya başka bir şey olması bir şey ifade etmiyor eleman artık bol bol ban sayfasında hafızasını tazeleyip geliştirir peeh |
|
MileF: Busecim sen bir başlamışsın bana pir başlamışsın :) ellerine sağlık cnm :) Bir kere tadını aldın mı bırakamazsın zaten :) |
|
soguk kuvvet: size bi sorcam mesela bi arkadaşa bu siteyi tavsiye ettim o da üyeliği bi türlü beceremedi bana dedi ben yapamadım sen yap ver dedi bende kendi pc mden üyelik yapıp kullanıcı adıyla şifreyi gönderdim. öyle bi durumda bann tehlikesi var mı :) |
|
MuratbanK: soguk kuvvet Öyle bir durumda ban tehlikesi yok. En nihayetinde yorum yapan, sitede adam akıllı dolaşan, saçma sapan nickler almayan herkes aynı IP den olsa bile sıkıntı çıkartmayız peeh |
| Navigasyon |
| Mesajlar |