| Dertleriniz, Sorunlarınız mı Var? Çıkmazda mısınız? |
| (1/2) > >> |
|
kroki2032: Dertleriniz, Sorunlarınız mı Var? Çıkmazda mısınız? Tüm Dertlerinizi Sorunlarınızı Burada Paylaşabilir ve Çözüm Yolları Arayabilir ve Bulabilirsiniz. haha zuhaha Böyle bi bölümmü varmış sitede.Demekki önceden görsem derdim tasam kalmayacaktı. (H) |
|
VaTaNdaŞ: Sayın kroki2032 Derdim var. Derman bulursanız sevinir, bulamazsanız derdin getirdiği sıkıntılarla hayatıma devam etmek zorundayım. Sevgili kroki2032 bugün bazı günler yaptığım gibi bir paket sigara almaya gittim. İçtiğim sigaranın ismini söylemek istemiyorum ama bilgi için söyleyim. Mavi lark içiyorum . Artık uzunu da var ve ben uzunundan memnun kalmadım. Uzunu yeterince sert değil. Sevgili kroki2032 vatandaş olarak size bundan dolayı sıkıntımı anlatmayacağım. Size bugün aldığım mavi lark paketinin ( kısa olanı ) üzerinde uyarı olarak konulan resimden şikayetimi dile getireceğim. Sevgili kroki2032 Paketin üzerinde % 80 ihtimalle erkek olduğunu sandığımı bir insanın kolu ve bedenin bir kısmı var. Altında "Sigara içmek ağrılı ve yavaş bir ölüme neden olabilir" yazıyor. Fotoğraftaki kişi eğer sigaradan dolayı hasta yatağında yatıyorsa, ve ölmeden bu fotoğraf çekilmiş,sonrasında ise bu vatandaş iyileşmişse. "olabilir" denilerek dile getirilen ihtimalin gerçekleşmediğini anlarız. Eğer bu şahsın resmi çekilmiş ve sonrasında ölmüş ise , bu fotoğrafı çekenler bu kişinin ölmesini istemektedirler. İhtimalleri çoğaltmak mümkün. Ama bu kişi ölmediyse, sigara içenler kandırılmış olmuyor mu? Veya bu kişi ölmüşse bile sigara içmekten dolayı ölmüştür diye rapor var mı ellerinde? Üstelik hastalanan herkes ölecekmiş gibi bir his uyandırmaktadır bu resim. Ve vatandaşlar hastaysa bu uyarı gördüklerinde,moralleri bozulmaz mı? Bunların hepsi içime dert oldu kroki2032. Ne yapmalıyım? Saygılarımla Vatandaş |
|
kroki2032: (C)Alıntı:VaTaNdaŞ Bir Ara Demisti Ki:Sayın kroki2032 Derdim var. Derman bulursanız sevinir, bulamazsanız derdin getirdiği sıkıntılarla hayatıma devam etmek zorundayım. Sevgili kroki2032 bugün bazı günler yaptığım gibi bir paket sigara almaya gittim. İçtiğim sigaranın ismini söylemek istemiyorum ama bilgi için söyleyim. Mavi lark içiyorum . Artık uzunu da var ve ben uzunundan memnun kalmadım. Uzunu yeterince sert değil. Sevgili kroki2032 vatandaş olarak size bundan dolayı sıkıntımı anlatmayacağım. Size bugün aldığım mavi lark paketinin ( kısa olanı ) üzerinde uyarı olarak konulan resimden şikayetimi dile getireceğim. Sevgili kroki2032 Paketin üzerinde % 80 ihtimalle erkek olduğunu sandığımı bir insanın kolu ve bedenin bir kısmı var. Altında "Sigara içmek ağrılı ve yavaş bir ölüme neden olabilir" yazıyor. Fotoğraftaki kişi eğer sigaradan dolayı hasta yatağında yatıyorsa, ve ölmeden bu fotoğraf çekilmiş,sonrasında ise bu vatandaş iyileşmişse. "olabilir" denilerek dile getirilen ihtimalin gerçekleşmediğini anlarız. Eğer bu şahsın resmi çekilmiş ve sonrasında ölmüş ise , bu fotoğrafı çekenler bu kişinin ölmesini istemektedirler. İhtimalleri çoğaltmak mümkün. Ama bu kişi ölmediyse, sigara içenler kandırılmış olmuyor mu? Veya bu kişi ölmüşse bile sigara içmekten dolayı ölmüştür diye rapor var mı ellerinde? Üstelik hastalanan herkes ölecekmiş gibi bir his uyandırmaktadır bu resim. Ve vatandaşlar hastaysa bu uyarı gördüklerinde,moralleri bozulmaz mı? Bunların hepsi içime dert oldu kroki2032. Ne yapmalıyım? Saygılarımla Vatandaş Çok değerli vatandaşım, Resmin üzerini kapatabilir veya başka pakete aktarıp içebilirsin. Ama sigara öldürmez,o uyarı yanlış.(H) |
|
iKeZioS: İçenler öldü de içmeyenler ölmedimi !? |
|
MuratbanK: dünyada kanser olanların istatistiki verileri: toplam kanserli vakasına göre içmeyenler %67 içenler %33 oranında peeh o zaman sigara içmek kanseri önlüyor peeh ben içtim vakti zamanında kanserimi önleyecek kadar peeh bundan sonra yerimi siz gençlere bırakıyorum peeh sigarayı, sigara içmede kariyerimin zirvesindeyken bıraktım ben geri de dönmem peeh zaten sigaranın yolculuğuna bensiz devam etme vakti gelmişti peeh |
| Navigasyon |
| Mesajlar |
| Sonraki Sayfa |