amvo virüsü

Sayfa: (1/1)

soguk kuvvet:

öncelikle herkese slmlar
bende iki tane pc var ikisinde de amvo(tahminen) virüsü var görev yöneticisini kapatıyo
sonra gpedit.msc yi açmıyo
format atıyorum 1-2 saat içinde yine aynısı oluyo. sinir oldum valla  pcgir
yardım edebilecek varsa benbu bilgisayarları kırmadan bişiler yazsın oops

MuratbanK:

sana yardımcı olup bununla ilgili programı göndereceğim ama bu programı akşama kadar beklemen gerekiyor. çünkü pc imde nereye kaydettiğim hakkında en ufak bir fikrim yok :S daha da önemlisi benim pc de araştıracak zamanım yok şu anda :)

MuratbanK:

Amvo Virüsü için çözüm aşağıda verdiğim linkten programı indirip winrardan dosyaya çıkarttıktan sonra oku.txt dosyasınındaki adımları uygulayınız. gerekli açıklamalar içindedir.

LinK:

RAR Şifresi: hackbank

soguk kuvvet:

saol abi tşkürler;d

zgrkrkmz:

Ooooo Avmoyu Bi Ben Bilirim 3 Sene Sonra Çözümü Kendim Ürettim:) Avmo Virüsü *.exe Dosyalarıyla Yayılır. D:\ diskindeki exe uzantılı dosyaları komple sil (sonradan internetten bulabilirsin program dosyalarını) kısa yoldan arama yapıp arama yerine *.exe yap bulunanları sil. yanlızzzz dikkat etmen gereken husus şurda: D:\ sürücüsünde bilindiği üzere "d:\system volume information" klasörü var ve adından da anlasılacağı gibi sistem klasörüdür. oraya erişip oradaki tüm exe uzantılı dosyaları sileceksin. Erişim Engellendi uyarısı verirse panik yapma cmdyi aç şunu yazıp enterla:
cacls "D:\System Volume Information" /e /g k.adı:F  (k.adı kısmına kendi kullanıcı adını yaz)
ondan sonra hiçbir programı çalıştırmadan yeniden başlat ve formatı bas. Formattan Sonra Yine Hiçbir Programı Çalıştırmadan Güzelce Bir Antivirüs Taraması Yap Kurtulursun İnsallah.d

Sayfa: (1/1)