| hackbankla ilgili sözler(ben bu işi sevdimmmm) |
| (1/2) > >> |
|
Genç Hacker: benim en iyi kank,tabi ki hackbank Işıkta el fenerini yakma,salaksan hackbanka bakma kim hacklamayı denerse hackbank'ı,ozaman bi tarafına kaçsın savaş tankı:D karanlıkta ki görkemlı ışığınız hacbank;hacklaman isteyen cahil, bir Yönetici listesine bak bu forumu aklın almayacak,sen beni durdur hackbank durmayacak no-ter,yes hackbank:D Hackbank Türkiyenin en iyi formu, hayran bırakıyor istanbul, çankırı,kayseri....................................çorumu? made by:genc hacker lütfen değerlendirin :D |
|
MuratbanK: (C)Alıntı:Genç Hacker Bir Ara Demisti Ki:lütfen değerlendirin :D daha öncekileri de düşünerek +100 rep verdim. aslında daha fazla repi hak ediyor ama malum okullar yeni açıldı cebimdeki replere ihtiyacım olacak bol keseden harcamayayyım zaten repin kilosuna yine zam gelmiş peeh |
|
fr0g: (C)Alıntı:Genç Hacker Bir Ara Demisti Ki: bu forumu aklın almayacak,sen beni durdur hackbank durmayacak bunu tuttum paylaşım için sağol Genç Hacker... |
|
Genç Hacker: (C)Alıntı:MuratbanK Bir Ara Demisti Ki:daha öncekileri de düşünerek +100 rep verdim. aslında daha fazla repi hak ediyor ama malum okullar yeni açıldı cebimdeki replere ihtiyacım olacak bol keseden harcamayayyım zaten repin kilosuna yine zam gelmiş peeh saolun eksik olmayın hocam :D |
|
Genç Hacker: (C)Alıntı:fr0g Bir Ara Demisti Ki:bunu tuttum paylaşım için sağol Genç Hacker... sende saol :D |
| Navigasyon |
| Mesajlar |
| Sonraki Sayfa |