RapidShare Downloader (YENİ_4.14_)sınırsız download edin MODEME RESET ATMAYA SON
ÇARŞİ:
Arkadaşlar Bu POGRAMI KENDİM KULLANIYORUM VE BİR HAFTA DIR KULLANIYORUM VE ÇOK ÇOK SÜPER POGRAM 10 GB İNDİRDİM ŞAKA DEGİL GERÇEK MORZİLLA FİREFOKS KULLANIN POGRAMI ANLATAYIM POGRAMI İNDİRİN VE KURUN 1.2 DAKİKASONRA BİLGİSAYARINIZIN SOLALT KÖŞESİNDE SİMGESİ BELİRECEKTER KURULUMUNUN SONUNDA POGRAMI ÇALIŞTIRDERSENİZ SİMGESİ BELİRİR ÇALİŞTIRDEMESSENİZDE BAŞLAT TÜM POGRAMLAR ORDANDA ÇALIŞTIRABİLİRSİNİZ POGRAMI ÇALİŞTIRDIK VE SONRA İNDİRECEGİMİZ RAPİD LİNKİ BULUYORUZ BESALA DİYELİMKİ BİR SİDEDEN LİNK İNDİRECEZ LİNKE TIKLIYORUZ RAPİNDE İNDİRME YERİNE GİDİYORUZ VE ORDAKİ LİNKİ KOPYALA DEDİGİMİZDE DİREK POGRAMA KOPYALIYOR YAPIŞTIR DEMEMİZE GEREK KALMIYOR SINIRSIZ PART KOPYALAYA BİLİRSİNİZ ARKADAŞLAR MODEME RESET ATMAYA SON VE RESİMDE GÖRDÜGÜNÜZ PARTLARI SIRAYA KOYMUŞ POGRAMIMIZ KENDİSİ OTOMATİK İNDİRİYOR HA BİR PARTI İNDİRDİ KENDİSİ 1.2.3 DEFA SİMGESİ KAYBOLUP GERİ GELİYOR VE BAKARSANIZDA GÖRÜRSÜNÜZ KENDİSİ OTOMATİK İNDİRİYOR VE POGRAM PARTLARI İNDİRİRKEN İNTERNET BAGLANTINIZ KESİLİRSE POGRAM PART YARIM İNDİRİYOR O PARTI YENİDEN KOPYALAMANIZ LAZIM EGER PARTINIZ SAGLAM DİYELİM AMA POGRAM ERRON DİYO BAŞLAT ÇALİŞTIRDAN POGRAMIMIZA GİDELİM SİTESİNİN ADRESİ VAR SİTEYE BAGLANAMADIGI ZAMAN YANİ SİTESİ ÇÖKTÜGÜZAMAN O HATAYI VERİYO BEKLEYİ 5.10 DAKİKA DÜZELİYO KISACASI PARTLARI KOPYALAYIN OTURUN KEYFİNİZE BAKIN POGRAM İNDİRSİN 100 MB BEN 15 DAKİKADA İNDİRİYORUM SİZE KOLAY GELSİN ARKADAŞLAR YARDIMCI OLDUYSAM NE MUTLU BANA
Çarşı gelene kadar burdan indirebilirsiniz.
ÇARŞI GELDİ
rapidshare Your file has been saved and can now be downloaded 10 times.
Dosyan kaydedildi ve şimdi 10 kereyi karşıdan yüklenebilirsiniz.
LİNK YENİLENMİŞTİR 10 KERE İNDİRME HAKKI VERİYOR
YENİ SÜRÜMÜ OLURSA POGRAMIN KENDİSİ VERİYOR ARKADAŞLAR
LİKLER YENİLENMİŞTİR ARKADAŞLAR 03.12.2009
ÜÇ LİNKTE AYNI POGRAM VAR ARKADAŞLAR BİRİNDEN İNDİRSESİZ YETER
DEVAMLI GÜNCELLENECEKTİR BUYRUN ARKADAŞLAR YENİ TAZE ÇIKTI
<a href='
[/url]
http://ultrashare.net/hosting/fl/f3fd1ca390/setup
ÜÇ LİNKTEDE AYNI POGRAM VAR ARKADAŞLAR BİRİNİ İNDİRMANİZ YETERLİ
NETTEKİ EN İYİ POGRAM ARKADAŞLAR KULLANIN BANA HAK VERECEKSİNİZ RAPİD BELEŞ SÖMÜRMEYE DEVAM
19/NİSAN/PAZAR/2009
ÇARŞI
EVREN641@
link
29/NİSAN/ÇARŞAMBA/2009
ÇARŞI BY UPLAND
EVREN641@
ALTERNATİF LİNK
07/MAYIS/2009
ÇARŞI BY UPLAND
EVREN641@
YENİ(4.7
Alternatif_link
(C)Alıntı:sahin_hiphop Bir Ara Demisti Ki:kardeş 10 kere denendi denendi diyonda modeme reset atmak daha iyi artık
rapidden limitim doldu 12 dakika beklemelisiniz diyo senin programda 12 dk bekliyo
artık modeme rest atsam anında başlıcam yani bi işe yaramıyo programın bildiğin download manager!!!
resimdeki gibi:
HATA MESAJI DA CABASI (60sn sonunda hata verip duruyo)
BAK KARDEŞ ÜNCE POĞRAMIN YENİ SÜRÜMÜNÜ İNDİR
BU RESİM HERŞEYİ ANLATIYOR
BUDA SON SÜRÜM 4.11
LİNK
6 Eylül 2009 6 Eylül 2009 6 Eylül 2009 6 Eylül 2009 6 Eylül 2009
öncelikle poğramın yeni sürümünü indirin arkadaşlar
ve pogram nekadar güzel çalıştıgını görmeniz için bir kaç resim koydum
link 4.14
Resim 1
Resim 2
Resim 3
Resim 4
Resim 5
Resimler herşeyi anlatıyor pogram bir harika çalışıyor
pogramı vistada kullanacaklar
şöyle yapsınlar
pogramı kurun normal birşekilde masa üstüne gelen simgesine sag tıklayalım ve admin olarak çalıştıralım
pogram vistada çalışıyor
piremiyum üyelik alacaktım
1 Aylık: 4 TL KADAR DÜŞMÜŞTÜ
1-) RapidPremium'da günlük rapidshare'nin uyguladığı kota 5 GB'dir. Yani 1 günde maximum rapid premiumla 5 GB indirilebilir..
Kullanmadığınız kotalar bir sonraki güne eklenir ve max 25 GB kota biriktirebilirsiniz.
2-) Rapidpremium ile aynı anda 10 download yapabilirsiniz..
3-) Download yaparken indirme programları kullanabilirsiniz..
4-) Free kullanıcıların bağlantı hızı kotası vardır. Lakin premium kullanıcılarda yoktur.
Hattınız hangi bağlantı hızını destekliyorsa, bağlantı hızına oranla hızlı indirme yapabilirsiniz..
BURAYA DİKKAT
Örnek : Bağlantı hızınız 1024 ise maximum 107 kb/s ile indirme yapabilirsiniz. BENİM POGRAM ZATEN ÜCRETSİZ İNDİRİYOR O HIZDA RESİMLERE BAKARSANIZ ANLARSINIZ Bağlantı hızınız bağlı bulunduğunuz santraldeki yoğunluk,arıza ve telekomun yurtdışı çıkışlarındaki sorunlar sebebi ile düşebilir.
BENİM POGRAM ZATEN ÜCRETSİZ İNDİRİYOR O HIZDA
MuratbanK:
buna kaç rep verilir sınırlı kotaya sahip arkadaşım kroki2032. sınırsız kotalı biri olarak kaç rep vermeliyim sence?
kroki2032:
mesele sınırlı sınırsız olayı değil . sınırları kaldırma meselesi olduğundan repin sınırsızı varsa sınırsızından sınırlı varsa toplam sahip olduğu repin yarısı kadar verilmeli bence.
MuratbanK:
(C)Alıntı:kroki2032 Bir Ara Demisti Ki:mesele sınırlı sınırsız olayı değil . sınırları kaldırma meselesi olduğundan repin sınırsızı varsa sınırsızından sınırlı varsa toplam sahip olduğu repin yarısı kadar verilmeli bence.
la repin kilosu kaç para haberin var mı peeh
ama toplam repin yarısı olabilir. bu ay açılacağız biraz. sağlam çalışıyor arkadaşlar.
ÇARŞİ toplam rep: HacKbanK Rep Puanı
Rep Puanı: 650
650/2=325 demek ki ÇARŞİ ye +325 rep veriyorum peeh
Gök Han:
saol bende sınırsız yapmayı düşünüyordum iii ki verdin programı
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa