| romantik07 BanneD |
| (1/2) > >> |
|
MuratbanK: romantik07 Bu gerizekalı şerefsiz deyyus dürzü o.ospu çocuğu hırpo özel mesajla bayan üyelerimizle tanışma teklifi gibi mesajlar gönderdiği için tarafımdan banlandı. işte bu tip pichler için özel mesajlarınızı okuyorum. bakınız özel mesajlarından 2 örnek: mrb msn davetı yolladım sıze kapul edersenız sevınırım ve tanısalımmı ne detrsın antalyadan ben istersen su_yildizi07@MSN ni Yirlir ekle istersen camda konusalım cvp verırsen sevınırım veya ara 5064919651 beklıyecegım sizden haper evet gördüğünüz gibi bu serserinin MSN adresi ve cep numarasını da yayınlamış oldum. isteyen arayıp anasına bacısına sövebilir. şimdi bu salak denyo burayı arkadaşlık sitesi sanmış anlaşılan peeh ama bu sitedeki bir faktörü unutmuş: MuratbanK madem ki bu kadar kızlarla tanışmak istiyor o halde bunu HacKbanK ın en kral sayfasıyla tanıştıralım deyip banlayarak bakınız nereye postaladım: |
|
£ÿñ¤tr: işn garibiiii de fırlamanın yaş 27 çıkmıyo sitede demek ki maya bozukmuş... artık mum ışığında girer malum yere... |
|
MuratbanK: elemana yolladığım mail: Subject: Aklını Başına Devşir Sender: destek@hackbank.gen.tr Add contact Recipient: su_yildizi07@hotmail.com Add contact Date: Today 22:54 To protect your privacy, remote images are blocked in this message. Display images romantik07 уєηι üує (Konu Yok) « Gönderilen: ahzen : Bugün 21:15:55 » mrb msn davetı yolladım sıze kapul edersenız sevınırım romantik07 уєηι üує (Konu Yok) « Gönderilen: slmscs, askım : Bugün 21:23:18 » « Bcc: slmscs, askım » tanısalımmı ne detrsın antalyadan ben istersen su_yildizi07@MSN ni Yirlir ekle istersen camda konusalım cvp verırsen sevınırım veya ara 5064919651 beklıyecegım sizden haper sen sanıyor musun ki ben özel mesajlarınızı görüp okuyamıyorum. HacKbanK ı öyle adi sitelerle karıştırma. bak sersem herif haddini bil denyo. HacKbanK ı arkadaşlık sitesi sandın anlaşılan ama bu sitedeki bir faktörü unutmuşsun: MuratbanK yani ben. eh madem ki bu kadar kızlarla tanışmak istiyorsun o halde seni HacKbanK ın en kral sayfasıyla tanıştırayım. HacKbanK ıma giriş yap ve nereyle tanıştığını gör. senin gibi çok gerzek gördüm ve hepsini de aynı sayfayla tanıştırdım. msn adresin ve telefon numaran bende var artık. eğer azıcık artistlik yapmaya kalkışırsan başına öyle bir bela olurum ki sittin sene unutamazsın. Şimdi HacKtir Ol Git Kumda Oyna Bebe... hadi bakalım azıcık erkekse buyursun karşı mail atsın bakalım neler yapacağım ona peeh |
|
soguk kuvvet: oğlan onca sohbet sitesini yormuşda gelmiş forum sitesinde kızlarla tanışmaya kalkıyo haha zaten bi babasını görsem oğlunu evlendir artık yoldan çıkmaya başlamış diyecem. kıhıhı zıhıhı |
|
turk hacker by ultra: kardeş o.ç mi yok ya memlekette .... forumların dostluk siteleri ve üyelerin hepsinin kardeş olduklarını unutuyolar bazen ... böle yapanlar gitsin bilmemnenin banyosundaki gizli kamerasına girsin :D |
| Navigasyon |
| Mesajlar |
| Sonraki Sayfa |