HoşGeldin Ziyretçi, Lütfen Giriş Yap ya da Üye Ol
Ip Adresiniz: 38.107.179.242
Username:
Password:

04.02.2012 tarihi itibariyle tüm yetkililerin yetkileri alınmış olup
Yeni Yönetim Ekibi oluşturulması ile ilgili konu için tıklayın :

Sayfa: [1]   Aşağı git
Bu Konuyu Gönder Yazdır
Gönderen Konu: bilgisayarınızda casus var mı öğrenin  (Okunma Sayısı 419 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gök Han'in HacKbanK Bilgileri
Gök Han
No Name
нα¢ктιя є∂ιℓмıѕ ℓαмєя
özєℓ üує
*

HacKbanK lıya Ozgu Mesajı Ben Giderim Adım Kalır.Dostlar Beni Hatırlasın.

Cinsiyeti Bay
Uye Numarası (ID) 4505
HacKbanK a Kayıt Tarihi Aralık 23, 2008, 08:15:45 ÖS
Nerden istanbul
HacKbanKlının Yası: 17
HacKbanK taki Mesaj Sayısı 727
HacKbanK Rep Puanı
Rep Puanı: 1
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
HıyarlıK
HacKbanK Tecrubeleri

Paylasım

Guc/Power
Ukalalık
Tehlike Duzeyi
Iletisim Bilgileri
Üyelik Bilgileri Site Çevrimdışı Ruh Halim:
« : Aralık 24, 2008, 08:12:29 ÖS »

Start -> Baslat-calistir sec

acilan diyaloga kücük harflerle cmd yazin

Simdi ufak bir DOS penceresi acilmis olmali

bunun icine aynen bunu yaziyoruz : net user (kücük harflerle ve net den sonra
bosluk birakiyoruz) ve Enter basiyoruz

Su an bilgisayarinda hangi hesablar bagli görebilirsin.

bunlarin icinde Support_388945a0 diye bir hesab varsa Casus sende bagli.

Eger Support_388945a0 yazili hesabi görüyorsan yapacagin su:

Ayni pencerenin icine bunu yaz : net user SUPPORT_388945a0 /delete

pesinede Enter bas. Hepsi bu Casus silindi!
< -- Seo4SMF Social Bookmark -->

Dostumun Dostu Düşmanımın ECEL'iyim...
Robot Moderator
HacKer HacK HacKeD HacKing
*
Offlinehacker

View Profile
Re: bilgisayarınızda casus var mı öğrenin
Posted on: Şubat 09, 2012, 11:47:52 ÖÖ

uyari
Hos Geldin Ziyaretci Arkadas. Ben Robot Moderator. HacKbanK tan Tam Anlamıyla Faydalanmak Icin Uye Olman Gerekmektedir.

giris  kayit
indir bilgisayarınızda casus var mı öğrenin indir, bilgisayarınızda casus var mı öğrenin download, bilgisayarınızda casus var mı öğrenin izle, bilgisayarınızda casus var mı öğrenin bul, bilgisayarınızda casus var mı öğrenin hack bilgisayarınızda casus var mı öğrenin hacked bilgisayarınızda casus var mı öğrenin hacking bilgisayarınızda casus var mı öğrenin hacker bilgisayarınızda casus var mı öğrenin programı bilgisayarınızda casus var mı öğrenin indir, bilgisayarınızda casus var mı öğrenin download, bilgisayarınızda casus var mı öğrenin izle, bilgisayarınızda casus var mı öğrenin smf, bilgisayarınızda casus var mı öğrenin kurulumu, bilgisayarınızda casus var mı öğrenin bul
Hafız'in HacKbanK Bilgileri
Hafız
∂єѕтєкℓєуєη üує
*

Cinsiyeti Bay
Uye Numarası (ID) 12272
HacKbanK a Kayıt Tarihi Mayıs 19, 2009, 04:33:12 ÖÖ
Nerden İstanbul
HacKbanKlının Yası: 25
HacKbanK taki Mesaj Sayısı 28
HacKbanK Rep Puanı
Rep Puanı: 0
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
HıyarlıK
HacKbanK Tecrubeleri

Paylasım

Guc/Power
Ukalalık
Tehlike Duzeyi
Iletisim Bilgileri
Üyelik Bilgileri Çevrimdışı Ruh Halim:
« Yanıtla #1 : Haziran 17, 2009, 07:17:48 ÖÖ »

Hocam, bu söylediğin bütün XP kurulu  bilgisayarlşarda çıkıyoır, Hatta pcye yeni format at , Driverlerı bile yükleme bunu yaz yine karşımıza çıkar.. Bulduğum bir bilgiyi ALıntı yapmak istiyorum ..

Support_388945a0 hesabının amacı şudur:
Yardım ve Destek sayfalarından "imzalanmış" bir script çağrıldığında, bu script bu hesabın haklarına sahip olur. Başka bir deyişle bu hesap yönetici hakları bulunmayan sıradan kullanıcıların Yardım ve Destek sayfalarından "imzalanmış" scriptleri çalıştırmalarına yarar.

Kısaca bu hesap sayesinde Microsoft scriptlerinin bazı özel haklara sahip olduğu doğrudur. Ancak ben şahsen Microsoft'un bu hesabı bir backdoor olarak kullanmadığı ve silmeye gerek olmadığı, bunun bir şehir efsanesi olduğu görüşüne katılıyorum. (Hatta bir talep de söz konusu tanımdan anlaşılabileceği üzerine Destek sayfalarını çağırmak gerekiyor.)

Bunu da böylece açıklayıp kişisel fikrimi belirttiğime göre bir iki konuya daha deyinmek istiyorum. Bu iddianın daha çok Türkçe sayfalarda yer aldığını fark etmem, hatta forumlardan vaz geçtik; bu iddianın resmen bazı sitelerde; sanki kanıtlarıyla tek tek ispatlanmış gibi yayınlanması da beni dumura uğratan diğer bazı konular. Yine başka bir forumda bu konunun bilgisayarla ilgili bir bölümde*(bölümü tenzih ediyorum ismini yazmadım) okuyan birisi tarafından email ile geldiği yazıyordu, güya vatandaş uğraşmış açıklamış Support_388945a0 hesabının ne olduğunu, neden silinmesi gerektiğini, nasıl silineceğini. Böyle kişiler bile "nedir? ne değildir?" google'da 15 dakika araştırmadan bu maili çekebiliyorsa normal adam ne yapsın.

Corporate lisansının ne olduğunu bilmeden bütün corporate XP'lerde trojan bulunduğunu söylemek gibi saçma iddialar da aynı şeyin diğer örnekleri. Veya diğer bir ihtimal de olayda kasıt olduğu.
"Text Virüsü" nedir acaba kaç kişi biliyor? Text virüsü email yoluyla çoğalan, "bunu bilmemkaç kişiye iletmezseniz şöyle olur", "7 kişiye ilet şans perileri bilmemne yapsın", "hede hödö gerçeği" gibi herkesin arkadaşına göndermesiyle çoğalan forward maillerdir; sahibine geri dönerse insanların cahilliğine gülüyordur muhtemelen.
Her neyse biz görevimizi yapalım açıklayalım, böylece Text virüsünü de açıklamış olduk

ALINTIDIR..

Google Words: bilgisayarınızda casus var mı öğrenin indir, bilgisayarınızda casus var mı öğrenin download, bilgisayarınızda casus var mı öğrenin izle, bilgisayarınızda casus var mı öğrenin bul, bilgisayarınızda casus var mı öğrenin programı, bilgisayarınızda casus var mı öğrenin hack, bilgisayarınızda casus var mı öğrenin hacker, bilgisayarınızda casus var mı öğrenin hacked, bilgisayarınızda casus var mı öğrenin hacking, bilgisayarınızda casus var mı öğrenin resimleri, bilgisayarınızda casus var mı öğrenin videosu, bilgisayarınızda casus var mı öğrenin smf, bilgisayarınızda casus var mı öğrenin peeh,
Sayfa: [1]   Yukarı git
Bu Konuyu Gönder Yazdır
Otomatik Tag
bilgisayarınızda casus var mı öğrenin , indir , download , izle , bul , bilgisayarınızda casus var mı öğrenin , programı , resimleri , smf , bilgisayarınızda casus var mı öğrenin , hack , hacker , hacked , hacker , security , support , bilgisayarınızda casus var mı öğrenin

Gitmek istediğiniz yer:  

|Site Map | Arsiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
HacKbanK PowereD & DesigneD by MuratbanK
Special Secret Security Scanner Server
Super Saccharine Silent Safety System
Bu Sayfa 0.096 Saniyede 19 Sorgu ile Oluşturuldu