HoşGeldin Ziyretçi, Lütfen Giriş Yap ya da Üye Ol
Ip Adresiniz: 38.107.179.244
Username:
Password:

Sayfa: [1]   Aşağı git
Bu Konuyu Gönder Yazdır
Gönderen Konu: The Sarah Connor Chronicles Sezon 2 Bölüm 8 MP4  (Okunma Sayısı 369 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MuratbanK'in HacKbanK Bilgileri
MuratbanK
кαяαηℓιктαкi göякєmℓi ιşιğιηιz
¼ ™ ѕιтє кυяυ©υѕυ © ¾
ωєвмαѕтєя üує
*

HacKbanK lıya Ozgu Mesajı ™ кαяαmuяαтвαηк © тєкєℓуєηιяαкı=нαуαт ρєєн

Cinsiyeti Bay
Uye Numarası (ID) 1
HacKbanK a Kayıt Tarihi Temmuz 13, 2007, 04:26:51 ÖS
Nerden тєкєℓуєηιяαкıηıη σℓ∂υgυ нєянαηgι вιя çιℓιηgιя ѕσƒяαѕıη∂αη
HacKbanKlının Yası: 30
HacKbanK taki Mesaj Sayısı 22317
HacKbanK Rep Puanı
Rep Puanı: 19748
Uyeyi Sikayet Et Moderatöre Bildir
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
HıyarlıK
HacKbanK Tecrubeleri

Paylasım

Guc/Power
Ukalalık
Tehlike Duzeyi
Iletisim Bilgileri
Üyelik Bilgileri Çevrimiçi Ruh Halim:
« : Kasım 17, 2008, 03:36:06 ÖÖ »

The Sarah Connor Chronicles Sezon 2 Bölüm 8 MP4

Mr. Ferguson Is Ill Today

Terminator

The Sarah Connor Chronicles Sezon 2 Bölüm 8 MP4

Download / indir :

S2xE8

Alternatif LinK:

Altyazı:

Altyazının RAR Şifresi: hackbank
Moderatöre Bildir   Kayıtlı
< -- Seo4SMF Social Bookmark -->
кαяαηℓιктαкi göякєmℓi ιşιğιηιz:
™ нттρ://ωωω.нα¢квαηк.gєη.тя ©

Robot Moderator
HacKer HacK HacKeD HacKing
*
Offlinehacker

View Profile
Re: The Sarah Connor Chronicles Sezon 2 Bölüm 8 MP4
Posted on: Mayıs 26, 2012, 03:00:15 ÖÖ

uyari
Hos Geldin Ziyaretci Arkadas. Ben Robot Moderator. HacKbanK tan Tam Anlamıyla Faydalanmak Icin Uye Olman Gerekmektedir.

giris  kayit
indir The Sarah Connor Chronicles Sezon 2 Bölüm 8 MP4 indir, The Sarah Connor Chronicles Sezon 2 Bölüm 8 MP4 download, The Sarah Connor Chronicles Sezon 2 Bölüm 8 MP4 izle, The Sarah Connor Chronicles Sezon 2 Bölüm 8 MP4 bul, The Sarah Connor Chronicles Sezon 2 Bölüm 8 MP4 hack The Sarah Connor Chronicles Sezon 2 Bölüm 8 MP4 hacked The Sarah Connor Chronicles Sezon 2 Bölüm 8 MP4 hacking The Sarah Connor Chronicles Sezon 2 Bölüm 8 MP4 hacker The Sarah Connor Chronicles Sezon 2 Bölüm 8 MP4 programı The Sarah Connor Chronicles Sezon 2 Bölüm 8 MP4 indir, The Sarah Connor Chronicles Sezon 2 Bölüm 8 MP4 download, The Sarah Connor Chronicles Sezon 2 Bölüm 8 MP4 izle, The Sarah Connor Chronicles Sezon 2 Bölüm 8 MP4 smf, The Sarah Connor Chronicles Sezon 2 Bölüm 8 MP4 kurulumu, The Sarah Connor Chronicles Sezon 2 Bölüm 8 MP4 bul
MuratbanK
¼ ™ ѕιтє кυяυ©υѕυ © ¾
ωєвмαѕтєя üує
*

Cinsiyeti Bay
Uye Numarası (ID) 1
HacKbanK Rep Puanı
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
HıyarlıK
HacKbanK Tecrubeleri

Paylasım

Guc/Power
Ukalalık
Tehlike Duzeyi
Iletisim Bilgileri
« Yanıtla #1 : Kasım 17, 2008, 10:26:23 ÖS »

7nci bölüm zaten bu bölüme bir geçiş bölümüydü: Cromartie nin Connorların evini bulabilmesi açısından. bu bölümde fazla aksiyon yoktu ama karakter karakter hikaye olarak ele alıp Pulp Fiction tarzı bir bölüm sunulması itibariyle benim çok hoşuma gitti. Cameron a ilk defa uyuz oldum açıkçası. benim adamım Cromartie yi hiç acımadan pompalı tüfekle (kurşunları normal değil, titanyum ve tungsten alaşımdan yapılma kurşun) kafasını paramparça etti. ve ben de bu pompalı sahnesini tutup imzama koydum. bravo bana da. Cameron cum çok ayıp ettin çok. ne güzel geçinip gidiyordunuz Cromartie ile. niye yok ediyorsun bakayım benim elemanımı

John da utanmadan gelip Cromartie yerlerde sürünürken artistlik yapıp son kurşunu sıkıyor. bu mu lan erkekliğin

bir de Cameron , Cromartie yi dağıttığı zaman o bakışları vardı ki çok ilginçti. sanki üzülmüş gibi bir hali vardı. sanırım yine arkasından not filan yazacak daha önceki yok ettiği T-888 in ardından yaptığı gibi. gerçi sezon 2 bölüm 4 te Cameron un ağalayabildiğini görmüştük. belki bu sefer sadece ağlayıp geçer.

ayrıca Cameron , John ile Riley denen o sarı şişko cadalozla konuştuğu zamanlarda öyle bir bakış atıyordu ki kesin kıskançlık krizi tuttu dedim. demek ki Cameron , bir robot olmanın çok ötesinde. bazı şeyleri bir an önce açıklığa kavuştursalar iyi oalcak sezon 2 bölüm 4 te Cameron Phillips , T-OK715 ve Alison Young konusunu çok kapalı tuttular ve halen net bilgi vermiş değiller. bakalım sabredip öğreneceğiz.

MuratbanK
¼ ™ ѕιтє кυяυ©υѕυ © ¾
ωєвмαѕтєя üує
*

Cinsiyeti Bay
Uye Numarası (ID) 1
HacKbanK Rep Puanı
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
HıyarlıK
HacKbanK Tecrubeleri

Paylasım

Guc/Power
Ukalalık
Tehlike Duzeyi
Iletisim Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ocak 14, 2009, 05:09:15 ÖS »

ben bu The Sarah Connor Chronicles Sezon 2 Bölüm 8 hakkında birkaç eleştiri yapacağım ama önce bölüm değerlendirmesi yapmak istiyorum:

TSCC de tüm bölümler arasındaki en güzel bölüm sezon 2 bölüm 1 di bana göre. özellikle Summer Glau'yu daha önceki rollerinden (Firefly-River Tam, The 4400-Tess Doerner) ayrıştırıp Cameron Phillips yapan; Cameronu da balerin-robot tarzından çıakrtıp gerçek bir Terminatör yapan bölüm olmasıyla en kral bölümdü.

bu bölüm yani sezon 2 bölüm 8 ise TSCC arasındaki en iyi 2nci bölümdü bana göre yine. özellikle karakterlerin gözlerinden karakter karakter History (hikaye) şeklinde anlatılması çok tatlı bir hava vermiş bölüme. tabi John-Riley hikayesinin uzadıkça uzamasını saymazsak. bence Riley-John kısmını çok uzatmışlar bölümde. sırf süre dolsun diyedir kesin ayrıca Cameron un johnun Riley ile konuşurkenki bakışlarındaki duyguları ve kıskançlığı görmedim diyenler daha izlemesin bu diziyi.

geçeyim eleştirilerime:
Bir kere Cromartie nin yok edilmesi saçmalıktı. dizinin heyacan getiren elemanı gitmiş oldu. yakında satranç oynayan paslanmaya terk edilmiş bir robot konumuna geçecek. neyse ben ona 5 kilo makine yağı alırım paslanmasın diye. bunun yanında yok ediliş şekli daha da saçmaydı. tamam Cameronun elindeki pompalı tüfekle vurulduğu zaman normalde o Terminatöre hiçbir şey olmaz diye biliriz ama Cameron tungsten alaşımlı titanyum zırh delicili mermi kullanmış, resmi sitede öyle yazmışlar. ama Sarah ve Derekin elindeki o MP-5 lerle bir Termiyi yıpratmaları çok saçmaydı. o MP-5 mermileri günümüzdeki en basit çelek yelekten bile geçmez. hele hele Johnun gelip oyuncak gibi bir tabancayla son kurşunu sıkması en saçma kısmıydı. öyle normal bir silahla Termi öldürmek mi varmış ama burdan bir sonuca geliyoruz: daha önceki mesajlarımda da dediğim gibi: Skynet geçmişe bol miktarda T-888 yollayabilmek için çok sayıda T-888 yapmak amacıyla t-888 lerin malzemelerinden çalmıştır kerata

Cromartie nin vücudunu niye gömüyorlar? ne gerek var? yani o kadar da saftirik olamazlar değil mi? biliyorlar ki bu Termilerden birisinin bile vücudu veya çipi bulunsa teknolojik gelişmeyi hızlandıracak. madem öyle yakın Cromonun bedenini Termitle. atın kamyonetin arkasına götürün evinizdeki garaja yakın. yolda polisten korkuyoruz demeyin. Cameron var yanınızda dümdüz eder polisleri. hadi canınız polis öldürmek istemedi diyelim. o zaman Cameronu orda bekçi bırakın nasılsa yemez, uyumaz, içmez, sıkılmaz; gidin evden termit getirip oracıkta yakın. bu kısım da çok saçmaydı.

Cameronun Johnun odasına soyunarak girmesine uyuz oldum. robotsun lan sen ne soyunma triplerine neyim giriyorsun. tabi burda Cameronun insan gibi aslında daha çok... neyse insan gibi davranması demek daha doğru olur. ama gelin görün ki John bebesi yanına uzanan o güzelim Camerona tiksintiyle bakıyor ve Riley bizi yatakta görüp tırsıp bir daha benle olmaz diye mi düşündün gibi salakçana sorular soruyor. yaf benim yanıma o fıstık gibi kız uzanacak da ben robot mobot diye düşünüp Riley gibi bir dombikten bahsedeceğim he? saf bebe John nolacak

Karakelle acan ellison da artık spora başlamış :img-hyste ama FBI bir türlü yakasını bırakmadı.

Bölümün sonundaki John-Sarah sarılmasıysa duygusal olmakla beraber yine saçmaydı. John bebesi anasına bu kadar sevgi dolu değildi hiç. şimdi noldu da anasına bağlandı. gerçi anasının arkasından hiç çıkamadı ki artık bu duygusallığın üzerine John bebesi bayramlarda Sarahın elini neyim öpüp harçlık ister

daha eleştirebileceğim çok yer var ama bölümün güzelliğinden dolayı bu kadarla susuyorum

son olarak: Terminatör 2 filmindeki o psikopat kadın Sarah Connor gitmiş TSCC de yerine yumuşak Sarah Connor gelmiş diyenlerin bu bölümün sonlarındaki Cromonun çipini parçalarkenki halini tekrar tekrar izlemelerini tavsiye ediyorum.

aklıma yenicek geldi, mesajımda ufak bir düzenleme daha doğrusu mesajıma ufak bir ekleme yapmk istiyorum: Sarah ile Cromartie konuşurken dikaktimi çekti. Cromartie bile anladı Cameronun çipinde hasar olduğunu. bu iş Johnun suluboya fırçasıyla 100katrilyon transistörlü çipi temizleyerek tamir etmesine benzemez. bu çip işinden anlasa anlasa bir başka çipe sahip olan Cromartie anlardı ve anladı da Cameronumun çipinde bu şekilde hasar varken ona iyi davranmak lazım ama bizim john bebesi, Sarah ve Derek bunu algılayamıyorlar. bunu görmemek için kör olmak lazım

Mesajımın sonuna gelmişken Sarahın yok etmeden hemen önceki çipe sahip Cromartie Ağbimin ellerinden, Cameron aşkımın yanacıklarından öperim

Google Words: The Sarah Connor Chronicles Sezon 2 Bölüm 8 MP4 indir, The Sarah Connor Chronicles Sezon 2 Bölüm 8 MP4 download, The Sarah Connor Chronicles Sezon 2 Bölüm 8 MP4 izle, The Sarah Connor Chronicles Sezon 2 Bölüm 8 MP4 bul, The Sarah Connor Chronicles Sezon 2 Bölüm 8 MP4 programı, The Sarah Connor Chronicles Sezon 2 Bölüm 8 MP4 hack, The Sarah Connor Chronicles Sezon 2 Bölüm 8 MP4 hacker, The Sarah Connor Chronicles Sezon 2 Bölüm 8 MP4 hacked, The Sarah Connor Chronicles Sezon 2 Bölüm 8 MP4 hacking, The Sarah Connor Chronicles Sezon 2 Bölüm 8 MP4 resimleri, The Sarah Connor Chronicles Sezon 2 Bölüm 8 MP4 videosu, The Sarah Connor Chronicles Sezon 2 Bölüm 8 MP4 smf, The Sarah Connor Chronicles Sezon 2 Bölüm 8 MP4 peeh,
Sayfa: [1]   Yukarı git
Bu Konuyu Gönder Yazdır
Otomatik Tag
The Sarah Connor Chronicles Sezon 2 Bölüm 8 MP4, indir , download , izle , bul , The Sarah Connor Chronicles Sezon 2 Bölüm 8 MP4, programı , resimleri , smf , The Sarah Connor Chronicles Sezon 2 Bölüm 8 MP4, hack , hacker , hacked , hacker , security , support , The Sarah Connor Chronicles Sezon 2 Bölüm 8 MP4

Gitmek istediğiniz yer:  

|Site Map | Arsiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
HacKbanK PowereD & DesigneD by MuratbanK
& to SupporTs iKeZioS & kroki2032 & MileF
Special Secret Security Scanner Server
Super Saccharine Silent Safety System by ScanX
Bu Sayfa 0.087 Saniyede 18 Sorgu ile Oluşturuldu