ÜsTüMü Ört Baba
(1/2) > >>
__-_ßadkurt_-__:
Bu olay Bursa"da olmuş. 17 yaşında bi genç kız aniden ölmüş. Aile perişan olmuş ama ne yapsınlar, kızı defnetmişler tabi. Aradan bir kaç gün geçmiş. Baba kızını rüyasında görmüş. Kız sürekli titriyomuş ve Çok üşüyorum baba. Yalvarırım üstümü ört diyomuş. Adam sabah kalktığında rüya aklına gelince hüngür hüngür ağlamış. Gül gibi evladımı kaybettim. Rüyama giricek tabii� diye düşünmüş. Karısının üzülmemesi için de ona hiç bişey söylememiş. Ama ertesi gece, sonraki gece, daha sonraki gece, hep aynı rüya: Çok üşüyorum baba. Ne olur üstümü ört!
Baba bi gece yine aynı rüyayı görürken kan ter içinde uyanmış. Dayanamamış, karısının, Nereye bey bu saatte?� demesine aldırmadan sokağa fırlayıp soluğu mezarlıkta almış. Kızının mezarına gelince ne görsün?  Mezar açık ve bomboş! Adam ne yaptığını bilmez bi halde mezarlık bekçisinin kulübesine yönelmiş. Allahım, o an gördüğüne yürek dayanmaz� Bekçi resmen kıza tecavüz ediyomuş! Meğer bu aşşağılık herif her zaman, yeni gömülen ölülere belli bi süre bunu yaparmıŞ.
ŞimDi SoRaRım Size Bu Ne Ne Diye Hitap EtmeLiyim Yazıda Adam DiOlar Lar SizCe Adammı YAda Bu İnsan Mı YokYa HayVanLAr BiLe Ölen EŞLerinin YavRuLarın ArDıdan Bri DamLada GözYaşı Olsun DöKerLer Bu NAsıl Bir Düşünce NasIL bir Tiniyete Nasıl Bir yaşanDı ALLAHım Beni SevDikLErimi Tüm ArkaDaşLArımı Ve Bütün İnSan OgLunu BöyLe TiniYetSiz İnsanLArın ŞeRRinDen KoruSun Bak inSan Dİorum Ama insan DeİL İnSan Olamaz BuNa Ne DeMeLiyim Ben Ya VerSeLeR Elime inanın Canını ALırKen Bir AN Gözümü KırParSam DünYanın EN ADi Adamı Ben Olayım İnanın bu YazıYı OkuDugumda Şok Oldum ve Halende ŞokTayım SizCe Bu Nasıl BirŞey ArKadaşLar Yaaa
pisiko:
dicek hiç bişşey bulamııyorum ne yazııkki gerçek bunlar ve ülkemizde oluyor ve  çoğğumuz bu tğğr olaylarıı okumaya bile tenezzül etmiyoruz ne dim
ALLAH BELASINI VERSİN ÖLE İNSANLARIN İNSAN BİLE DEMEYE BİN ŞAHİT LAZIM HAYVAN DİCEM AMA HAYVANLARA HAKARET OLUCAK DİRİ DİRİ DOĞRAMALI ÖYLELERİNİ  seytos
MileF:
yemin ediyorum ağlayarak okudum böyle bir iğrençlik buna iğrençlik bile demez kelime yok ki yapılanı anlatabilecel. allah canını alsın sböylelerinin alsın ama öyle kolay değil inim inim inleyerek can versinler
Halit KARABELA:
Böyle bir alçaklığı yapan canavar  elbet bir gün ilahi adalet önünde hesaba çekilecek.
ÇorumLu KraL JoJuc Gencay:
(C)Alıntı:__-_ßadkurt_-__ Bir Ara Demisti Ki:
ŞimDi SoRaRım Size Bu Ne Ne Diye Hitap EtmeLiyim Yazıda Adam DiOlar Lar SizCe Adammı YAda Bu İnsan Mı YokYa HayVanLAr BiLe Ölen EŞLerinin YavRuLarın ArDıdan Bri DamLada GözYaşı Olsun DöKerLer Bu NAsıl Bir Düşünce NasIL bir Tiniyete Nasıl Bir yaşanDı ALLAHım Beni SevDikLErimi Tüm ArkaDaşLArımı Ve Bütün İnSan OgLunu BöyLe TiniYetSiz İnsanLArın ŞeRRinDen KoruSun Bak inSan Dİorum Ama insan DeİL İnSan Olamaz BuNa Ne DeMeLiyim Ben Ya VerSeLeR Elime inanın Canını ALırKen Bir AN Gözümü KırParSam DünYanın EN ADi Adamı Ben Olayım İnanın bu YazıYı OkuDugumda Şok Oldum ve Halende ŞokTayım SizCe Bu Nasıl BirŞey ArKadaşLar Yaaa

ßuna hayvan bile denemez kardeşim sen böyle adi birini düşünme demez şer......z buna gebertek pisliği zniper ­­«««GENERALLİK RÜTBESİ«««
Navigasyon