| Yahoo nun Azıttığı An |
| (1/2) > >> |
|
MuratbanK: Yahoo botlarını (Yahoo Slurp) bir gönderdi geçen gün pir gönderdi. siteye format atayım derken konuyu açamadım. şimdi aklıma gelmişken açayım dedim. önce resimlere bakalım: HacKbanK İstatistiklerine bakalım şimdi de: Forum Tarihi Aylık Özet Yeni Konu Yeni Mesaj Yeni Üye Bağlı Olan Üye (Aynı Anda) Sayfa Hiti 2008-07-23 4 30 12 828 3996 2008-07-24 9 34 4 911 4192 gördüğümüz gibi yahoo 23 ve 24 temmuzda öyle bir bot yolladı ki aynı anda online olan üye/ziyaretçi sayısı bir anda 911 i buldu peeh yahoo ya bizi sevdi ya da ScanX e aşık oldular :Pp eh ScanX gibi bir hatunu görsem ben de aşık olurdum. tabi başım bağlı olmasaydı :D gerçi ScanX o yahoo botların alayını bakkala ekmek almaya yollamıştır haha |
|
£ÿñ¤tr: onu bunu bilmem abi de dişi köpek kuyruk sallamasa erkek yanaşmaz zuhahha bişiler olmuş demek ki yahı peşini bırakmıyo :D |
|
prosh_!: yahoo bizi seviyor heralde:D |
|
__-_ßadkurt_-__: Sen GoogLe Babanın AzgınLıgını Görmedin Senin o Bi azarsa Zap edemen SöyLeyim Agam :Pp |
|
kroki2032: Ben bu yahoonun bi tek mailini kullanırım . Onun dışındaki işlerinden kıllanırım.. Hoşuma gitmiyo bu adamların motoru bilmem neyi uzak dursun bizden... |
| Navigasyon |
| Mesajlar |
| Sonraki Sayfa |